МВР работи по няколко версии за убития дядо

За убийството на 87-годишния Стефан Янев в столичния жк “Люлин“ е заподозряна дъщеря му. Но това не е единствената версия, по която се работи.

Обратно в новината

Коментари - МВР работи по няколко версии за убития дядо | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И друг път е имало министър на МВР да е гола вода,ама този екземляр направо кърти мивки. В сравнение с него Румяна Бъчварова може да бъде обявена за най добрият министър на МВР за всички времена. Чудя се този човек има ли изобщо респекта на подчинените си.

КОЙ е луд в България да работи,ако му ДАВАТ ЗАПЛАТА за НИЩОПРАВЕНЕ ?

"Валентин Радев заяви, че всички сме отговорни за това, което се случва" Така е, щом и ти си ни яхнал....Но само някои получават заплати бидейки виновни, останалите "виновни" плащат данъци.

МВР "работи"?!?!?

По-добре си заври една тиквичка и престани с тъпизмите си!

Само да не го изкарат по традиция самоубийство

Че то има ли полиция в Бълария? Това не е ли една служа от телохранителите на мутрите и на подземния свят? Няма да си цапат ръцете с обикновените хора като нас, я! Я да не тормозим тези нещастни телохранители с битовизми. А пък за каките и лелите от соц. службите - ама сакън, те там по 8 ч на ден трябва да седят и да подпират едни бюра, да не мислите че е лесно?!

Веднъж се обадих в полицията, защото в блока ставаше нещо нередно. Няма да навлизам в подробности, само ще кажа, че полицията дойде и...ми поискаха НА МЕН лична карта, и ми записаха данните, все едно аз бях нарушителят. Ами естествено, че хората ще се правят че не забелязват, и няма да сигнализират, след като системата не е на тяхна страна.

Ще задам един въпрос към тази институция, която казва, че бащата ги е заблудил, като е казал, че децата ходят на училище: Лицето или лицата попитаха ли бащата в кое училище ходят децата. Няма такъв въпрос и най-вероятно не е имало и посещение и разговор с родителите. Сега по най-елементарен начин заблуждават обществото, че са вършили нещо по въпроса.Единственото, което разбрах е това, че са знаели и нищо не са правели. Срам за тези институции!

Това вече е нахалство! Да се вменява вина на гражданите за несвършената работа на полицията???

Ако не бяхте опаткали онзи Росенчо ли беше, сега нямаше какво толкоз да се чудите :)

Така стоят нещата в България! Всички съседи са знаели, всички близки са знаели, но всички са си мълчали. След предаването пък още повече хора са научили, и магазинерите в близкия магазин и домоуправителя на входа...всички, но това е българинът! Трае си, извръща глава и се прави,че не е разбрал! Все по-зле и по-зле става! Все по безчовечни и рендосани духовно хора виждам!

Разбира се, че са виновни гражданите и обществото, всички ние сме виновни! Е, ако бяха сигнализирали полицията, там сигурно щяха да образуват преписка :)

Още по зле ще става,хората вече се отчуждиха в семействата си какво остава за съседите.

Последно ще се появи версия, че някой клошар е нападнал възрастният човек докато си влиза в апартамента при любящото му семейство!!!

Защото, неуважаеми господине, гражданите са по домовете си след работа, на която са изкарали пари, от които да се ояждате вие, милиционерите, докато сте на работа. Затова ВАША работа е да проверявате тези сигнали. За което ще получите, за разлика от нас, по 20 заплати накуп при пенсиониране!!! Но плачи, плачи, че пак гражданите са ви виновни...

Триете ми коментара заради въдухарски твърдения, че съдържа цинизми или обиди? Не е ли обида за читателите на Дир.бг да публикувате изказвания на двуного, което не знае разликата между черно и бяло?