Злодеят от Лудогорци направи признания

Окръжна прокуратура-Разград повдигна обвинение срещу 71-годишния Емин Исмаил Еминов, съобщи окръжният прокурор на Разград Огнян Дамянов.

Обратно в новината

Коментари - Злодеят от Лудогорци направи признания | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

a be tapak ako biaha ni klali za 500g.niama6e i v istoriata da ni ima

Vie ludi li ste? Kakvi etnicheski gluposti brastolevite! Az sam hristiyanka i me boli za detenceto i maikata i basta mu i sestrichkata mu. CHoveshkata tragediya e ednakva vav vsichki religii! I Alahh i Gospod da vazdade za nespravedlicvata smart na deteto!

Абитуриента, който разфасова съученика си нито е турчин, нито е циганин. Психопати има навсякъде, те са около нас. Пазете децата си.

След като някой отнеме живота на другия независимо при какви обстоятелства, трябва автоматично да получи доживотен затвор или смърт. Не трябва да има защитници и тем подобни, които всячески изкарват убиеца за невинен. Наложително е в България да се промени Наказателния кодекс и щом си убил веднага си тегли въжето или ножа-трябва да разбереш, че не те чака нищо хубаво. Всеки трябва да знае, че щом отнеме нечий живот го чака доживотен затвор или смърт. Иначе няма да се сложи ред в тази дива държава с управници -безхаберници.

Туй, като обиждате другите ( турци , арменци или евреи ), незабравяйте за проблемите в нашия двор. Владислав Янчев, който на 27 май уби 18-годишната си приятелка Мария Добрева от Карнобат, получи постоянна мярка за неотклонение Задържане под стража.

Мюсолманите треперят над децата, това е дълбоко в религията им. Да посегне на дете е двоен грях за изповядващия Исляма. Този ноистина е изверг, ако го е сторил наистина.

Не разбирам защо една човешка трагедия се използува за разпалване на етнически конфликти. Дали е турчин или циганин или българин в случая няма никакво значение, важното е , че е изверг и не заслужава да живее. Докога нашето правосъдие ще проявява хуманизъм към такива изчадия. Да отнемеш живота на едно дете и ние данъкоплатците да плащаме години наред, защото на нашите управляващи им е много тъжно за живота на този негодник. Крайно време е да се върне смъртното наказание за такива престъпници.

e niakoi znae li za6to go e obil?a i ne6to ne mojax da sxvana koi s kogo e jivial na semeini na4ela i koi na koi kakuv se pada?6antava istoria!!!jalko za mom4enceto

Да не се окаже при повторен оглед,че и те са блъснати от кола!

Абсурдни мотиви? Колкото искаш можеш да си измислиш. Явно е, че детето не е направило нещо, което дядото е поискал. А дядковците над 70 години са вече вдетинени и колко простотии може да си поискат от едно дете: от това да им купи хляб, до това да им прави любов.

Ми абсурдни ще са обясненията! Има ли нормални обяснения да убиеш дете!? Целият живот на такива хора е един абсурд.

най-големите зверства в последно време станаха в села населени предимно с турско и циганско население. Ми то, други не останаха в нашите села.

do Men.Q da si gleda6 rabotata,4e turcite bili 4erni i mazni.adi ela da se vidim i da vidim az li sim po 4ista ili ti ,6tom ti znae mnogo ustata i da vidim koy e po kulturen.Vqrno e 4e ima mnogo izostanali turci-bedni,neobrazo i na4ina namislene im e mnogo star(si6tite gi ima i pri vas),no tova neoz4ava 4e vsi4ki sa takiva.Ne turcite hodqt po piti6tata da prosqt ,a bilgarite.taka 4e dayte da ne se ubijdame.ot 4ovek do 4ovek ima golqma razlika.Kato mrazite tolkova turcite za6to hodite do Turciq za po4ivka i se obli4ate s drehi koito sa vnos ot tam?

От Търговишкото КЮФТЕ,по голям злодей няма,вервайте ми!

Ако е все още жив ТОЗИ УБИЕЦ, това е излишен разход , в който имам чувството че участвам косвено и Аз , като данъкоплатец !!! ЗАТОВА МОМЕНТАЛНО СМЪРТ ЗА ТОЗИ ИЗВЕРГ, а и не само за това !!!

Ако е все още жив ТОЗИ УБИЕЦ, това е излишен разход , в който имам чувството че участвам косвено и Аз , като данъкоплатец !!! ЗАТОВА МОМЕНТАЛНО СМЪРТ ЗА ТОЗИ ИЗВЕРГ, а и не само за това !!!

Въпросният убиец, трябва веднага да бъде умъртвен !!! За да може останалите, които с лека ръка правят подобни неща, да треперят !!!

От личен опит знам за села в Добруджа и Лудогорие където дори хляб не можеш да си купиш ако не знаеш турски език! Тези в Лудогорци на какъв език са разпитвани, след като се пишат дори европейци?

От така написаната статия започвам да се съмнявам във виновността на стареца. Започвам да се питам не е ли извършено убийството от синът му? А какво ще кажете за майката? Пристанала някъде си с трите си деца /и бабата последвала примера й/ дали не е знаела за извършеното престъпление? Има много малоумни майки, които поради някакви причини не признават издевателствата над децата им или самите те ги извършват. Дано полицията разкрие истинския извършител. Има ли все още смъртно наказание в България? Ако няма е крайно време да се въведе.

Всъщност..... колко от тези, които вадят нож, режат детски гърла, палят от ревност, .... изоставят или пребиват бебета.... колко от тях всъщност се вълнуват от това, което коментираме тук...... изобщо дали може и да го прочетат....

Дали пък не прикрива сина си и той всъщност да не е убил детето? Май са ми в повече крими книгите :) Както и да е, случилото се с детето е потресаващо...

Има ли значение дали циганин ,или турчин е извършителят на гадното убийство?Всички знаем, че циганите като се напият се бият и вадят ножове.Но прерязване на гърлото!Спомнете си историята, турските ятагани, Баташкото клане,зверствата на турците в България.500 години са ни клали,насилвали ,поругавали, покръствали .Спомнете си Време разделно,Козият рог!Помислете за българските народни песни ,за стиховете на Ботев !Това са турци!Оскотели от мизерния си живот в затънтеното село.Всички можеха да си идат в Турция и все още могат!Не че и от българите няма зверове и убийци.България за българите! Жалко само за детето, но с тия скотове около него, не се знае какво би излязло и от него!

Сега, като си е признал да не вземат да го осъдят условно. Нищо чудно.

Ne4ovewko i neopravdano po nikakuv na4in!Gadi mi se ot podobni izvergi, no za jalost gi ima...Uma mi ne go pobira,naistina nqmam dymi...

ДЕМОКРАЦИЯТА Е ВИНОВНА!

Такива случаи на съжителства:заживяла с трите си или четирите си деца с някой,или ги оставила и хукнала в друго село при някой и съответно родила и от него,дядото с бабата, или съседката си има задължително любовник през три къщи и съответно мъжът и задължително любовница от съседната улица, са не често, а задължително явление в селата.Нивото на култура и възпитание на част от населението във всички села е твърде ниско, или може би тази първична любовна треска им е единственото развлечение.

mnogo mnogo stranno

wyzmojno li e otnapred da se eliminirat boklucite? parite ni otivat za dvorci, a naukata bi mogla da pomogne

jasen slu4aj-brata e ubieca, a dodoto go prikriva. Abe semejstvoto ne e 4isto. Turska mu rabota. Namesata na psiholozi e nalojitelna.

тези хора са озверели от безпаричие, скука и битов алкохолизъм, който им помага за се превръщат в чудовища

tova che si e priznal ne go pravi direktno izvyrshitel - moje da prikriva sina si, koj znaj.nadjavam se da se razbere koj e istinskija ubiez i da mu razkajat igrata v zatvora .miloto detenze

Крайно време е да пропъдим тия мазни турци от България.Заедно с циганите роми ни излагат навсякъде по света.Където и да отида в чужбина и като кажа че съм българка си мислят че лъжа защото за тях българите са черни и с мустаци като цигани и турци.Или да се изколят помежду си или да си ходят в турция където им е мястото. БЪЛГАРИТЕ СМЕ ЗА ЧИСТА НАЦИЯ!!!

DEAD MAN WALKING !!!

Там вии мястотооов лаината,разни ми съдебни лекари,и куки!

Ох, този ми ти полицАйски речник, наследен от мулцьонерското време :-( Ама какво означва следното изказване: По думите на Дамянов, при разпита обвиняемият не отрекъл извършеното престъпление. Обясненията, които е дал, не съдействали в пълна степен за разкриване на престъплението, а част от тях противоречели на събрани досега категорични доказателства. Окръжният прокурор съобщи, че мотивите, които обвиняемият изтъкнал, са абсурдни и не пожела да ги коментира. :-О От една страна, полицията явно е убедена, че старецът е извършител на престъплението: обвиняемият не отрекъл извършеното престъпление и още Емин Еминов е задържан за 48 часа. Утре прокуратурата в Разград ще поиска да му бъде наложена постоянна мярка за неотклонение задържане под стража. От друга страна, по необясними причини, същáта полиция НЕ вЕрва на предполагаемия извършител за мотивите на престъплението: ... мотивите, които обвиняемият изтъкнал, са абсурдни и не пожела да ги коментира. От трета страна, старецът очевидно е изкуфял до степен да не знае, какво говори, свидетелство за което е следното: Обясненията, които е дал, не съдействали в пълна степен за разкриване на престъплението, а част от тях противоречели на събрани досега категорични доказателства. Прочетено правилно, това изречение означава буквално Нищо от думите му не съответства на действителността! На какво основание тогава го обвиняват - на основание факта, че дъртакът е достатъчно изкуфял, за да отговаря с Да! на всичките им въпроси ли?! Защото изречението ... при разпита обвиняемият не отрекъл извършеното престъпление. НЕ ОЗНАчАВА САМОПРИЗНАНИЕ, а отговор на въпроси... често зададени с пристрастие :-((

От опит занам, че тези като носят турски имена, не значи, че са турци. Те са цигани. Както са били покръствани българи, така са покръствани и цигани. Не, че има значение от какъв етнос са такива живодерници, но все пак да отбележа. Признал си.

Лайняна работа, не завиждам на следователите да ринат нечии лайна заради тия малоумници... Такива не трябва да излизат от затворите.. Да чукат камъни, да произвеждат мебели.. и слънце да не видят, но поне да са полезни на обществото.. мизерници абсолютни... На какво не се нагледахме напоследък... Крумовите закони май пак са ни необходими - крадеш - режат ти ръката (ако си депутат и двете, че може да грабиш и с другата), лъжец си - режат ти езика, изнасилване - режат ти инструмента (може да ти го поднесат и за вечеря прясно изпечен със снимка на жертвата).. грозно нали... но ефекта ще е налице

Ще му дадем 5 години, ще полежи 3, и ще го пуснем..

Иван Грозни се прероди в Емин

Окръжният прокурор съобщи, че мотивите, които обвиняемият изтъкнал, са абсурдни Мотивите са абсурдни?!какви мотиви може да има човек за убийството на осемгодишно дете????

айде сега-турците били жестоки! сред всички етноси и раси има изверги...тоя дядка е със сигурност такъв...съжалявам за момчето.

Обясненията на обвинямия-абсурдни. Той не страда от психични заболявания. Какво е презизвикало такава огромна жестокост към ДЕТЕ. Ума ми не го побира.

За съжаление най-големите зверства в последно време станаха в села населени предимно с турско и циганско население. страшното е, че тези хора са озверели от безпаричие, скука и битов алкохолизъм, който им помага за се превръщат в чудовища и да извършват такива жестокости.

tezi sa basi maniacite psihopati niamam dumi

турците са жестоки - така са клали и българите, да си ходят в турция!

Това са глупости.Ако не знаеш точно мюсюлмани избиха много деца в Беслан преди известно време.Общо избитите бяха над 300 човека.Така че не ми говори за мюсюлманите като за светци

скапани резняци ... то не че тия с български имена са по-добре и те разфасоват и изгарят хора.