Намалиха глобите за гратисчиите в градския транспорт

Санкцията за нередовни пътници пада от 200 на 50 лв, а глобата от контрольор на място – oт 40 лв. на 30. Отпада изцяло таксуването на багаж в градски транспорт.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това ще да е нашенският отговор на наскоро станалия безплатен градски транспорт в Скопие.

Кой ще ползва градски транспорт при тази цена? Изключително неудобен, мръсен и гаден на стойност 1.60лв. Ще си карам Гоуфо на газчица и те т'ва е!

ГЕРБ - засрамете се! 1. Глобата над 10 лева е незаконна! 2. Как ще плашат 30 лева циганите! 3. Градският транспорт трябва да стане БЕЗПЛАТЕН! Стига ГЕРБ далавери!

200 лв? Това е глоба лишена от всякаква логика. В "вейцария глобата е 160 лв, а средната заплата 10 пъти по-висока.

Няма значение дали глобата е 200,500 лв. или 5 лв. Циганите не купуват билети, а за глоби да не коментираме. Тях не ги проверяват! В метрото да сте виждали циганин?

От Три дни съм в България видно е че транспорта в София е над евро- пейско ниво с нови автобуси, тро- леи, трамваи и НИСКИ цени , а мет- рото е суперл Вижте във Белгия Франция качеството не е по-добро, а Цените са по 2 евро или 4 лв. Провокатори БСП+ работят срещу общината и им е ясно, че Цената зависи 100% от качествени нови транспорнтни средства- атбуси и...

Провокаторът се казва Прошко Прошков ДСБ-наследник на фашистите партии, чийто златен пръст направи непосилния билет само за едно пътуване да е 1.60, а глобите от 40 до 200 лева, като от някои етноси не се дава и стотинка. А къде и новата система за таксуване по преминато разстояние?

нали ти беше "Пламен, инж. икономист Панов" и още дявол знае кой? И как така само от "три дни си в България", а вече всичко ти е ясно - особено изумително е транспортното ти средство "атбус..."?!

Градски транспорт ползвам рядко. Когато ми се наложи, билет не дупча. Така ще бъде, докато в София не се въведе интегрирана система за градски транспорт - билета да е на време, и да важи за прекачвания. Дотогава - да ме хванат за макарите. Плащам за билет единствено в метрото - едно че няма как, второ че там наистина има добро съотношение цена - качество на услугата. Като се замисля, тази година май още не съм се бъркал за билетче. Тоест разход - Нула.

прибираме се от концерт с жената и детето чакане и 3 билета по 2 лева = 6 лева с такси - 5-6 лева ... и по-малко чакане

Виж сметай коректно или 4 х 1,60 са 6,40лв с карти цената ще е 3,20лв Вечерната тарифа е над 1лв или такси около 10лв

Аз в България честен политик и глобен циганин не съм виждал!

В Европа ги вдигат над 100евро. Българите са милостиви и нека ората се возят без пари!

Много гратисчии-пазара се разширява-глобите падат!-пазарна икономика,бе брат!-смешка!Йес!Даа...Да!

Абе,май имаш право. Сменям ТРИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА НА ОТИВАНЕ И....ПОСЛЕ- обратно.6 1,60лв. Десет лева без малко,само за да отида на работа и да се върна.На ден.Някой ще ми препоръча да си купя карта. Да,но имам дни,в които не пътувам и пак ми излиза по- скъпо. Пътуването допълнително по други причини поне с още две превозни средства,са още 6.40 лв. Значи,средно на ден,почти- 16 лв. Еееее?????Ами,трябва да работя само за да рантутя ГТ.А,ВИЕ????

САМО ЕДНА седмица да отиваш на работа по този начин, спрямо тролските ти сметки, картата ти се е изплатила. Колко плащаш за таралясника на година? Бон-два? Е, годишната карта е 365 лева. Дерзай :)

Stoianovs

Ами купи си карта за деня за 4лв., за цялата градска мрежа когато тръгваш на работа и ще си спестил 12 лв, а ако тичаш след такси ще спестиш и повече.

Докато цената на билета за скапаният ни градски транспорт е на европейски цени, АЗ билет няма да купувам. Да не говорим, че съда се произнесе и цената от 1,60 е незаконна. Така че ще бия и престъпниците контрольори!

ти голям бияч ще излезеш а вероятно си и толкова умен и възпитан