Тийнейджъри атакуваха с камъни автобус в София

Автобус, движещ се по линия 108, беше нападнат с камъни в движение от неизвестни извършители в София снощи.

Обратно в новината

Коментари - Тийнейджъри атакуваха с камъни автобус в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То пък чак толкоз полит коректност дира. Ограбен пенсионер вече ще значи българин, а рецидивист тийнеджър - циганин ли оттук нататък?

"Тийнейджър" - нов политкоректен термин за мангал хахахах

От примат става ли човек - става, но трябват хиляди години, от човек примат става ли - той човек се ражда примат, но с възпитание става човек

отдавна трябваше да го прекръстят на циганско предградие. Но то вече циганите са навсякъде, а властите крият истинския им брой. Според мен, циганите вече са над 2 милиона.

кастрация на пишлеметата дрогирани и по сто тояги на голо за родителите им

Циганор сигурно, ама не е полит коректно да се пише.

а уродите цеци, цвъки и оная еврокоза тръгнали да оправят джендърите и насилието срещу тях! оправете България и мангалската пресетъпност бе, кретени!

Снощи слизам от автобус 102 в 18.30 часа на спирка "ул.Лиляче"в кв.Овча купел . Група от 5-6 циганчета на възраст 6-10 годишни в хор обиждаха слизащите с противни, цинични думи. Отстрани пред минимаркета безучастно гледаха вероятно родителите или бабите им.Нека тия,горестоящите да решат да се направи един затворен комплекс за циганите,от който да се излиза само с документ,че работят някъде.Всички други-вътре,без възможност да излизат и замърсяват макар и с думи въздуха ни.

затворен комплекс и ВЕДНАГА НАПАЛМ. Абе до крак.

Дали са били тийнейджъри или цигани? В модерно предградие е пълно с цигани.

Бой до Бога и 300лв глоба!Едно време ядяха бой като магарета. Боя оправя,вервайте ми!

Не са тийнейджари. Мангусти са. Дай да си говорим нещата с истинскити им имена.

Абе кога най-после ще се вземат подобаващи наказателни мерки срещу подобни вандали!!! Някакви изродчета чупят, драскат, събарят, унищожават всичко, което им е кеф, и няма последствия нито за тях, нито за родителите им, които са и техни възпитатели. И мантрата е, че "са непълнолетни" и следователно ненаказуеми. На в много държави има наказания и за тинейджъри-вандали, и сериозни санкции и за техните родители. Днес чупи стъкла, утре ще пребива хора, а по-нататък във времето и ще убива, не дай Боже! Още при първата вандалска проява трябва да има сериозни наказания, за да се освестят и да не безчинстват като пораснали хора.

Кои родители са "възпитали" така децата си?! Наказаният трябва да са строги и на учениците, и на родителите, които да заплатят всички щети.

Всеки ден минавам от там. Пълно е роми, излизат каруци на пътя изневиделица в тъмното, пресичат коне ... Ккаво възпитание какви 5 лева. Винаги гледам да не карам в дясната лента че не знаеш кой ще ти изкочи и ще го лежиш като за човек. А вие тук за възпитание и училище говорите. Ромите ходят на училище само и единствено заради безплатното ядене там.

Съществува ли все още поправителната мярка "принудителен труд", ако не, време е отново да се въведе!

айде честито подобни неща чакат и нощния транспорт който тръгва от 7 април