Пореден случай на улично правосъдие

За нов случай на агресия съобщи потребител на фейсбук страницата си.

Обратно в новината

Коментари - Пореден случай на улично правосъдие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Надявам се много скоро, някой бабаит със слаби нерви, като този, да скочи и на някой министерски или депутатски автомобил, за да стане ясно и на "тези участници в движението" какво е правото, правосъдието и законността на пътя у нас.

Какви смешници има на тоя свят..... да скача на възрастен човек. Аз съм на 30г. и много бих се радвал да го срещна някъде по улиците тоя сладур в същата ситуация.

Я, май не е циганин ами чист българин?

Не съм здрав колкото човекъ с анцунга и ниското чело но пък за сметка на това съм пенсиониран военен с лично оръжие което ми е под мишницата. Не го пропагандирам и моля не го рпавете ако не се налага но с няколко стоп патрона в корема и капачките ще го остави да си мисли за следващият път. Насилието не е решение срещу разумни същества. Срещу АнцунгМен е друго нещо.

Ако не раздухат този случай по медийте сериозно МВРто и Прокуратурата ще си трайкат.

Шофирането последните години е безобразно! Никой не спазва правилника за движение, не се дават мигачи при маневри, всеки спира и паркира където му е най-удобно, не се спазват знаци за еднопосочни улици, особено от новодошлите! Така че от тази снимка не бива да си правим прибързани изводи.......

без съмнение защо амеиканците всяка втора къща оръжие , дали ще послмее а ????????

В Белене, в Белене.

Поредния ММА герой?

На някой които обичат да избиват комплекси пак селото им е виновно.

ДЕКА Е М В Р- то?

Можеш просто да стреляш - по-естетично е. Слизаш, стреляш и заминаваш - така да риташ е некултурно.

Слизам от колата ,минавам отзад и на този му разцепваме сериозно дънките отзад,ама толкова сериозно,че да не седне най малко месец назад.

Един пълнител с удоволствие в тъпата му кратуна!

що не нарита така някой от ескортите на камиона на БНБ.... какво толковаа превозват та карат като изроди

Излязъл от селуутууу, набрал топла вода, даже се качил и на кола ... Че и простотии прави. Ако имаше наблизо верни хора на възрастния човек да му наблъскат на този нагляр нослето в паветата щеше да получи добър урок.

Рано или късно некои такъв "герой" ще да де фира. Вервайте ми!

Нема, много добре си знае на кой да скача.

МАМКА ВИ СЕЛЯНДУРИИИИ...

"Майсторчето" в Аудито - дребничко здраво комплексарче. И какво се оказа - в Мондеото възрастен мъж, който не заслужава такова отношение, каквото и да е направил! Дообре, че в Мондеото не бях аз, защото огледалото щеше да е на "майсторчето" в на някъде! А и, всъщност - "майсторчето" явно беше видял, че е възрастен човек и затова го изби на смелост...

Булгаропитекус балканикус в действие. За съжаления представител на прекомерна и постоянно растяща популация от уроди.

Номера му е СВ 8535 КТ.Може на някой да му попречат неговите огледала.

ли го в Истамбулската конвенция?

И както е казал великия вожд Боко тъпото-за разбирателство трябва да сме тъпи и като ти счупи огледалото и ти излез и му го счупи, защото няма държава, а територия наречена България!!!

Би трябвало вече да е разпознато и показано това същество от полицията-има достатъчно камери,които са го записали,има и свидетели.Чакаме.

В крайна сметка при липса на ред, простака първи надига глава-той затова е прост, тъй като не може да се държи нормално. Дека е МВР-то?!

МВР-то е на мястото си. То пази търговците на дрога и нелегални цигари. Пък ти я само напиши нещо против руския патриарх (да речем). Веднага ще довтасат.

А бе, ликвидирайте ги тия! Утре човек ще убият!

София като се напълни със селяни,това ще бъде ежедневна гледка!

София ВИНАГИ е била пълна със селяндури.

Това е държавата на мутрата, кой гласува за престъпника Борисов и неговата джендърска шайка??? Нали вие искахте ГЕРБ и мутренско управление? Е получихте деградация на морала и отношенията между хората, тотално разбит и унищожен социум ДЖЕНДЪРСКО бъдеще за децата си. Пак гласувайте за банкянската тиква и подгъ-зните му патерици!

Ами като няма друго правосъдие, остава уличното такова.

Ами ако този в колата трепне и той на свой ред раздаде правосъдие с рязка маневра???

Не е случил на който трябва, вече щеше да е в Орландовци с шикалка в тиквата, а органите щяха да набелязват конкретни мерки за борба със саморазправите по пътищата....

си носим пищова у джебо!

да се наказва с 20 год затвор!

ПОРЕДНИЯ МА.УМЕН ИДИ.ОТ НА ТАКИВА МА:УМНИ ОЛИГ:ФРЕНИ ТРЯБВА ДА ИМ ОТНЕМАТ КНИЖКАТА ВЕДНАГА! ШОФИРАНЕТО Е ПРОСТА РАБОТА, АМА НЕ Е ЗА ПРОСТИ ХОРА! КАТО НЕ МОЖЕ ДА СИ СДЪРЖА НЕРВИТЕ, ДА ПЪТУВА С АВТОБУСА и МЕТРОТО

Добре дошли в Мутрочалгария - страната на безграничната простащина. Пфу!!!

Стига пробации, условни, споразумения и оправдателни присъди, искаме да се спазва НК и да се дават предвидените там наказания, но в максималните, а не в минималните размери, особено когато става въпрос за особена дързост, обществена опасност или рецидив. Указ за борба с дребното хулиганство предвижда за подобни постъпки или глоба от 100 до 500 лв или задържане в поделенията на МВР за 15 денонощия. И двете наказания се водят административни, извършителя си остава неосъждан, но поправителния ефект на задържането е значителен. За съжаление нашите съдии никога не прилагат тази мярка, а тя е най-добрата срещу дребното хулиганство особени циганското, защото те глобите така или иначе не ги плащат.

така е...15 дни задарян и да видиш как ще излезе от там по(о)правен. те момчетата си знаят работата там..

факт е че е пълно с патки вчера взели книжка /по втория начин/ и правят пълни тъпанарщини всеки ден се съобразявам с такива "дами" , та по некое време ти идва да излезеш и удри удри как си треба па белкем се научи овцата

В целия свят на шофьорите им идва да таковат. Разликата между държавите е, че в някои държави те таковат за дълги години за такива прояви. Съзнанието се формира само по един начин - големи възпиращи глоби и ефективно затворничество.

ПЛЕМЕТО бълХарско с ускорен темп върви към САМОЗАТРИВАНЕ!!!

Не са достатъчно бързи темповете. Дори и това не можем да свършим както трябва.

"Правосъдие"? На мен на хулиганство ми прилича...

А някой запитва ли се какво е провокирало агресията? Дали другият шофьор е само потърпевш или с нещо е допринесъл за ситуацията. Не трябва да се гледа едностранно на нещата.

За простащината на българите,всичко е провокация!

Карам много, и тъпаци много, има такива които наистина заслужават да бъдат набити! Казвам го като човек, който е спокоен и миролюбив. Просто няколко пъти за малко да ме претрепат разни дядки и смотани "неделни" шофьори

Да, ама не си слязъл да ги биеш, нали? Препсуваш под мустак и това е. Ако не си комплексар спираш до там.

Дядки или новобранци, ти си длъжен да ги вземеш под внимание, поне заради факта, че и те са участници в това движение. Освен това си длъжен и да предвиждаш няколко хода напред (като при шахматистите) с какво могат да те изненадат и какво може да се случи! Нека не се правим на велики шофьори и да пребиваме всички наред с повод и без повод, а да караме малко по-кротко, за да няма после "вай-вай, какво стана". Неотдавна бях в Лондон и бях особено впечатлен от спокойното каране, където можеш да предвидиш всяко действие на останалите участници в движението - абе, просто липсва тукашната дивашка агресия на пътя!