Прокуратурата: Иванчева взе парите от посредник в кафене

Кметицата на район “Младост“ е взела подкупа от 70 000 евро от посредник в кафене в центъра на София. Парите са платени от изнудван строителен предприемач.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ВЪРНЕТЕ СТАРИЯ ДИР.БГ....

Не ми харесва новия ДИР.БГ

"Чакахме 20 дни" и „Изнудваното лице предаде сумата на посредника в едно кафе в близост. Той се свърза с кметицата и зам.-кметицата, отиде при тях, седнаха, пиха кафе около два часа, взеха си парите. Той си взе 14 хил. евро от тези 70 000 евро, което е неговата част, въпреки, че беше заявил, че няма да вземе пари от кметицата“, коментира шефът на Спецпрокуратурата. - За да има извършено престъпление, при наличие на СРС-та и чакане от 20 дни- дори по филмите го дават , а и законите са категорични , с тези 30 човека арест се извършва в момента на предаването на парите. Там в кафенето, в което са били или на паркинга. Останалото е поредния сценарий ,в който има само показност, но не и реалност. Всичко ,което казва този човек -- не мога да го приема за истина, защото прилича на нескопосен сценарий за нискобюджетен филм с аматьори артисти. Жалко, че така се унищожава доверието в институциите, които уж са , за да ни защитават. Пълна пародия на законодателство. А и факта, че доста адвокати и други юристи се изказаха против тази пародия ,означава едно- че всеки от тези юристи, знае , че Страсбург ще защити тази кметица, а те ще станат известни и търсени за подобни дела. Не е задължително кметицата сега да има пари за делата.След това те ще получат от Страсбург процента за защитата си. Така, че реалността е в полза на кметицата

Респект

...ПОСТАНОВКА...със слаби сценаристи ...

дир сами си пишете и сами си четете

Абе тоя дизайн да не правен от фриленсъри с бюджет 50 лева или пък да е курсова задача на някой студент? Сериозно питам!

/ Design by StudioX

Браво дир, браво, не знам колко стотици хиляди сте похарчили за тази тъпотия, но дизайна ви е грозен и с безплатен фреймуърк, купили сте най-евтиния сертификат за сигурност, да бяхте сложили безплатния letsencrypt, да не се хабите излишно :)), а базата данни два дни ви се дъни без причина от некадърност. Сега заприличахте на Близ отвсякъде...

Само това ли успяха да скалъпят кадрите на цветанов шестака ? Кой кмет е толкова луд да взима лично подкуп, че даже да го слага в багажника на служебната си кола ? Абе ясно е, че милиционерите не могат да пишат сценарии - но защо не го дадоха на някой режисьор да е по-убедително ? И какъв е този златен обект, че 1 млн. евро подкуп да се искат и то в район като Младост - вие нормални ли сте ? Защо все при управление на мутри и милиционери ставаме свидетели на такива малоумни обвинения ?

къде изчезна Петър Диков главния стратег на схемите и рекета в ГОКЯМАТА Столична община,ами харчи си паричките на тихо под чедърчето и прави нови схеми.?????

всеки отговаря за себе си не се опитвай да хитруваш като подменяш темата

Много странно как от показания вчера репортаж един от полицаите се опитваше да сложи ръка върху устата на жената. Колко пъти истинските престъпниците искат да говорят, когато ги задържат най-често са скрити с дрехи или качулки. Сами си направете извод от ситуацията.

Беше ясно, че случващото се е планирано и базирано на много друга информация, записи /СРСта/ и тн.. Тези пари не са били в колата случайно - просто тя се е окъкала яко и затова така говореше пред телевизията.. Абсолютен престъпник е, НО никога няма да влезе в затвора - ще има Условна присъда.

Защо не ги задържахте в кафето тогава.А сте тръгнали да ги гоните по улиците.Или пък не казвайте нищо знаем защо........

Няма камери, снимки, отпечатъци.... Народа за луд ли го смятате? Никой не повярва на постановката....

Това вече е друго нещо.Вече повярвах.Да я тикат в затвора.

но защо ви трябваше цялата тази показност и да нарушавате правата на двете заловени жени. Или си мислете, че като уволните 300 данъчни и закопчеете една кметица, някой луд ще ви повярва , че се борите с корупцията ли? Не сте познали. Чак толкова дебили няма в държавата. Европейците ще си заминат, а ние пак ще плащаме обезщетения с нашите данъци.

Я сега да видим как ще се развие притчата за гарваните и очите им, или ще има друга - за трите дни и чудото ;). А ако кметицата е виновна - да мете улиците за назидание.

Ами сега. Кво праим.