Обмислят варианти за повече учители в градините

Да бъде увеличен броят на учителите или възпитателите в групите с повече от 25 деца в детските градини поискаха родители на среща с кмета на Бургас.

Обратно в новината

Коментари - Обмислят варианти за повече учители в градините | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не трябват повече учители.Те са на 6 ч работен ден.Кога да се уморят.Повече помощник възпитатели.,защото 2830деца трудно и опасно се гледат.Има градини в които пом.възпит. чистят дворове,ринят сняг,чистят прозорци,висят като паяци по решетките.По скоро се доближават до общият работник,отколкото да помагат на учителите.А камерите да се гледст ,не само при проблем.Нека родителите перодично имат представа колко са отворени отрочетата им.Радос за ухото е да чуеш ясна псувня от иначе фъфлещо дете на три и половина години.

И на всяко дете учител да се назначи, родителите пак ще недоволстват защото на съседското дете учителката е по добра. Просто модела е изпортен. За днешните родители собствената им роля относно децата е да се възпроизведат и до там. За всичко останало се залага на институцията. Така е по удобно ,има кой да бъде обвиняван за собствената им дебилщина.

Маминка (тъщата) е насреща. Готов на всичко само да е в комплект с щерката.

Бургаска община е пример за безпринципност в управлението на отглеждането и образованието на подрастващите. Зам. кмет по образованието е инфантилна психоложка . Целия екип занимаващ се с тази дейност е за високата сграда в парка.

Да проверят колко от майките не работят. Водят децата си в 9.00 и ги вземат в 16.00.

С тези мизерни заплати, трудно ще се намери персонал, на само за детските градни, а и за бизнеса като цяло!

деер

И ще намалят ДУБАЙСКИТЕ цени на ремонти и строежи в Бургас ли? Ха-хаха, че те да не разчитат на заплата и мозък?! Чичко КМЕТ, какво става с учителката дущила дете дори в присъствието на лелята?????? Кой организираше тайни родителски срещи?! И въпреки , че насилието продължава родителите си заравят главата в пясъка и си траят докато времето отмине и децата им стана ученици... засега 6 семейства си премесниха децата!!! И да не забравяме, че всеки неин колега в неофициален разговор признава за безпричинна агресия...и нищо!!! Спите ли? После кой ще ви е виновен, че след 5 клас почти никой не посещава училище с написани домашни????Ха-ха-ха... Селяндурите превзеха окончателно Бургас!!!!