Експерт: Активен е пазарът на имоти в София

Състоянието на имотния пазар в София е доста активно - има търсене към различни по големина апартаменти и квартали.

Обратно в новината

Коментари - Експерт: Активен е пазарът на имоти в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Просто по-богатите ще имат по няколко жилища, които ще дават под наем на по-бедните, които не могат да си позволят да си купят. Това ни чака. Процентът на собственици на жилища в София ще намалява. Не се надявайте, че цените ще падат драстично. Няма да има жилища от по 300 евро на квадрат, само защото на част от хората не стигат доходите за да си купят. На тези хора просто ще им пада стандартът на живот. Може да живеят по две семейства в един апартамент под наем примерно.

Може и потри семейства, по 4, 5 или колкото е нужно. А може и просто комунизма да се завърне под една или друга форма, когато на бедните им дойде до гуша да бъдат угнетявани. Нали все пак никой не вярва, че комунизма се е появил без причина? Итогава, и сега, причините са едни и същи!

Просто се "разграбват" двустайните и тристайните. Четиристайните се "продават на безценица". Балона е очевидно,че до края на тази година ще е на парчета. Ако не и по рано !!

Най-много се търсели двустайни и тристайни. Каква изненада само! Това, ще да е нещо ново и нечувано в предишните години. :-)

Българите направо се избиват да купуват жилища с тези средни доходи от 1000 лева и месечни средни вноски за ипотеки от 1500-2000 лв. А пък средните нива на наемите 800-1000 лв. И всичко това в най-бедната страна от ЕС.

Ами явно, че тези, които купуват жилища не са със заплата 1000лв. И ако не си разбрал прехода свърши и вече имаме сериозно разслоение в обществото. Има достатъчно големи групи хора , които работят за доста над 1000лв. месечно. Както и такива, които едва свързват давта края и оцеляват единствено, защото имат собствено НАСЕЛДСТВЕНО жилище или живеят под наем в неремонтиран от 30 години апартамент.

Нека си правят реклама...до 1-2 години пак ще има спад на цените. Пазара пак ще се наводни, лихвите пак ще се вдигнат...

Айде запрете се вече с платената реклама. Балонът е виден от километри, а и дори балъците вече нямат кинти. Следва.....погром!

Активен е и женския и Димитър Петков, красно село и други пазари, но те не се съобщават. Защо ли? айде на келепираааааа.....

Тая тиня Младост го водят скъп квартал ли вече!?:D

И Гео Милев... Егати скъпия елитен квартал е там...

А за Кръстова вада няма да коментирам....

Пропускате квартал Къро. А да не забравим и кв. Смърдана в западната част-до кв.Суходол. Там не е ли "бюджетно"!?