Може да огреят Вальо Топлото с 20 години затвор

В Софийския градски съд е внесен обвинителен акт на Софийска градска прокуратура по обвиненията срещу петима души, свързани със скандала около "Топлофикация София".

Обратно в новината

Коментари - Може да огреят Вальо Топлото с 20 години затвор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Garvan garvanu oko ne vadi. Niama kak mafioti da osadiat za mafiotstvo drug mafiot. Izobshto niama da vleze v zatvora. Parata e samo za svirkata-da se chue v Brussels.

Отново Ви лъжат, за да успокоят надигащото се недоволство. Спрете да плащате сметки на топлофикация. Повярвайте ми нищо не могат да Ви вземат, нито пък да Ви осъдят.

Ха ха ха, много смешно, с нашите съдии и Р.Овч. на линия - очаква го орден Стара планина ! Абе наистина ли има толкова наивни журналисти ? То е ясно - условна присъди с 3 год. изпитателен срок и глоба 2400 лв. ( ужас, как ще ги събере) и след три години - отново началник ! Съдията - забогатял, следователя - повишен, прокурора - награден ! А защо не започнат да публикуват имената на съдиите и следователите, които взимат тези безупречни решения, да им се следи имущественото състояние и да се дадат като имена на ЕС - да видят техният напредък в борбата с корупцията !

недейте ще му платя дълговете. да са ни живи и здрави АБОНАТИТЕ!

ЛИСИЧЕТО (19:19ч.)Лисиче, аз съм ти фен, но ...един виц. Гарбет и Киркор -студенти. Живеят в таванска стая. Зима. Пребира се Гарабет замръзнал и таман да отключи вратата чува отвътре Ох, нагоре, нагоре. Помаяла се, тукмо отново да звърти ключа:Ох, надолу, надолу. И така един час. Писнало му най-накрая, отключва, влиза и гледа Киркор спи завит с късо юрганче, краката му стърчат боси навън. Дърпа на сън юрганчето и мърмори надолу, надолу... Никой няма да ни купи по-комфортно юрганче.

НА СНИМКИТЕ ОТСЪСТВА МАСЛАРОВА.

не мога да разбера защо и журналистите хвърлят такива партенки...

И НИКАКВО ПЛАЩАНЕ НА МАФИЯТА , ДОКАТО НЕ НИ ВЪРНАТ ОГРАБЕНОТО ! НЕ СЕ ПОДДАВАЙТЕ НА ШАНТАЖ И РЕКЕТ,ХОРА !

ДА, БЕ , ДА ! ПО-СКОРО НАС ЩЕ НИ ОГРЕЯТ ТАКИВА ЦЕНИ НА ТОПЛОТО , ЧЕ ЩЕ ИЗПЛАМТИМ ! НЕ И С ТИЯ МАГИСТРАТИ !

Нас червеното знаме роди, нас не ще .....

Да живее Фидел

Да бе да...а ако пропее!?Комунистите ще трябва да закрият партията!Никога няма да влезе в затвора!!!!

SHTE VARNE LIPARITE ? KOGATO VARNE PARITE DO STOTINKA ,TOGAVA MOJE DA SE KAJE ,CHE NAISTINA PRAVOSADIETO SI VARSHI RABOTATA

Топлофикация е в процес на приватизация и един от слуховете е че ще бъде закупена от Х.Ковачки, а Вальо Топлото в момента му е съветник срещу много сериозно заплащане. Евала Пища Хуфнагел твоя коментар е най-синтезиран. Аз съм съседа Мариш!

МОЖЕ или ЩЕ го осъдят на толкоз? Щот тез 2 думички са съвсем различни.

Кви 20 г., бре? Нали тогава Вальо ще пропее кои са другите!

Някой от БАШ недосегаемите е решил да подаде ръчица на Топлото..Ама топлото не е вчерашен да припише мангизите на тоя лаком задник.

НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ

Че е окрал дружеството трябва да го съдят, а не че не си е декларирал сметките пред БНБ. Какви са тия репресии, откъде на къде трябва БНБ да знае къде има човек сметки ? Много ви се ще да държите под контрол парите на всички, ама няма да стане. Винаги ще има стремеж за противодействие.

Може да спечеля от тотото....

И какво, пак цените ще са ни по-високи например от германските. Там 70 евро за жилище от 70 кв.м., тук 100 евро за 1 радиатор и 12 гр. Важното е, че р.овч. е шеф на софийската БСП, чист и неопетнен, некрадец като всички останали комунета.

Новината закъсня с 1 ден-първи април беше вчера.

двама идиоти на снимката - притова крадци-мръсни нищожества

двама идиоти на снимката - притова крадци-мръсни нищожества

И ЗАДЪЛЖИТЕЛНО В ОБЩА КИЛИЯ, СЪС 20-тина ,ОСВИРЕПЕЛИ И ЗАГОРЕЛИ РОМИ! КАЗАХХХ!

Някой от БАШ недосегаемите е решил да подаде ръчица на Топлото..Ама топлото не е вчерашен да припише мангизите на тоя лаком задник.

SHTE VARNE LIPARITE ? KOGATO VARNE PARITE DO STOTINKA ,TOGAVA MOJE DA SE KAJE ,CHE NAISTINA PRAVOSADIETO SI VARSHI RABOTATA

гаден изрод и крадец

АБЕ ТОЗИ КАКВО ТЪРСИ ОЩЕ НАВЪНКА ? КРАЙНО ВРЕМЕ МУ Е ДА СЕ СГРЯВА В НЯКОЯ КИЛИЙКА И ДА ТЪРКА НАРОВЕТЕ. А ЗА ТОЗИ БАБИШКЕЛ НЯМА ЛИ КОМИСИЯ КУШЛЕВ ? ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМ ТАКИВА ДА НИ БУДАЛКАТ ? КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА ЗАПОЧНЕМ ДА ГИ ПРЕВЪЗПИТАВАМЕ.