Фандъкова: Синята зона няма да поскъпва

Не обмисляме поскъпване на синята зона в столицата, съсредоточени сме в разширяването ѝ, обяви столичният кмет Йорданка Фандъкова.

Обратно в новината

Коментари - Фандъкова: Синята зона няма да поскъпва | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И да са наясно общинарите, че не искаме зелена и синь зона да ги разширяват без да са построили никакви нови пароместа. Превръщането на дадена зона в платени паркоместа не създава нови места за паркиране, а само за взимане на едни пари. Крайно време е да се направи един рефереднум искат ли хората да има платено паркиране или не. Има и от двете страни, така че да вземе да се разбере с референдум това.

Референдума беше под прозорците на фънди, но зоната си се разширява. Свещи за децата си да палиш гнидо крадлива.

В синя зона само линейки полиция пожарна

Щом вожда нареди всички трябва да изпълняват

Крадлива Дана!

Фандъкова нали ползваше градския транспорт. Точно днес когато призоваваше да слезем от колите, нея я взе една от двете S класи на НСО, които я возят, няма да публикувам номерата на колите. Живея в съседния блок и я виждам кога излиза и кога се прибира, никога не е ходила пеша освен до кварталния магазин на 20м ама вече и там не ходи, че хората от квартала постоянно недоволстват за нещо и то с право, а тя няма какво да им отговори освен да ги излъже.

Фанди- Синята зона няма да поскъпва....повече от 4 лева на час! Никакви 5 лева, лично ще наблюдавам да не стане фал!

Ако нещо първият е недоволен, ще стане 6 лева на час, но в никакъв случай 5 лева!

Дира, каква е тази цензура? Имаме усещането, че сме се върнали в соца.......

Да се премахне платеното паркиране. Тя не върши никаква работа .Нито колите са намалели нито паркоместата са се увеличили . Въздуха едва ли да е станал по чист -те паркираните коли не замърсяват.

Обмислят как да стрижат още повече - та до голо да се стигне, че и да се задълбае! А в центъра по-малките улици са в окаяно състояние. Нови парко места няма, няма и да има - напротив - бутат се сгради и се строят по-големи, с което проблемът се заъдлбочава. А къде отиват парите от зоните никой дори формално не отчита...

То и винетките не поскъпнаха, ама пътищата не станаха по-хубави след последното такова.