Янко Янков е новият шеф на Пътищата

Министър-председателят Сергей Станишев е назначил Янко Янков за изпълнителен директор на Национална агенция "Пътна инфраструктура" (НАПИ).

Обратно в новината

Коментари - Янко Янков е новият шеф на Пътищата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз съм учил с него?! Всички завършиили ВНВУ са издържали изпитанието на времето !!! Много е свестен!!! Да му е честито!!! Да помни как ни възпитаваха на честност и преданост към Родината Р.България!!! Янков последно си изпълни дълга!!!

Абе в тази агенция през два месеца сменят директора. Този път май-избраха правилният или поне се надяваме. Чух, че бил доста безкомпромисен и не коромпиран

Подариха летищата на групировката ТИМ ,сега им дават и пътищата.Да са ни честити!

Наистина, защо човек завършил военно училище? И наистина двете летища само станаха по-зле последните години... И как така от летище - пътища и инфраструктура? Ата поне по тва какво е работил и учил има логика, ама тоя...

ако той е разсипал летището,аз съм третият български космонавт!Янко Янков е едно от малкото необременени назначения!Да е здрав и да издържи по дълго !

Е ха да ние е честит! Разсипа летището във Варна, а сега му дадоха друго нещо да разсипва...

Янко Янков, Иван Атанасов и Дончо Атанасов - най-големите специалисти по всичко и най-вече по пътища !!! Добре , че ще си ходят или по-скоро ще бъдат изритани след половин година.

К...а му Янко, тея свалените от длъжност/предполагам не за добро справяна с работата/, от къв зор ги набутват в Надзорния съвет а не им бият шута ?!?!?!? До кога с тея смешни рокади в комунистически стил ?