Вдигат 5-звезден хотел в центъра на София

Черноморска банка за търговия и развитие и Пощенска банка ще финансират изграждането на първия хотел от веригата „Мариот“ в България.

Обратно в новината

Коментари - Вдигат 5-звезден хотел в центъра на София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Доколкото разбирам ще е построена върху стари турски гробища, както част от министерството на земеделието е върху стари християнски .Там някъде е имало и еврейски такива

е това е старо, нали уж I Tower се водеше. така или иначе няма да е много по-високо от сградата на кнсб, някъде 15 метра, та...

Всичко Мара втасала, само дето ....... не си вчесала!

"По план хотелът трябва да е готов до 2020 година." А в 2020 година в 5 звездни хотели ли ще живееме, или по-вероятно е в тях да нахлуят циганите от факултето?

Ха, върху изгорелия цирк ще построят ОГРОМЕН ЦИРК:)))

Най-голямата корупция в България е била винаги свързана с кметовете и гл. архитекти. Превърнаха София в едно отчайващо за живеене място - погледнете на какво приличат т.нар. "ново строителство"-архитектурни изцепки. Защото огромната част от тези "високопоставени" кретени са селяни и чалгари, и чалгата им е в кръвта!

40 паркоместа на 30 етажа - в централната част на София?! Само работещите в сградата ще са в пъти повече от тези 40паркоместа?! WTF

Според мен грешно са го написали. Предполагам ще са 3 етажа с гаражи по 40 места на етаж. Или 120 места общо. Иначе няма смисъл просто.

божеее, ми то там място не остана бе

Данчет, тя и Дана Загубана от Белчин баня , тя и Фандупкова нали нямаше да допуска високи сгради в центъра...или като бутнат и тя МУ пусне нагоре може.а?

Само 40 паркоместа.Ще стане пълна лудница около площад Македония.То и без това този район е пренаселен,къде ще се инсталират копърките?Какво ще се вижда от панорамния ресторант-руините в района.

ДОКОГА??? Противно на приказките на гл.архитект, строежът на невписващи се общия силует на централната част обекти, продължава с пълна сила. Девизът е: за всеки софиянец - стая в хотел!

Не за софианци - за бежанците ги строят. Хотели по бул Мария Луиза и бул. Хр. Ботев се напълниха - следва Солни Пазар хотел, после ще пълнят и НДК-то.

Хайде, не пиши глупости, когато става дума за сериозен проблем! 5-звезден хотел щели да строят за "бежанците"...

Е как, там не е ли самолетното трасе по въздух?! С тези 30 етажа да не стане някоя катастрофа??? А някой знае ли какво се случва с хотел Родина? Ремонтират ли го или разрушават?

в Самоков бе...даскалишки ми ти раьоти

Колега,и аз това помислих,но не се знае какво значи 30 етажа,може би разгънато са 30

Това сигурно ще е най-големия и най-звезден мариот в европа

Изпълнят ли проекта, няма връщане назад. След време ще се сетят, че там на времето имаше постоянен цирк, който изгоря (дали случайно или нарочно) и няма да имат възможността да възвърнат преднишния облик. Не на последно място е това, че в центъра не е удачно да има подобен тип сгради.