За три години са санирани 7 блока в София

За три години са санирани седем блока в София – това сочат данните на Регионалното министерство.

Обратно в новината

Коментари - За три години са санирани 7 блока в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и все на активисти на партията майка

цитат: "Според район Възраждане документите били подадени тъкмо, когато парите свършили... Резултатът за три години в София са санирани само седем блока. Според общината причината са малкото кандидатствали." Пример за неграмотна лъжа! Хем молбата (за осмия блок) е подадена, тааамън като свършили парите, хем малко били кандидатствали. Алоо. верно, че ядеме домати, ама не с колците, бе.

А парите за колко са "усвоени"?

Ха Ха Ха

Всеки с малко ум в главата знае че това "саниране" е един почин за крадене на пари и лишаване на гражданите от собственост. Първо не е никакво саниране а само лепене на некачествена изолация и второ за да си в програмата входът става юридическо лице и живеещите в него стават солидарно отговорни пред банки и други кредитори или доставчици

начи 7 блока за 3 години... задачкка: при тая скирост ще доживеем ли да се санират полвината от блоковете в Люлин? За Младост нема да питаме

В София БСП пропагандата срещу санирането бе най-силна. В нашия блок един човек с юридическо образование казваше , че целта на санирането е да ни вземат апартаментите. Представяте ли си до какви глупости и то в София се стигаше... Така че собственичката на този сайт да предаде на човека до нея ,че асфалта вече се яде и много малко жилищни сгради се санират.

Ти се радвай че във входа ви е имало един с акъл че явно празноглавец като теб е бил готов да лапне кукичката

Санирането по програмата на ГЕРБ в София е почти невъзможно. Необходими са 95 % съгласие на хората. 75 % мнозинство в парламента трябват за изменение на конституцията и това толкава трудно се постига. 95 % от 36 апартамента са 34,2 броя- следователно само един апартамент могат да са несъгласни. Има ли два апартамента с хора, които не са съгласни (мразят Бойко Борисов, членове на Атака или БСП или просто ненормалници, каквито има във всеки вход) или са неоткриваеми- не става. В провинцията хората се познават и по- лесно се справят с чалнатите. 75 % е едно достатъчно добро мнозинство за да работят нещата навсякъде. Трябва да се направи нещо за София!!! Неслучайно холивудските звезди наричат квартал Лозенец гето, защото само в гетата има тези кръпки от топлоизолации, които са навсякъде!!! ???

Според ГЕРБ всички мислищи със собствените си глави са чалната? ОК! Нека сме чалнати, но по-добре не "саниран" блок от колкото съборен вследствое на "санирането" от ГЕРБ.

По погрешка ти сложих плюс вместо минус . Такава глупост като написаното от теб е много трудно да роди главата на човек . Да не би да си нечовек а желязо ?!?

EPS (стиропор) ще държи панелите при земетръс.

Какво е жена със силиконови корекции? - Стара санирана панелка, без смяна на ВиК.

И да изтривате коментарите истината не може да изтриете. вие сте долни слуги на Грабителите от ГЕРБ!

Ами при нас в случай, че покривът е протекъл, се събират пари от всеки апартамент по идеални части и се ремонтира. Не се чака държавата да оправи нещата!

Сигурно в Полски Тръмбеш са санирали повече

Какво искаш да кажеш?

Май балъците свършват. Хората започват да се усещат. Създава се впечатление,че в провинцията притискат хората. Чудя се,кога свъши и поредния милиард,който дръпнаха наскоро,а ние ще го върнем....Еееей,народе!!! Отвори си най- после поне едното око.УСПАХТЕ СЕ,БЪЛГАРИИИИИ....

Докато всички по трасето от местни архитект до кметицата си вземат комисионните и то за санирането не останаха ни пари, ни време. справка - Дружба 2

При нас почнаха, Но договорът беше подписан 2015 та през лятото, чак сега почна реално санирането. Работят, да видиМ. Дано няма спънки, че сме огромен блок

Да, София е едно голямо гето. Ако поитате Фадъкова, тя ще каже че се стри метро. ОСТАВКА!

Цели 7 блока ,за три години?Но тава е невероятно ,просто не предполагах ,че са толкова много

МмммДа ! Прованса го санират здраво а за София работата максимално тегава .

А как е положението в ПЛОВДИВ???

хехе 7 блока за 3 години явно глупаците свършиха...

само не е показана цифрата за това саниране и адресите, всъщност хасковското саниране е без аналог, безхаберно и лошо, но става за саниране, щото парите са държавни,т.е. от нашите джобове и никой не посмя в началото да каже тази истина, пред нас се представяше като безплатно, а после ценоразписа направо уби змея,предвид и качеството е най-добре хасково да закрие тази дейност, аз съм санирал със свои средства и съм жив, не желая да плащам за политическо саниране, всеки сам да си плаща екстрите и потребностите,не желая да плащам и пожизнените награди на артистите и не искам министър Рашидов да се изживява като НОИ и да определя пенсии под формата на награди за неположен и неосигуряван трудов стаж.....стига вече,баста, омръзна ми цял живот да плащам чужди сметки - на цигани, за саниране, за псевдоинвалиди, на политици и т.н. до безкрай

да не намекваш за мамин Делян

Парите по санирането ги дават от ЕС по програми от които комунягите навремето яко се дърпаха щото при тех освен да се крадне требваше и да се свърши нещо а не ги даваш ти ! Нещо много давателен се извъди гледам .

Не е вярно - парите са от държавния бюджет. Отвори програмата на сайта на МРРБ и прочети. Пише си го съвсем ясно

Аз пък си се санирах със собствени средства. Е! Верно в продължение на десетина години, но резултата е невероятен. Да съм дал общо към 11000 лева. Започнах първо с два климатика - от най-ефтините и полека, полека като набарам пари, правих по някоя стаичка. Според мене, икономията при мен е над 90 процента и - което не може да се опише с думи - вкъщи е кеф, кеф. Естествено монтирах прозорци с три стъкла, отвън изолацията (8 см стиропор) я дигнах на 50 см над плочата, също отдолу и отстрани с разрешение на съседите. Една комшийка тръгна по неволя по моя път (счупи си черчевето в кухнята) и ми вика: Абе Иване, ти хубаво ми казваше да си сменя прозореца и ще ми се вдигне температурата със 7 - 8 градуса, ама защо не ми го каза тъй, че да те разбера по-рано...

Вярно вдигаха се температурите,но защо с мойте данъци да санирам на ,,някой си,,а най вече ,че тия милиярди само ги ,,крадът,, и никакво качество.Но осен да крадът ,,безверниците,,какво друго могът тия политици вече 30 години.

Много си писал, но не казваш основното: Населението на София е сбирщина от преобладаващо пришълци в последните десетилетия, които нито могат, нито искат да създават такива общности - за разлика от хората в провинцията, където връзките и отношенията между тях са установени от поколения и се поддържат. И още: Санирането беше една насилена и недомислена ПР акция на Плевнелиев, която от една страна хората усетиха; от друга - средствата бяха явно недостатъчни и затова се измисляха всевъзможни причини кандидатстващите ЕС да бъдат отхвърлени. И ако смяташ, че не съм прав, защо Столична община не стартира вече две години санирането на блоковете, с които вече има сключени договори?

Това е така, защото моите тъпи съграждани не си мърдат пръста. На скоро пътувах до Бургас и хората там са се взели в ръце и града им става невроятно. Меден Рудник, което беше нечувано гето е тотално преобразен. Имат на доста места по няколко санирани блока един до друг и изглежда много красиво. Само ние тук в София се чешем по... главите и нищо не правим. Като се връщам от Гърция и на края на маристрала Люлин като видя блоковете на какво приличат и се питам що за хора сме. Вътре всеки си направил ремонт и претенции до небесата, а фасадите изглеждат като след бомбардировка. Нека да седим в София и да викаме неволята докато на други места хората са по-задружни и си действат.

"Меден рудник" наистина почти прилича на Слънчев бряг. Жалко, че младостта ни премина в друго време. Преобладават индо.бг туристи и все още се носи много селения.