17-годишно момиче почина в двора на училище в София

17-годишна ученичка е починала в двора на 96-о СУ „Лев Н. Толстой“ в столичния ж.к. „Люлин“ снощи. Близки на момичето обвиниха “Бърза помощ“, че е закъсняла.

Обратно в новината

Коментари - 17-годишно момиче почина в двора на училище в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Над 600 вида дизайнерска дрога се продава легално в България,без да се знаят пораженията от употребата им....Има такива имитиращи хронични заболявания и други с внезапен инсулт,инфарк сърдечна атака и др.Жалко за детето,но вероятно ще се окаже хронично заболяне без майката да знае и момичето да е страдало!Голяма работа трябва да има в училищата превантивно за да не случват подобни трагедии,скоро имаше подобни прояви на три деца /за радост не завършили трагично/оказаха се че са пили чайче он нещо си.

Нали искате безплатно,бре.Ей това ви е безплатното.

Вярвам на това, че бърза помощ е дошла навреме, но е била уведомена половин час след подаването на сигнала. Но това кога е подаден сигнал до 112 може много лесно да се установи от телефоните на децата. И ако забавянето идва от служба 112, да вземат най-после да ги проверят. Да не се окажат пенсионерки там, изживяващи спокойни старини..

аутопсията ще покаже,не бързайте да обвинявате лекарите,които и без друго останаха малко в тази кочина,наречена Б-я

Научих се да изчаквам последваща информация в такива случаи, преди да коментирам. Виждам, че повечето се нахвърлят на лекарския екип, но журналистите обичат сензациите. Възможно е момичето да е прекалило с някакво вещество, неговите приятелки да са се гаврили с нея по някакъв начин, може да е получила удар от предмет, може да е имала непроследно заболяване. Нека да мине разследването и тогава да се търсят виновни. Жалки за момичето при всички положения ;(

Викал съм бърза помощ като беше спешно поне аз им описах че човека не е добре и видимо може да умре дойдоха след 40 - 50 мин!!! Тоест за късмет човека се размина, но това време е твърде много за човек видимо с опастност за живота!!!

на децата в паника, съм убедена, че тия 11 мин., са им се видели 1час. Безпомощността, желанието и опитите да помогнеш на близък, недаващи резултат и чакането ти се струват цяла вечност! Това е мъчително изпитание за всяка възраст! Бог да го прости!

Жалко за детето, но да прехвърлят вината на хората така е направо тъпо. 11 минути не е никак бавна реакция.

То и като умря човекът на тротоара в кв. Изток докато си чакаше лиейка оня идиот Пепи Биометрията обвиняваше хората, че били дали погрешен адрес, а после като се чуха записите, се оказа съвсем друга работа. Тия вечно твърдят че били на място едва ли не още преди да са ги извикали, ама само който не е чакал тъй наречената бърза помощ, не знае каква е истината.