Младежи върнаха изгубен в метрото телефон на столичанка

Софиянка разказа във Фейсбук групата „Видяно в София“ как изгубеният й телефон е бил върнат от две момчета, на които иска да благодари.

Обратно в новината

Коментари - Младежи върнаха изгубен в метрото телефон на столичанка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

браво! Най-сетне нещо позитивно!!

Бог да ги благослови! Добрините се връщат момчета, бъдете живи и здрави!

Браво момчета! Радостно е, че има добри и възпитани младежи като вас! Бог да ви благослови!

браво но , в белите страни визирам англия такива вещи изобщо не се гонят от полицията а само се регистрира , предполага се че всички телефони са застраховани и при загуба ти го сменят автоматично, като се има предвид че е заклучен неможеш да го позлваш освен ако човека е криминал и телефона е отворен и изваршва убиства е тогава ще го гонят до дупка, иначе откраднат телефон нестава за нищо ..............как беше в българия за милиони няма закони за кокошка няма прошка .

Дай Боже да има повече такива честни и достойни младежи.

Във фейсбук има група "Бюро за изгубени/намерени вещи", също и група "Изгубени - намерени, домашни любимци и вещи.", и група "изгубени и намерени вещи и животни", "откраднати - изгубени - намерени вещи", "Бюро откраднати/ изгубени, намерени вещи" и други подобни.

Ако намерите примерно 20 лева на пода в магазин ще изпитвате ли угризение да си ги вземете и да не питате на кого са?

Питанка,сигурен ли си че ако предадеш парите на охраната или на някого от персонала,те ще тръгнат да издирват кой ги е загубил,за да му ги върнат?

На мен ми се е случвало с няколко по 50 лева, поне 150 лева бяха. Стигам до касата, имаше опашка пред мен, и като се разчисти народа пред мен, в краката ми изпуснати няколко по 50 лева. Помислих за секунда, но не ми се щеше да правя цигании да се правя че от мен са паднали, вдигнах ги и показах на касиерката. Тя вдига рамене, ами някой бил изпуснал, може онова момче дето се бъркаше много и тръгна набързо и ми сочи да го гоня. Можех да се направя че тръгвам да го гоня, ама ги оставих на касиерката, казах: "може да се върне да ги търси". и това беше. цигании не ми се правеха пък и опашката взе да зяпа, Най- вероятно самата касиерка ги е прибрала. :) Това е тъпото, иначе ако се предадат на собственика е най - добре, ама как да го диря и да го гоня

Браво на хората! И какво сега, дебили, дори и да са третополови, много ли ви е страх! Оревахте Дира за ВАШАТА третоплова конвенция! Ей ги, едни третополови! Идва краят на света ли! НЕ е като да се гаврят с майките, жените ви и дъщерите ви, нали! ДЕБИЛИ! ЗАКЪРНЕЛИ ОЛИГОФРЕНИ!

Нямам опит с такъв телефон, моят е нокиа с фенерче, затова имам един въпрос: След като телефона е бил заключен, как са си направили селфи?

Като си вземеш смартфон, ще ти обясним ;) Има си начин

ми върнали са го щото знаят че не могат да го използват без да бъдат проследени по имея който има всеки телефон . Може спокойно да им се направи експеримент на тия двамата като им се подхвърли златен пръстен или портмоне с пари да видиме тогава дали ще ги върнат .

Типичен Super Ganio -- Все за най-лошото ще се досети и свички са крадци и измамници като него....

Хубавите телефони, които са "добре защитени" се крадат много също така за части ектаните на iphone-ите и хубавите самсунги струват пак много пари, почти всичко може да се вземе, без да има как да се проследи

Браво момчета!!! Супер сте, дано има повече хора като вас!!!

да са живи и здрави тези момчета -- малко ми върнаха вярата в доброто!

Какви момчета бе, тия са пидали!

Знаеш ли вица за двете зайчета, които се оженили и много искали деца? Цяла година се мъчили, по цял ден се е ... правили любов, ама не става и не става. Накрая отишли при доктора и му обяснили какъв е проблема, а той ги погледнал и казал: "Момчетаааааа ..." :))

Браво, но едното не е момче...

Тези момчета са гей двойка !

Не всички са като теб и двамата ти бащи.

Браво на децата!Прави са,че ако има повече отзвук отколкото трябва по случая,се губи ефекта.Само да не ги викнат при Гала или друго лигаво предаване

Съвсем обикновена постъпка, но колко окриляваща! Също и постъпката на жената, която не е подминала добрината! Браво и на тримата! Бъдете щастливи!

Браво , момчета!!! Има надежда за България!

Има ама "друг път". Погледни останалите коментари -- злобни и жалки...

Достойни сте за похвала и уважение, браво, момчета!

До този момент съм върнал 2 телефона, толкова съм и намерил. Смятам че това е правилната посока.