Буш поиска още войски на НАТО в Афганистан

НАТО не може да си позволи загуба в Афганистан, заяви президентът Буш в речта си преди срещата на Алианса в Букурещ.

Обратно в новината

Коментари - Буш поиска още войски на НАТО в Афганистан | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По голям психопат от Бушмен няма. А всеки който му вярва е кретен.

Turskata armiq e spasenieto mu . İ v tezi dni se vodi golyam pazarlık po tazi tema No Turciq nqma merak kım Afganistan ... a iska po skoro da iz4isti kyurdite ot severen İrak , koito sı6to sa finansirani i vaorajeni ot USA .

МАТУШКА РУС - ЗА ЗЛО ИЛИ ДОБРО - ЗНАЕ СИ РАБОТАТА МАТУШКА РУС!

Естествено, че не може да загубите Афганистан, нали оттам идва опиума, а талибаните го бяха премахнали докрай. НАТО ще трябва обаче да остане до края на света в Афганистан, ако иска да не го загуби.

Абе май си с яко промит мозък ??? Май само ти и Буш си вярвате !!!!

Има само един начин да се победят талибаните в Афганистан. Това е начинът, който използваха американците срещу индианците при колонизирането на Америка.

САЩ да спре да финансира талибаните и да ни спести разходите за НАТО!

Пегас- може пък да е добра идея-да дадат Конди Райс за 15-та жена на някой талибански вожд.А Рамбо 5 да си спомни Чехословакия 1968г.

КОТКАТА, а като нямаше войски на НАТО в Афганистан, взривиха бомби в Световния тъговски център през 1996 и после удариха самолетите в кулите. Войските отидоха в Афганистан СЛЕД тези случки, ако си забравила хронологията на събитията. Май ти и такива като тебе още не са разбрали, че фанатизираната част от мюсюлманите никога няма да се откаже от тероризма, независимо от обстоятелствата. Психопатът си е психопат, да знаеш.

Помните ли кога започна да воюва САЩ срещу нас? Бях от първите пленени....дадох интервю пред хамериканската телевизия от военнопленническия лагер още тогава... онези ,който са го гледали си спомнят какво казах тогава: РАНО ИЛИ КЪСНО НИЕ ЩЕ ПОБЕДИМЕ!!! МОЖЕ ДА Е СЛЕД 10 г. но ще победиме.... А вие продължавайте да вярвате на Храста докато ви закопае

КАКТО КАЖЕШ , ДЖОРДЖИ ! МАЙ ОСТАНА САМО ГВАРДЕЙСКАТА ПРЕДСТАВИТЕЛНА РОТА , АМА ЩЕ Я ИЗПРАТИМ , АКО КАЖЕШ И НА ЛУНАТА !

Тоя смешник Буш да ходи вече да се лекува . То и хамериканците маи са за лечение

Този майка си ли търси в Авганистан, та ангажира и нас?

САЩ да спре да финансира талибаните и да ни спести разходите за НАТО!

що така, нали от USA по-големо нема? ква стана тя? сега тия дето наричахте аборигени да ви помагат?

Абе нали Рамбо помагаше на талибаните за да се борят с окупаторите от СССР..даваха им $$$$, оръжия, обучаваха ги в подривна дейност? Сега ква стана..талибаните се оказаха лоши :)) а на всичко отгоре чичко Сам не може да се справи и вика кара и НАТО да гази в блатото..а преди поне руснаците не караха страните от Варшавския договор да участват в мироопазвашите мисии..смешна работа

Знаете ли как в древноста Алексадър Македонски ,достигайки със своята войска до Авганистан се справя с непокорния планински народ ? Сам се жени за авганистанската принцеса.Буш вместо да дава акъл ,да свърши нещо сам!

ЧИЧО САМ МАЙ ИСКА ДА СИ ИЗМИЕ РЪЦЕТЕ С НАТО, РЕСПЕКТИВНО С ЕВРОПА, МАЙ МУ ДОЙДЕ В ПОВЕЧЕ, ИЛИ ИСКА ДА ОТКРИЕ НЯКОЙ НОВ ФРОНТ !

Ако няма да има европейски войски в Афганистан- няма да има и заплахи към Европа!!!

САЩ да спре да финансира талибаните и да ни спести разходите за НАТО!

да се маха тази откачалка! и да спре да избива младите хора!!! Дърт и оглупял старец!!!

ей мамицата ви и мръсни американци дано се срине цялата ви икономика и да пукнете в мизерия както правите с другите държави на които се месите в живота

Оставете наркопроизводителите на мира !! Ще умрете от глад без техните мръсни пари...