Временна забрана за движение по Северната тангента в София

Въвежда се временна организация на движението за изграждане на локални пътни платна на Северна скоростна тангента, съобщиха от Столичната община.

Обратно в новината

Коментари - Временна забрана за движение по Северната тангента в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво плюете. преди нея там беше ад. ако не ви харесва не я ползвайте. Преди беше дупки тирове и каручки.

"""Северна скоростна тангента"""Ама това не е тангента ,а хорда .Допирателната права или тангента, към окръжност не съдържа нито една от вътрешните за окръжността точки.Та тази хордо-тангента беше открита с толкова фанфари преди 2-3 години и се оказва едно до момента недомислие, построенно единствено с цел усвояване на ,средства от от правилните фирми ,на правилните собственици ,свързани с правилните политико-партийни лица

то за да направят локални, ще стеснят лентите, при което ще трябва да изличат старата маркировка и да направят нова....обаче понеже знаем как го правят, после ще има един куп линии да се чудиш де да караш

И аз питам ЗАЩО??? Пътните възли за автомобили кога? Разкъсахте връзките на кварталите от север на тангентата, а платна за пешеходци? А платна за велосипедисти? Нима вече никой никога няма да може да пресече тая проклета тангента?

"а платна за пешеходци? А платна за велосипедисти?" ??? На магистрала ?1?

Нещо не си разбрал - човекът говори за пресечните точки, не за "магистралата". Въпросът е как някой да с велосипед да ПРЕСЕЧЕ "тангентата", а не да пердаши по нея.

Защо?

Да усвоим едни пари !