Столичното парно с нов шеф начело

Бившият директор на Общинска банка и на Българската банка за развитие Сашо Чакалски временно ще оглави "Топлофикация София“.

Обратно в новината

Коментари - Столичното парно с нов шеф начело | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"В новия Управителен съвет на банката влизат четирима нови членове - Ангел Геков, Петър Джелепов, Владимир Котларски и Борислав Чиликов. Поста си в управителния съвет запазва Николай Колев. Останалите негови членове, начело с изпълнителния директор Сашо Чакалски, ще бъдат освободени. " Да горят в пещите на софийското парно.

Баси отначало го прочетох като п"о"рно, викам си кво става тук.

Номенклатурата в действие!

Имам една мечта! Парното да започне да топли! Хипотетично!

Фалит, одит, съд !!!

Големи разбирачи сте.Що не минете на кюмур и боилери.Ревльовци.

А защо не на климатик и бойлер, Вие в топлофекация, май за нови технологии не искате да знаете. Прогресът е спрял само във Вашите глави !!!

Дали ще доживеем момента, в който столичната топлофикация ще се управлява от някой, който разбира от тези работи ?Цялата ни енергетика минава в ръцете на счетоводители . И за съжаление това се прави с една единствена цел.Всички събрани и обрани от хората пари да отиват където трябва. На енергетиката и трябват инженери, а не счетоводители.

Тези бандити с протекция, още ле са ги закрили?!

Сега и тоя докато си напълни гушатаааа.....Гответе се за дълбоко бъркане в джобовете ни..

Няма ,,голяма разлика "м-у управлението на банка и топлофикационно дружество. Целта е една и съща- парични потоци към "правилното" място.......