БСП даде 10 дни на Петков и ”замрази” В. Петров

Вътрешният министър Румен Петков има готовност да понесе цялата политическа отговорност за скандалите в МВР.

Обратно в новината

Коментари - БСП даде 10 дни на Петков и ”замрази” В. Петров | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

V tazi lulka ni lulee general ATANASOV i isie. Imeto mu se spomena edin pat ot Stoev i sled okolo 10 dni beshe zastrelian.

Как се защитават само престъпниците - комунисти. Ще го остават сега да си оправи бакиите и после най-вероятно ще подаде оставка, защото вече е вреден за имиджа на коалицията и БСП.

Айдеееее,боговете пак полудяха!

оставка! казват избирателите. не само в европа подават оставка в подобни случаи. пример в българия е скоро подалия оставка г-н чаушев,ф. дали пък да не се поучат останалите партии от опита, уменията, царящата дисциплина в партията на г-н чаушев?

Незнам дали някъде по света има такова нещо?Обвиняемия да разследва сам себе си!?!Може пък да ни запишат в Гинес като новатори в начина на разследване.

Химийче: Правилно забелязваш и с основание се страхуваш. Точно по управлението на Костов чрез ГНОМа и през водачеството в МВР на РАЗбойко ставаха най-големите зулуми и народа трябва да знае какви са ги вършили тези ЕКЗЕМЛЯРЧЕТА.

Докладът явно цели да дооплюе управлението на Костов и главното секретарство на Б.Борисов, и какво от това?! Дали ЕС ще повярва на този доклад? Не лъжем ли само себе си и не е ли крайно време целокупно да отидем във фризера, докато ни акъла в главите и почнем да мислим и ГЛАСУВАМЕ като бели хора! Защото това, което се случва е резултат на гласуването на мнозинството умни българи, останали в преобладаващо количество в България, с надеждата, че другарите-комунисти ще убедят тандема Путин-Медведев най-сетне да станем Задунайская Республика России!

Не помня някой до сега в БГ да се е уморил да носи политическа отговорност. И безотговорност също. Понасят я та чак я отнасят....

Защо така бе, другари и другарки! Не разбрахте ли, че всичко се прави за народа и в името на народа, за неговото добруване и светло бъдещще. И в подкрепа на нашия пръв държавен и партиен ръководител и неговия боен другар и съратник, масово да сложим по една запалка в джоба да обуем бели чорапки и в най-близкия фонтан да пуснем по една вода!

ПЕТКОФ ПАДНИ НА КОЛЕНЕ И СЕ МОЛИ

Десет дни за да могат колкото е възможно да заметат следиге.Другарите нека не забравят,че немогат да заличат следите от съзнанието на хората.Рано или късно ще си получат възмездието.Жалкото е,че може би ще бъдат наказани чрез нищо невиновни техни близки.Толкова много ли не държат на тях?Господа комунисти възмездие има.Има закон за равновесие в природата,ако имащ едно,то друго по-ценно ти се отнема,а животът е толкова кратък.Изходът за всеки един от нас е един и същ,независимо от парите ти.

По информация на ДАНС на министър Петков е била наложителна срещата с т.нар. братя Галеви, тъй като те не са имали доверие на тогавашния главен секретар на МВР Илия Илиев, съобщи Дарик. - цитат Тези наистина ли ни смятат за малоумници ? Ако всички в Станкето са такива/малоумници/ ние в другата България все пак имаме нещо което ни служи за разсъждение/казва се акъл/ . Ама те от къде да знаят, като там са наблягали само на йединиту.

А какво ли щеше да стане ако Румен Петков и беше министър председател ? Уж е прав Ботйов като пише в Епитафиите и епиграмите, че На бодлива крава Бог рога не дава, ама понякога и сам Бог забравя, ами ако беше сбъркал в БГ и министър-председател бе станал ковчежника на БСП ? Този псевдоматематик, комсомолец, пияница и изобщо дегенерат/както го нарече В. Сидеров/ съсипа МВР защото е абсолютен непрофесионалист/без един ден в системата на МВР и става министър-даже и Големанов щеше да се засрами, ако го знаеше този номер/, но добре че не беше начело на държавата, щото наистина щеше да има жална ни майка. Съжалявам служещите в системата на МВР, но се радвам че този нещастник остава начело на тази система, защото благодарение на оставането му на този пост на следващите избори БСП няма да спечели повече от 20-30 места в парламента. Наистина трябва да сме изкукуригали или амнезирали фанатици, за да гласуваме за Станишевци Гагаузовци, Румен Петковци, Масларовки, Румен Овчаровци, Петър Мутафчиевци/алчни корумпирани мафиоти, некадърници и непрофесионалисти/. Единствено Т. Дончева видя какво бедствие е този пияница Р. Петков, но обърка адресатите/той е вреден за себе си, за партията си и донякъде за МВР/. БГ е преживяла селският тарикат бай Тошо, преживяла е и изрода Луканов и честният глупак Жан Виденов ще преживее и тези маргиналии. Имат още една година да крадат като за световно, но после дано си намерят нещо като Цецка Меджидиева в ЮАР, защото не змая къде ще ги настигне народният гняв и отмъщение.

Те не са вярвали на Илия Илиев, затова са се срещнали с министъра. Илиев е виновен за всичко ! Как може да се съмнявате в министъра на вътрешните работи ! Ха-ха-ха ! Какво още може да се види: ...ако има достатъчно факти, които уличават в сериозни законови нарушения министъра на вътрешните работи Румен Петков, може да се стигне до оставката му. може да се стигне ?! Оставка трябва да има още сега, а после евентуално затвор за г-н Петков. Ех, забравих за момент, че става въпрос за България.

НАГЛИ УПРАВЛЯВАЩИ МУЦУНИ СА СТАНИШЕВ И КОМПАНИЯ . ПОРЕДНИТЕ . КАКВО ТРЯВА ДА СЕ СЛУЧИ В БГ ЗА ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА ПЕТКОВ ИЛИ ПРАВИТЕЛСТВОТО . КОГА ЩЕ ВЗЕМЕТЕ ПРИМЕР ОТ ТЕЗИ КОИТО СИ ПОДАВАТ ОСТАВКИТЕ В БЕЛИТЕ ДЪРЖАВИ ВИЕ ДЕБЕЛООКИ И ОСРАНИ ЗАДНИЦИ. ВЛАСТА НА ВСЯКА ЦЕНА . КОРУПЦИЯ НАВСЯКАДЕ. ОТ НАЙ-ВИСОКИТЕ ЕТАЖИ НА ВЛАСТА ДО НАЙ-МАЛКАТА ОБЩИНСКА КУРВА , НА КОЯТО ТРЯБВА ДА ПЛАТЯ ЗА ДА МЕ ОБСЛУЖИ КАЧЕСТВЕНО И НАВРЕМЕ . ТОВА ЛИ Е БГ ДРУГАРЮ СТАНИШЕВ . БГ ОТДАВНА Е САМО ГЕОГРАФСКО ПОНЯИЕ . ДЪРЖАВА НЯМА . В БГ ЕЖЕДНЕВНО СЕ ПРЕДЛАГА МИЗЕРИЯ, НЕСИГУРНОСТ И БАНДИТИЗЪМ. ТОВА Е ФАКТ . ЗНАЕМ ГО ВСИЧКИ. ВИЕ СЪЩО ДРУГАРЮ СТАНИШЕВ , ПОГЛЕДНАТО ДОРИ ПРЕЗ МИШИЯ ВИ ПОГЛЕД. ЖИВЕЯ В МАЛЪК ГРАД . ЛОВЕЧ . ПОЛОЖЕНИЕТО В ЛОВЕЧ Е КАКТО В БГ. МИЗЕРИЯ , БАНДИТИЗЪМ И НЕСИГУНОСТ. ГРАДЪТ СЕ УПРАВЛЯВА ОТ ДЕСЕТИМА ЧОВЕКА . ЕДИН ОТ ТЯХ Е АЛЕЙДИН АЛИЕВ ОТ СЕЛО МИКРЕ . ИЗВЕСТЕН КАТО АЛЧО . ТОЗИ МИКРЕНСКИ ЦИГАНИН СИ РАЗИГРАВА КОНЯ КАКТО СИ ИСКА . ВЕЧЕ 18 ГОДИНИ. ОТ БАНДИТ НОМЕР ЕДНО И ШЕФ НА ВИС2 , ДНЕС ВЛАДЕЕ БИЗНЕСА С ХЛЕБОПРОИЗВОДСТВОТО . КАК СТАВА ТОВА ДР. СТАНИШЕВ. СЛУЧАЙНО? НЕ. ПРЕСТЪПНИЦИ И ВЛАСТ-ИМАЩИ Е ЕДНО ЦЯЛО. КЪДЕ БЯХА ТЕЗИ ПРЕДИ ВАС, КЪДЕ БЕ РУМЕН ПЕТКОВ, КЪДЕ СТЕ ВИЕ ДРУГАРЮ СЕРГЕЙ ? KЪДЕ СА ЕДИН МИЛИОН РАБОТОСПОСОБНИ БЪЛГАРИ ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО ВАС , РУМЕН ПЕТКОВ И ЦИГАНИНА АЛЧО ОТ СЕЛО МИКРЕ, ДР. СТАНИШЕВ ?

Много ни подценяват-опитват се да смесват понятието политическа отговорност със съдебна.Целта им е да се тръгне към изследване и доказване на вина и за да печелят време.Навсякъде практиката е компрометираният политик да напуска,ако не отсвирват го.Правителствата не се обвързват с изцапани политици- и без това кандидати за местата им колкото щеш.Но при мафиите не е така.Е доказаха още веднъж,че не са правителство, а .....

който много знае, баба ще му бае. През деня ще яде бой от мутри със бухалки, през ноща от куки с палки. И бухалката, и палката са на Запалката.

Българийо, кой те в таз черна люлка люлее?

Процесът на разчистване в МВР трябва да започне веднага. Румен Петков ще си понесе политическата и обществената отговорност, но това няма да реши проблемите, заяви за Frognews.bg Димитър Иванов, издател на в. Земя и бивш служител на МВР.

ДРЪЖ СЕ РУМБА С ТЕБ СЪМ БРАТО!

БРАВО, БРАВО,БРАВО !!!! Но са малко дните ! Трябват още 365дни, защото е дълаг доклада, пък и сега ще е по изчерпателен ! А този гей , като не е женен, как има любовница !!!!

Проблема е, че опозиция НЯМА - и управляващите си правят каквото си поискат - те са мнозинство. Изхода ли - еми постепенно да се направи сатиблна опозиция, без боклуците на костов и компания - нови хора, млади със желание за промени, а не старите курви от предишните парламенти да дремат по скамейките и да ни одират кожите ! Аз досега си мислех, че управляващите са малцинство! А докато стане подобна опозиция да им дадем още 4-5 години без избори, а може и парламента да разпуснем. Да не ги безпокоим и да си вършат както досега съвестно работата в полза на държавата!

Сергей, видяхме че не си в състояние да поемеш отговорност! Коленопреклонно те молиме,направи една крачка и си подай оставката за радост на целия народ!!!!!

Министър Румен Петков недоказан престъпник по служба и хулиган 06.06.2006 17:36 Министъ на вътрешните работи Румен Петков. Снимка: Булфото Срещу Румен Петков е имало четири предварителни производства, но и четирите са прекратени, поради липса на престъпления, обяви днес говорителят на Върховната касационна прокуратура Бойко Найденов. ............ Днес е само вчерашното утре! Подготвят ни за това че Румен Петков е светец. Кой ще го разследва? Ами негова дружка! Не-еееееееее! Той е много честен мошеник! Партия наследничка на бивши обирджии на мандри! Какво да чакаш от такива?

ЯСНО, ЩЕ ЧАКАМЕ ДА СЕ ИЗМЕРИШЕ.

Наблюдателе, съгласен съм с казаното по-долу, но слабо засягаш ГНОМЧЕТО и поръчителя на ФАРСА ЦИТИРАМ: Мдаа, много оставки трябват, ама точто тия ли говорят против корупцията и изтъкват морални ценности. То те са си прави да покрещят малко, че от догодина няма да ги има. Какво предлага - Костов? О, не, мерси! Че той и депутат няма да е, милия, с тази мощна електорална подкрепа от 0,83 %. А като гледам постовете на тези канарчета надолу жална България. Като ревете, кого предлагате и кой е в състояние да спечели изборите, а камо ли пък да управлява. За това не трябва само ЯДЕНЕеее!!!! Трябва и АКЪъъъЛ!!!! А откъде акъл в три файтончета демократи, болни/ВС/ и ПОЖАРНИКАРИ. Тези могат само да спретват ГНОМСКИ долни мероприятийца. Но до няколко дни май ще лъснат още генералски голи дупета.

Какво ще представлява доклада: периода 1991 - 1992 г. (Филип Димитров - министър председател СДС) - много компромати пери 1997 - 2001г. (Иван Костов - министер - председател СДС) - същото с много повече подробности. За тези два периода - половината от обема на доклад. 2001 - 2006 г. (Бойко Борисов - главен секретар на МВР) - останалата половина от доклада ще бъде за този период. За останалите години на прехода, когато БСП управляваше, няма да има нищо в доклада. С една дума Костов и Бойко ще бъдат най много натопени

kyde e na Barozu videoto da pitam az.....

Оставете шефа на мира, че ще летат бухалки!!

Дали не стана следното - след случая с Иван Иванов, който е изнасял информация от най-важната/с най-много информация/ служба в МВР, лицата за които той е работил и които очевидно са много силни решиха да предизвикат по-голям шум и изкаража наяве връзките на министъра с дупнишките герои, за които единствено сигурното е, че са се срещали и повече от това няма и да се разбере. Все ми се струва че през последните дни много хора играят роли, но не го разбират а режисьора и сценариста стоят скрити и се радват. А иначе наглостта и тепегьозлъка на Р.П., С.С. и някои други са невероятни - не могат да разберат че продължават да си вредят.

Сега разбрахте ли защо признаха Косово?!Ако не искате да последва същия ужас-ГЛАСУВАЙТЕ и не оставяйте малката,но хубава БЪЛГАРИЯ на тия изроди!Европа разбра какви мошенници са и не рискува да им дава евро за крадене!Ние ще видим евро през крив макарон!Докога?!Дейс

Сега разбрахте ли защо признаха Косово?!Ако не искате да последва същия ужас-ГЛАСУВАЙТЕ и не оставяйте малката,но хубава БЪЛГАРИЯ на тия изроди!Европа разбра какви мошенници са и не рискува да им дава евро за крадене!Ние ще видим евро през крив макарон!Докога?!Дейс

ДСБ е ясно че не стават и за чеп за зеле, но БСП са много по-големи мафиоти!! показваха го 50 години, доказаха го при виденов и продължават да показват как се управлява безскрупулно и безотговорно. дават по 20-30 лева надбавки на пенсионерите и завличат народа с милиарди с проекти като автомагистрала тракия и с протекция на организираната престъпност. преди беше карамански, сега са маргините утре ще е са други и така докато има промити мозъци да гласуват за БСП

щом му е толкова мил на Сер гей нека той да си подаде оставката вместо него - или тук интригата е доста по-заплетена?

Е, щом го карат за 18 години да пише доклада, значи много добре знаят откога се занимава с престъпници хахаххааххахаха Иначе логика няма.

И аз смятах до скоро,че по-добре от БСП никой не може да се справи с мафията,понеже поне 95% от служителите в МВР са членове или симпатизанти на тази партия.А какво се оказа,че ръководството на парията е тясно свързано с мафията,а Р.Петков е топлата и директна връзка.Е,сега,защо трябва честните хора в БСП да защитават това продажно ръководство,обясни ми.Те нямат идеи,грижи за хората,рдинствено и само си мислят за собственото си облагодетелстване.И пак ли ще изкараме световния капитализъм виновен за безобразията на БСП? Дано истинските хора в тази пария прогледнат,а да не гласуват за тези мародери като зомбирани!

Славейко - ОК, дават си оставката - и какво става - всяка от изброените партии е мафиотска - а коя да дойде на нейно място ? Пожарникаря ли ? Или циганина, който от ЕС го разкараха за безумни кражби и корупция ? Айде кажи кое правителство не е мафиотско - и него го избираме ! Проблема е, че опозиция НЯМА - и управляващите си правят каквото си поискат - те са мнозинство. Изхода ли - еми постепенно да се направи сатиблна опозиция, без боклуците на костов и компания - нови хора, млади със желание за промени, а не старите курви от предишните парламенти да дремат по скамейките и да ни одират кожите !

скоро и български език няма да има.

А нещо за морала. Или комунуст морал няма. Аз досега знам един единствен случай на подадена оставка. А вие

Наблюдателе, съгласен съм с казаното по-долу, но слабо засягаш ГНОМЧЕТО и поръчителя на ФАРСА ЦИТИРАМ: Мдаа, много оставки трябват, ама точто тия ли говорят против корупцията и изтъкват морални ценности. То те са си прави да покрещят малко, че от догодина няма да ги има. Какво предлага - Костов? О, не, мерси! Че той и депутат няма да е, милия, с тази мощна електорална подкрепа от 0,83 %. А като гледам постовете на тези канарчета надолу жална България. Като ревете, кого предлагате и кой е в състояние да спечели изборите, а камо ли пък да управлява. За това не трябва само ЯДЕНЕеее!!!! Трябва и АКЪъъъЛ!!!! А откъде акъл в три файтончета демократи, болни/ВС/ и ПОЖАРНИКАРИ. Тези могат само да спретват ГНОМСКИ долни мероприятийца. Но до няколко дни май ще лъснат още генералски голи дупета.

Към Селяндура 09 09 1944. И методите и на управление на тази партия са едни и същи 100 години: чрез лъжи, убийства и национални предателства.

КАТО ЧОВЕК СЪС БЪЛГАРСКИ ПАСПОРТ ИЗДАДЕН ОТ МВР И АЗ ЩЕ СЕ ИЗКАЖА: Запалката трябва да остане! Колкото по дълго толкова по добре за БСП. Тъй като той е лицето на БСП ,трябва да доведе до край оздравителния процес в МВР. Трябва повече и по често да се изказва, и да говори по медиите. То може най добре да ни обясни какви мерки взима в борбата срещу корупцията, източването на банките преди 18 години и участието на БСП в тази работа. Ще ни разказва как се е борил по случая Акрам в Плевен и какъв натиск са оказвали върху него другарите му за да набавя пари за БСП,което той разбира се не е правил.Ще каже и кой от МВР ми е издал български паспорт така както издадоха и на моя приятел Куйович.

Да, разбрах ,след 10 дена България излита в Космоса - но само за една обиколка!!!! Пиши,Уменчо- имаш 10 дена за напред да ни разкажеш за 18 години за отзад!!!!!

Колега, не плачи ! И аз като тебе страдах дълго, когато виждах, че нашата партия е организатор на българската мафия. Колко жалко ! Сега ненавиждам тия, заради които ме е срам, че съм залагал името си пред почтените хора. Затова, не страдай ! Кажи си, пак се изпонасрахме, и млъкни ! Не ставай смешен ! А мародерите на Костов ги знаем. Те, заедно с нашата Партия отдавна са групово ненужни.

Браво. Много правилен анализ. Нека се учат канарчетата. ЦИТИРАМ След като мутрите Атанасов, Танов и други зад кадър поставиха в ъгъла БСП, трябва да са наясно, а и БСП е наясно, че само пълно разследване на последните не 10, а всичките години след 1989 година и изваждане на всички кирливи ризи на светло ще извади партията от проблема. Това обаче едва ли ще е добре за ББ, Атанасов, Танов, Костов и къмпани. Станишев трябва да знае, че освен всичко това в края на крайщата е приемливо и за всички в България и за ЕС.

CHETETE MALKO ISTORIA NEGRAMOTNICI I SHTE RAZBERETE,CHE PARTIATA E NA POVECHE OT 100G.I VINAGI SHTE IA IMA!A ZA OSTAVKI SHTE POCHAKATE SELIANDURI!

Толко ли не разбрахте защо се пише доклад за 18 години назад - ами за да прехвърли отговорността на тези преди него и да раздуха обществено-политичес дебати. Така ще се опита да отклони вниманието от себе си, когато започнат да се плюят един друг бившите. Руменчо, ако помните, няколко пъти го използва този номер. С досиетата, например, има частичен успех. Вероятно ще потулят пак всичко, щом и ДАНС даде зелена светлина. Чудно с какво Румбата държи Станишката така здраво. А на следващите избори - на БСП г..за да им е як! Дано не минат 4%!

СТАНА СТРАШНО ВЕЧЕ НЕ МОЖЕ ДА РАЗБЕРЕШ КОЙ Е МУТРА И КОЙ НЕ . ИЗВЕСНИТЕ МУТРИТЕ МОЖЕ ДА СЕ ОКАЖАТ СЪТРУДНИЦИ НА СПЕЦ.ОТДЕЛИТЕ . А ПРАВИТЕЛСТВОТО МОЖЕ ДА СЕ ОКАЖЕ МУТРЕНСКО . А ПЪРВАНОВ ДА СЕ ОКАЖЕ ,ЧЕ Е МАНЕКЕН ПОД ПРИКРИТИЕ . ВЕЧЕ СЕ ОБЪРКАХМЕ ТОТАЛНО . СЕНЧЕСТИЯ БИЗНЕС СЕНЧЕСТ ЛИ Е ИЛИ Е ЯВЕН . ПИШИ РУМЕНЕ ДОКЛАДА А НИЕ НЯМА ДА МУ ВЯРВАМЕ

За какви десет дни става въпрос?Кабинета да си дава оставката! И БСП и НДСВ И ДПС са мафиотски структори, работещи срещу българскят народ!