Малкият Моцарт от София влезе в учебник

Малкият Моцарт от София влезе в учебниците* по музика.

Обратно в новината

Коментари - Малкият Моцарт от София влезе в учебник | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Моцарт на 10 вече е написал симфонии. Детето просто свири добре, както и много други. Браво.

Да даваш за пример на децата едно дете което поради някаква причина е "докоснато" от Бог не е никак добре. Причината е че има много деца които от много ранна възраст полагат огромни усилия в нещо което в крайна сметка не се получава. И тези деца са 99.99%. Добрият пример е изборът на "трудният" път и бавното усилено вървене по него а не "виждате ли какъв е станал или станала". Точно поради това мразя думички като надарен, талант и способен а пък за оправен изобщо даже и няма да говоря. Това са все думи за хора "посочени" още от люлката които са рядкост. За това добрите примери са бавните трудни успехи на "обикновенните". Тези които въприка скапания свят в който живеят малко по-малко следват неотклонно своя тежък и труден път в живота запазвайки човешкото в себе си.

ЕДНО СИ БАБА ЗНАЕ, ЕДНО СИ БАГДАД. ЗАТОВА СМЕ НА ТОЗИ ХАЛ. ИМА ХУБАВА НОВИНА, НО НИЕ ЩЕ ПЛЯМПАНЕ ЗА КОСТОВ, ЦАРЯ СТАНИ ШЕФ, БОЙКО, РУСИЯ, САЩ И ОЩЕ ДРУГИ ГЛУПЕНДЕРИ. СЛЕД 1989 ГОДИНА НЕ ВИЖДАМЕ ХУБАВОТО. ДАНО СТАНЕ ПО-ДОБЪР ОТ МОЦАРТ. УСПЕХ!!!

Защо се опорочава прекрасното дете с реклама на учебника! Свестен учебник по музика и ДБТ няма и не би имало, докато поколението на това дете не издуха сегашните враснали се в някакви схеми "автори"! В учебниците се набиват на очи авторите на съвременна музика и текст- повтарят се! Тоест пишат си учебници, за да се рекламират!

И Драгалевския Велик Крадец трябва да влезе в учебницит,ама на айдуците. И дано Господ го "поживи",час по-скоро и до девето!