Болните от грип рязко се увеличават в София

На ден средно около 25-20 души преминават през специализирания кабинет по грипа във ВМА.

Обратно в новината

Коментари - Болните от грип рязко се увеличават в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Днес в детската в групата на дъщеря ми бяха 9 деца от 32. София е пълна с грипа, но грипна ваканция няма.

Разпуснете ни и нас дъртаците една седмица да не работим. По-евтино излиза 2 седмици почивка отколкото 500 хил. души да карат грип!

От днес: "Грипната епидемия се развива по нормален начин, каза епидемиологът проф. Мира Кожухарова пред Bulgaria ON AIR. Към края на миналата седмица заболеваемостта е била 189 на 10 хил. Около 134-135 хил. души са били болни от грип или друго респираторно заболяване, обяви тя. Има значително понижаване на броя на болните в София-град и Перник, където върхът на епидемията е преминал." Кое ли ще да е вярно - чи пикът е преминал или че не е дошъл

Да се обяви грипна ваканция за учениците в София незабавно. Безумие е да се чака още.

Вчера,понеделник,ми се наложи да отида до кабинета на джипито.О,ужас!Имаше поне 20 болни деца-кашлящи,хремави,някои с висока температура.И още 20 майки,и още поне 20 болни хора от всякакви възрасти....един малък митинг. Не знам,какво още се бавят и не обявят епидемия,за да се спрат детските консултации и имунизации.Масата детски градини били на сборни групи,поради присъствие в група на 4-5 деца от 30-35.

Както винаги, не се интересуват от здравето на децата, а от това как ще е по-удобно. Как е възможно във всяка област ОКОЛО София да има епидемия, но видиш ли в София ще дойде ТОЧНО преди ваканцията. Че да може децата вместо да са на въздух тогава и да се закаляват, да лежат болни през цялата ваканция. Как пък веднъж не се съобразихте с доброто на децата, а не с чиновническите си глупости!

ако си боледуваха на село!

Сигурни бяхме, че ще е края на месеца епидемията! Точно преди ваканцията на учениците ще я обявят. Да могат хубавичко да се изпоразболеят повечко хора. Фармацевтичната индустрия да се напечели...

В СОФИЯ ДЕН ДНЕШЕН ЖИВЕЯТ МНОГО МИЛИОНИ ОТ ВСИЧКИ "КРАИЩА"