”Арестуваха” имането на Христо Лачев

Софийският градски съд, Окръжен съд-Кюстендил и Окръжен съд-Бургас са допуснали обезпечение на бъдещ иск за отнемане в полза на държавата на имущество, придобито от престъпна дейност, срещу изпълнителния директор на “Булгартабак“ Христо Лачев.

Обратно в новината

Коментари - ”Арестуваха” имането на Христо Лачев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лачев,кажи на хората,лесно ли се харчат 10%от 3млн.евро месечно

ZA CVEDENIE NA BG DANAKOPLATETZ : FRENCKIYA DANA4EN ZAKON ZADALJAVA TOZI KOYTO IZPLA6TA VAZNAGRAJDENIE ZA KAKAVTO I DA E VID IZVAR6ENA RABOTA ( ZAPLATA ILI HONORAR) E DLAJEN V 10 DNEVEN CROK DA GO DEKLARIRA V DANA4NOTO - LITZETO NA KOETO E IZPLATENO VAZNAGRAJDENIETO -CUMATA I KOPIE OT BANKOVIYA PREVOD - CA6TOTO TRYABVA DA NAPRAVI I LITZETO POLU4ILO VAZNAGRAJDENIETO. NECPAZVANETO NA ZAKONA PREDVIJDA OT 5 DO 12 GOD LI6AVANE OT CVOBODA V ZAVICIMOCT OT UKRITATA CUMA, GLOBA I TROEN RAZMER NA DANAKA PROIZTI4A6T OT CAOTVETNO UKRITATA/ PROPUCNATA DA BADE DEKLARIRANA SUMA

Във всичко съм съгласен с теб единствено не приемам 2000г. като начална за преглед на прокуратура, данъчни и т.н. инстанции имащи отношение към незаконно придобито имане! Та виж само южната яка около София! От 1991-92г се вдигат палат до палат! Някой от задължените да правят съпоставка между доходи и имущество да са се огледали в Бистрица, Симеоново, Бояна, Драгалевци и Владая? Не! Никой!!! Комисията Кушлев, ако бе надникнала само в един от тези райони да е създала работа на всички съдилища в ЕС. Да ама НЕ, както беше казал един друг ДС-боклук! Всичко е имитация на будна гражданска съвест! ДЕМАГОГИЯ!!!

Казано е в божието писание Никога не съди, защото с каквато мярка съдиш с такава ще ти се отсъди и скаквато мярка мериш с такава ще ти се отмери , а и още казано Лицемерецо, никога се сравнявай с другите

Аз съм за в нашата мила държава всеки да доказва доходите си, защото не е само той. Всички които са управлявали от 2000 година насам са като него.Цялата тая управляваща пасмина трябва задължително да ги провери прокуратурата за произход на пари и имотно състояние, и да ги питам тогава как се правят жилищни комплекси,кооперации вили палати ,хотели по морето и се капуват скъпи коли .Май доста работа ще им се отвори на прокуратурата.

при назначаването му беше най-доброто и учено за този пост. Е доказа го, ама не се е отчел за дадената му държавна длъжност и хоп - запор. Няма страшно той има още толкова

БЕШЕ ДОБЪР АМА ВЕЧЕ ГО НЯМА В БТ. ВСИЧКО ТОВА Е МНОГО ДОБРЕ, ЧОВЕКЪТ ТОЛКОВА МНОГО Е РАБОТИЛ, ЧЕ ЗАБРАВИЛ ДА СИ ПЛАТИ ДАНЪЦИТЕ, А ОТ ТОВА СЛЕДВА РЕТОРИЧНИЯ ВЪПРОС КАКВО БИ СТАНАЛО АКО БЕ ЗАБРАВИЛ ДА СИ ПОЛУЧИ ПАРИТЕ ОТ СДЕЛКИТЕ И ТЕ ОСТАНАТ В ПОЛЗА НА ДЪРЖАВАТА? ТОГАВА АЗ ЛИЧНО , КАКТО И СЕГА ЩЯХ ДА СИ ПОМИСЛЯ , ЧЕ НЕЩО НЕ Е МНОГО ДОБРЕ ТОЗИ ЧОВЕК!

Ей ти СМЕШЕН ПЛАЧ да знаеш, че на толкова години с толкова много имоти, доста данъци ще е поскрил, а да не говорим, че преди това е крал! Няма честни бизнесмени на този етап в БГ! И какво като си слагаме кисело зеле и пием ракия! Кой те знае и теб какъв царвулан си ами си видял малко пори, пил си специални питиета и вече си голямата работа! Вие сте нещастници, а не тези които пишат! Такива новоизлюпени бандюги да ходят навън като не ви харесваме, но там трябва акъъъъъъъъъл не става само с перчене и кражби! Продажници!

Каква борба беше, при назначаването му, на този пост. Не е тайна, за работещите в този бранш, кой стои зад него.Той е брънка от веригата.

Takiva novinki s4itam za otkrovena podigravka s darjavata. Toja puljo e gepil desetki milioni, a nie go 6tipvame 1 milion4ence. EVALA putjovci, i toja pat ima ne6to za vas maj! V normalnite darjavi se leji dosta godinki v pandelata, dokato pri nas ... komedija

Като ви чета коментарите и ме хваща яд какви нещастни и злобни душички живеят в БГ.Преебани от живота, свикнали на киселото зеле У мазата на блока и ракия от 5 лв завиждат на всеки по богат човек.Смешници.Кво да ви кажа, лично съм работил с човека и е един от най-добрите мениджъри в БГ.И не го обвиняват, че е крал от БТ, а че не е платил данъци, поне разберете за каво става въпрос, като искате да злобеете.Иначе съм сигурен, че всички от вас си внасят данъците до последната стотинка...

Сигурно не всичко по форма му е изрядно. Но сигурно е и доста съобразителен и добре преценящ. А и най-вероятно не се е вписвал в схемите на някои силоваци. Хората от Хасково и тоя край са пъргави в икономическите схеми. А и какви данъци да крие след като булгартабак е държавно. Все едно държавата да скрива сама от себе си данъци.

На колко ли години е това момче???? Хвърлят някакъв фишек и после всичко замира в ръцете на съдебната ни система !!!!

Как стават тези неща ? Управител на държавна фирма с такова голямо имущество ? Какво му е било възнаграждението ? Само имоти ли е купувал ?

Ако не можеш да докажеш доходи, очевидно си престъпник.

Не мога да повярвам, че има толкова тъпи престъпници.

parva stapka kam sobstvenata privatizasij 4rez postaveni liza na bulgartabak,parvenez v rali Viktori jahtenata gonka,konkursite za krasota.horata okolo nego mu izjdoha hleba

4oveka ne6to ne e napravil kakto trqbva za nqkoi ot gornite etaji v darjavata i sega go nakazvat.

Един милион-бълха го ухапала-човека си е донесъл към 400 000$ долара от гурбет-това оправдава всичко,което е закупил с тез пари-това и ще бъде оправданието на прокуратурата-всичко е законно-нямя грабеж-повече богати българи,ура да живеят и хилядат те и техните потомства-България има нужда от такава класа,която с честен труд е постигнала всичко.

Какво е зинал тоя юнак ? На всички ни са необходими 2 квадрата, а на него за какво са му повече ? Къде ще ги носи ?

Явно в България да имаш 5-6 апартамента, гаражи и недай си Боже къща и два магазина вече си престъпник

Предлагам да открием рубрика Кьорфишек. За всеки оповестен, но неприбран в затвора да се води рубрика под горното наименование. Имам грозното чувство, че май всички случаи ще влизат в тази рубрика. Което изглежда ще докаже тезата на бат Гойко Ние ги ловим , те ги пускат . Всъщност нещата са навързани. Законодателството ни е порнографско. Полицаите са непрофесионалисти и не могат да съберат годни доказателства за съд. Съдиите и прокуратурата са достатъчно корумпирани , за да пропуснат по-изгоден случай/разбирайте всички с високият обществен интерес/и да не се облажат. Адвокатите са посредници в цялото това псевдоправосъдие по-български . И също цоцат пари от заподозрените. Изобщо на човек му идва да вземе един Калашников и да ги започне наред и да спре едва когато автомата не започне да плюе куршумите.

Това за доклада на Румбата ли е нужно!!! Жалки напъни- цяла Европа ни се смее! Що ли ни взеха в ЕС?? не заслужижме тоя подарък!!!

Като знаем , че за назначения по партиина линия парашутист остават 3 до 5 % от ограбеното, то прокуратура и съд да кажат къде са останалите 95 - 98 процента.

ха ха ха...

Сам знаеш, че Прокурори и Съд се назначават от политиците - нима очакваш да са безпристрастни и да гонят съдружниците на работодателите си?

Абе Лачев, абе ахмак! Харижи 10% от експроприираното на БСП и даже герой ще те направят! До сега много малко си давал.

Слагат го там където нещо требва да се провали.Малко са намерили.Ами другото?

Вальо Топлото 2

има готин врат и мъжко поведение

Да проверят, ама нямат данни за престъпление,

аз и цялата рода до дванайсто коляна за 5 живота не можем да направим това,което той е откраднал

БРАВО РАБОТИЛО ТОВА СЕМЕЙСТВО НЕУМОРНО.КАКЪВ СТАНДАРТ В НАШАТА БЪЛГАРИЯ!НЕВЕРОЯТНО, НО ФАКТ.И СЕГА КЪДЕ ЩЕ ОТИДАТ ТЕЗИ ПАРИ ?

абе, Ицо! Ти защо не си плаюаш на когото където и колкото трябва. Видя ли сега? Ще си го вземат сами.

Показна акция? Не точно. Това си е чисто отмъщение на Александров след като го възстановиха в прокуратирата. Припомни си разразилия се скандал преди няколко месеца и ще навържеш нещата.;)

Ако карате по азбучен ред започнете отново от началната буква..

Ако наистина успеят да му вземат имотите, ще взема да повярвам, че все пак нещо се прави в държавата. За съжаление по-скоро ми прилича на ПиАр акция за подобряване на имиджа на институциите преди следващите избори. Колко други има, които крадоха пък хващат един-двама. Да не би другите да са с изрядна документация откъде са придобили всичко?!

ТОВА Е ОНЯ ПЪРВИЯ МИЛЬОН . А ДРУГИТЕ МИЛЬОНИ

A Zatvor? Vkaraite go byrzo v zatvora, 4e ina4e 6te vzeme mnogo da se razbolee, pak kato go gledam golqm simpatqga a?

Bravo!V BG vav vseki grad ili selo ima pone 10 takiva prestapnici!!!!!!

Солидно присвоявал човекът - на ангро! Каквото му е минало през ума - това си купил. Браво на този бизнесмен - наш роден, български - умно момче! е

Bravo Hristo, bravo Lachev.....kolko li oshte e otkradnal..

Бълха го ухапала - ако проверят във Виенските банки ще открият половината външен дълг на България. За съжаление това е само показна акция, като тази на Вальо Топлото - много шум за никакъв резултат.

Я вижте каква интересна статия има за порнография изготвяна от Щази в Индепендент UK Stasi's official pornography department finally exposed.

БЕШЕ ДОБЪР АМА ВЕЧЕ ГО НЯМА В БТ. ВСИЧКО ТОВА Е МНОГО ДОБРЕ, ЧОВЕКЪТ ТОЛКОВА МНОГО Е РАБОТИЛ, ЧЕ ЗАБРАВИЛ ДА СИ ПЛАТИ ДАНЪЦИТЕ, А ОТ ТОВА СЛЕДВА РЕТОРИЧНИЯ ВЪПРОС КАКВО БИ СТАНАЛО АКО БЕ ЗАБРАВИЛ ДА СИ ПОЛУЧИ ПАРИТЕ ОТ СДЕЛКИТЕ И ТЕ ОСТАНАТ В ПОЛЗА НА ДЪРЖАВАТА? ТОГАВА АЗ ЛИЧНО , КАКТО И СЕГА ЩЯХ ДА СИ ПОМИСЛЯ , ЧЕ НЕЩО НЕ Е МНОГО ДОБРЕ ТОЗИ ЧОВЕК!

Като ви чета коментарите и ме хваща яд какви нещастни и злобни душички живеят в БГ.Преебани от живота, свикнали на киселото зеле У мазата на блока и ракия от 5 лв завиждат на всеки по богат човек.Смешници.Кво да ви кажа, лично съм работил с човека и е един от най-добрите мениджъри в БГ.И не го обвиняват, че е крал от БТ, а че не е платил данъци, поне разберете за каво става въпрос, като искате да злобеете.Иначе съм сигурен, че всички от вас си внасят данъците до последната стотинка Абе, защо работи този титан държавно след като е такъв един от най-добрите мениджъри в БГ А на тебе ... майка ти клакьор преебан.

Като ви чета коментарите и ме хваща яд какви нещастни и злобни душички живеят в БГ.Преебани от живота, свикнали на киселото зеле У мазата на блока и ракия от 5 лв завиждат на всеки по богат човек.Смешници.Кво да ви кажа, лично съм работил с човека и е един от най-добрите мениджъри в БГ.И не го обвиняват, че е крал от БТ, а че не е платил данъци, поне разберете за каво става въпрос, като искате да злобеете.Иначе съм сигурен, че всички от вас си внасят данъците до последната стотинка...

Като ви чета коментарите и ме хваща яд какви нещастни и злобни душички живеят в БГ.Преебани от живота, свикнали на киселото зеле У мазата на блока и ракия от 5 лв завиждат на всеки по богат човек.Смешници.Кво да ви кажа, лично съм работил с човека и е един от най-добрите мениджъри в БГ.И не го обвиняват, че е крал от БТ, а че не е платил данъци, поне разберете за каво става въпрос, като искате да злобеете.Иначе съм сигурен, че всички от вас си внасят данъците до последната стотинка...

Като ви чета коментарите и ме хваща яд какви нещастни и злобни душички живеят в БГ.Преебани от живота, свикнали на киселото зеле У мазата на блока и ракия от 5 лв завиждат на всеки по богат човек.Смешници.Кво да ви кажа, лично съм работил с човека и е един от най-добрите мениджъри в БГ.И не го обвиняват, че е крал от БТ, а че не е платил данъци, поне разберете за каво става въпрос, като искате да злобеете.Иначе съм сигурен, че всички от вас си внасят данъците до последната стотинка...