Обновяват две знакови зони в центъра на София с 41 млн. лева

41 млн. лв. по ОП "Региони в растеж" ще бъдат вложени за модернизация и благоустройство на знакови централни градски пространства в София.

Обратно в новината

Коментари - Обновяват две знакови зони в центъра на София с 41 млн. лева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези наистина ще съсипят окончателно София. Не може нищо хубаво да се очаква от хора с провинциален селски вкус.

Фандъка се мъчи яко да ос*ре центъра на София и да го направи да прилича на селски кенеф - примери Витошка, бул. Фандъков и т.н. Да си ремонтира крайните селски квартали, че съсипа центъра с мутро-комунистическия си селски вкус и от европейска София заприличва на африканска столица.

Хитра формулировка "обновени"! Как, колко, защо не е ясно.Ясно е , че ще се симулира дейност и милоните ще бъдат откраднати.

Пак ще падне голямо крадене на европари...

А Орлов Мост ще обновяваме ли? Вече се виждат леки ОБНОВЯВАНИЯ на Дондуков

Тези ремонти могат да се илюстрират ,с нещо като кавър версия на една култова песен на Тодор Колев ,но ще звучат малко по-различно."И след ремонта , пак ремонт"Само трябва да се подчертае , че фирмите извършващи тези ремонти трябва да са на правилните хора ,свързани с точните политико-икономически структури и лица.Е, вярно някои от собствениците на тези фирми понякога ,внезапно преминават в друго време--пространствено измерение.

E по нагли стават тия от Столична община -абе покажете се малко и в кварталите и направете и обновете пътната инфраструктора стига сте кърпили само нали това беше обещанието на фъндъка ........

Значи ,има още пари за крадене..

Ами време беше!

Улица Преки Път в София никога не е имала канализация, никога не е имала улична настилка нито тротоари. Това е безумно харчене на средства при положение, че в София цели квартали са без канализация и без улични настилки!

Тая новина и през ден да я пускате , все тая

След провала на Крадлива Йорданка във всички големи проекти до сега, аз не искам тя да съсипе и останалото в града ни!

Учителката от провинцията дойде да облагороди столицата, а Вие квичите, неблагодарници!