Затварят част от ключов булевард заради строежа на метрото

Временно се променя организацията на движение по част от бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" заради строителството на метрото, съобщиха от Столичната община.

Обратно в новината

Коментари - Затварят част от ключов булевард заради строежа на метрото | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Източно, западно, северно или южно платно или лента почти винаги не носят достатъчно информация. Примерно бул. Евлоги Георгиев точно в този участък завива на два пъти и от предимно изток и запад, платната му стават предимно север и юг. Ако казват посоките на движение ще е много по-ясно.

София вече прилича на Дупчено сирене. МИлиарди дупки са отворили паст.

С тази преместена спирка задръстванията ще са денонощни. Не може ли да я закрият временно? Или да я дръпнат към "Мизия" и да затворят "Мизия" - там е по-широко.

Пишете простотии! Мен ме вълнува - цялостно околовръстно ->КОГА? пробив на Т. Каблешков с Черни връх - КОГА? Цялостно асфалтиране на Борис 3 ->КОГА?

Въпросите ти са много логични и на място. Но недей да очакваш отговор точно тук. Назначи си среща със сополивата ни кметица. Куклата на конци, сигурно все пак ще ти даде някакъв отговор, макар и мъгляв и безмислен в същността си.

Събираемост на данъците в София 67%. 100% кога?

Винаги съм мислил,че бул." Евлоги Георгиев" /бивш "Клемент Котвалд"/ има източна и западна страна.Източно от към "Мизия" и Военната академия , а западна от към" Герлово" и "Шипка" ,ама може по новите градоустроиствени планове ,да са я позавъртяли София,за някои няма невъзможни неща ,даже и посоките на света не са им препятствие

Аз на скоро разбрах и че бил Борис III има също северно и южно платно .

На Борис !!! платната СА северно и южно,но на Евлоги Георгиев са изток-запад.

За това е измислен израза- "Страната на четните/нечетните номера"