Почина и пострадалият при инцидента в ”Арсенал” работник

Почина пострадалият при инцидента в "Арсенал" работник, който беше в тежко състояние след запалването в завода вчера.

Обратно в новината

Коментари - Почина и пострадалият при инцидента в ”Арсенал” работник | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жалко за краси,беше много добро и свестно момче.Бог да го прости и да почива в мир.

е как ще е извън темата нали е починал в болницата в стара загора

Вторият не беше циганин.

живея на 3-4 км от арсенал,всеки работен ден минимум 1 час се чуват гърмежи от завода,много силни,придружени с тътен.не знам дали е нормално това,но често се събуждам като на война

Да беше попитал по-възрастните хора да ти кажат. Сутрин в 8 часа изпитват едни изделия. Взривяват ги на дъното на кладенци и взривната вълна отива нагоре. Ти чуваш тътена от взрива.

Това е просто "икономия" на средства. В такива производства когато се влиза, трябва всичко опасно да спира. За това има автоматика.

Човешката глупост винаги побеждава автоматиката.

Как изобщо може да има хора, които се съгласяват да участват в производството на оръжие, което убива хора? Така те косвено си цапат ръцете с кръв. Мисля, че нещастията, които се случват толкова често във военните заводи по света не са инциденти, а Божии наказания.

Като стоиш един месец гладен като нарисуван вълк, друга песен ще пееш.

Ами да ...за съжаление това е основния поминък в Казанлък ,Казанлък не е София ,ние сме провиниция -нашите заплати не са като в София ,ние нямаме метро ,построено и с наши пари ,ние не се движем по магистрали ,построени и с наши пари ....ние работим ,за да покрием ежедневните си нужди .И вместо да упреквате хората ,които си изкарват хляба ,борете се срещу тези ,които придизвикват войните и стават все по-богати . Съболезнования на близките !

Хайде без големи приказки. Титулярът на метрото е Столична община, а не държавата. Това означава, че е построено с данъците на софиянци, а не с "ваши пари", въпреки всичките "целогодишни гости на столицата", дето хем живеят тук и го ползват, хем плащат местни данъци на родното си място.

Производителите на джобни ножки и те ли? Ами тези с автомобилите, цигарите, алкохола?

Джобните ножчета пък какво общо имат? Ножът може да бъде, и основно се използва като, инструмент, а не като оръжие, докато автомат или пистолет едва ли ще вземеш за да си начукаш орехи или да си одялаш колче да си окачиш котлето над огъня.

Бог да прости поредните загинали роби на труда в битката за единия хляб.Работил съм в гадни производства и добре зная какво е всеки ден (или нощ)когато излизаш от къщи да си мислиш дали ще се завърнеш отново или ще бъдеш осъкатен или мъртав .Прибирайки се отново уморен но все пак оцелял не се чувстваш победител защото винаги има едно утре за което нищо не се знае.Пред очите ми са пострадвали хора и тогава не може да не се питаш ,,Дали утре няма да съм аз,,.И мен ме е настигало но за щастие не най-лошото...Съболезнования за близките!

Горките хора! Горките им семейства! Светла им памет! Който е виновен, да подкрепи семействата.

Човешка грешка вследствие на извършено нарушение на инструкциите за безопасност на работа Покажете ми една фирма в България, която да спазва по устав инструкциите за безопасност на работа? Просто няма такава. Тук хората са нищо и резултатите показват какво се случва.

И после да ми каже някой пък на мен, знае едно единствено нещо в тази жална страна, което да се прави като хората! Само едно.

горките хора, бог да ги прости, жалко за тях и семействата им. Сега фирмата собственик ше ги изкара виновни, че са влезнали по желание в залата с барута, фирмата няма нищо общо, ще обвинят починалите работници, много жалко.

Да и всичко това за има няма 800лв на месец

ДЪРЖАВАТА е собственик.

Фирмата е частно акционерно дружество. Държавата не е собственик, Когато държавата стопанисваше предприятието пак ставаха същите и по-големи аварии. Двамата работника са влезли не по желание, а въпреки забраната да се влиза в помещението по време на работа на миксера.