Лекар получи 2 г. условно за смъртта на 4-годишната Гери

Столичният лекар Михаил Маджунов беше осъден на 2 години условно заради смъртта на 4-годишната Гергана Илиева, която преди 8 г. почина след вадене на сливици.

Обратно в новината

Коментари - Лекар получи 2 г. условно за смъртта на 4-годишната Гери | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хора, не се налага а е неизбежно да вземем нещата в наши ръце , няма как разбирате ли ? ще ни избият ! или те или ние! не виждате ли какво става ? аз не издаржам хора.....

Е добре, вече знаем колко струва един детски живот....Да горите в ада дано.

Лекарските права, остават ли?

Като са преценили така докторите и съдиите, не ни остава нищо друго освен да им пожелаем техните деца, внуци и правнуци да бъдат лекувани със същия успех. Никой не може да избяга от кармата.

еми това не е правилно не е редно за всичко да се изкарват виновни лекарите и учителите в тая държава

Ти не четеш ли какво пише бе, тъпак? Немарливост какво значи според теб, че господ им е виновен че момиченцето е умряло ли?

Помня потресаващия случай като че беше вчера... Съзнателно виновни са участващите в убийството лекари! Да ги накажат ефективно!

Ужас! Дали тези съдии биха дали децата си на грижите на този убиец!

Мерзавци "съдии"! Детето е починало "ефективно", а не "условно"! Този "лекар" трябва да лежи ефективно и да му се забрани да практикува докато е жив. Немърливостта и "отбиването на номер" са основните причини да живеем зле, а случая са престъпление!

Абсолютно съм съгласна. Трябва ефективна присъда, не може действията ти да причинят смърт а ти да си условно осъден. Няма правосъдие в тази държава. Това е подигравка , как не ги е срам тези съдии, нека и техни близки се лекуват при такива лекари.

Смърт за малоумника!

Стани ти доктор тогава!

Абе перераС, определянето на кръвна група преди оперативна намеса е елемнтарна предоперативна подготовка!Относно въпросните-"лекари"-до девето коляно деца и внуци да им мрат от болести!