Коментари - Германски журналист си купи БГ лична карта за €2000 | Днес.dir.bg

Германски журналист си купи БГ лична карта за €2000

Германски журналист от в. "Билд" успя да си купи фалшива българска лична карта срещу 2000 евро.

Обратно в новината

Коментари - Германски журналист си купи БГ лична карта за €2000 | Днес.dir.bg

Коментари

Очевидно е,че това е пропаганда против влизането на България в Шенген.Скоро имаше очерняне на българите в Холандия,сега това с фалшивата лична карта.Хайде сега един български журналист да купи една лична карта в Германия от някой наркоман,вероятно и за по-малка сума.

Българите и особено циганите си продават документите за самоличност. Купуват ги предимно бежанци

Ало редакцията? "...той се превърнал в българина Петър Иванов..." А тази лична карта на Ралица Иванова какво прави при вас? Нищо не казвате.

божеее пак промиват мозъците на швабите вкараха съвсем легално 500000 араби и африканци без документи сега бг паспорти им били виновни смях в залата

Купи си документи от пазара дето е на входа на Венеция - гарантирано качество и цена до 10 евро

Тоя запад не спира с клепането по България! Германка отишла в Гърция за да си купи фалшива карта за да отиде в турция и от десетките националности от които имала избор , на нея и предложили Българска, заащото е съседна страна. Е от цялата работа, България с косвено замесена в цялата простотия, ама иначе клепната за заглавие на статията и всичко с върти около нея. Абе, ва'ща м......а

То като ви лъснат посраните задници, все дойчевелето ви е виновно.

В Бългапия не може да стане това, защото е правова държава. Питайте Петьо Блъсков.

ехеее...бравоо...открил топлата вода...пак много са му взели...има ги по 1000 в базар бг.

А дипломите по колко са, че ще ставам горски инжинер и ще строя втория лифт в Банско. Искат ми диплома,

Немският журналист Иванов е толкова добър в занаята си, че би спрял бежанския поток, който фрау Меркел отпуши. Предполагам, че може и да спре терористичните атаки в Германия с новия си документ за самоличност. Да, ама няма, защото не са му дали такава мисия "свободните" медийни шефове.

тази "новина" е сбъркана още по заглавие. в германия няма журналисти, а само добре платени нпо тролове, левичари безродници... с една дума - еФтина, продажна сган промиваща мозъци. "разследващият" джурналис може ли сам да си отговори на въпроса: за какво му е на някого да хвърля толкова пари за паспорт, след като от всяка част на света европа е достижима, стига да се пишеш "мигрант". и на какъв български език ще проговори на границата? на иврит с пущунски диалект, може би?

Редакторът на ДИР.БГ е представил некоректно новината. Снимката на лична карта, която ни показва, не е личната карта, продадена на пишманразследващия журналист. Журналиста си е купил фалшив паспорт, а не лична карта. На снимката на паспорта, която си е купил нещастника, ясно се вижда, че ЕГН-то, което е изписано, на Петър Иванов Тодоров е ЕГН на жена - 8801290312. С такова ЕГН и най-неграмотния селски пъдарин ще го задържи.

Виж сега, не е некоректно предадена. Нагласена е с антибългарска насоченост. Да ни се вменява вина, която реално нямаме. Някакъв шибан византиец прави фалшиви паспорти, а ние сме били виновните.

Да, необяснимо е, защо и в самата България токова активно се работи по осуетяване приемането ни в зона "Шенген"? Само запознати знаят истината, а тя е, че с приемането ни в зона "Шенген" ще секнат много трансгранични далавери, за милиарди! Обикновените хора това не го знаят и се връзват на уловката, че "Шенгеня ич и не ни требе!" Жалко, за което...

На снимката се вижда лична карта на жена,при това нарисувана,с измислени лични данни. А иначе нашите трафиканти са света вода ненапита спор няма.

В Германия има над 100 хиляди фалшиви сирийци на които с радост полицията им издава истински документи, тоя бил път до Гърция за българска карта - хахахах

На "Пикадили" вървят "само" за по300-400 паунда, даже с екстри като багаж и двукрак спътник или спътница за седем нощи.

Тоя немски журналист бая са го преметнали 2000 евро за фалшива карта при положение,че у нас в Бг щяха да му издадат истинска за 200 евро.Да не говорим,че в Турция се влиза с международен паспорт,а не с лична карта и се проверява идентичността им с баркодскенер в системата на България,сиреч не можеш да влезеш в Турция дори и с фалшив паспорт камо ли карта.

Ами точно пред мен мангал , си беше изгубил личната карта за трети път пррз годината. Служителката го знаеше добре , намигваше съучастнически , обслужи го моментално и му се радваше на това къв играч и го майтапеше на тема лична карта. Не са тайна, че масово особено сред мургавия контингент постоянно се уж "губят" лични карти, които после се преправят с чужда снимка и продават, после се вади нова и тка постоянно. Реакцията на МВР е положителна поне от от това , което видях и дори има овча възхита от номера. Като се прибави и организирания от службите трафик на хора , става ясно защо Обединеното кралство напусна "общността". Общност няма , българите са предатели отвътре , не са солидарни, а създават проблеми, като те самите прехвърлят бежанци в Европа, а не пазят от тях, европейците само си хабят парите, българите участват в съюза само , за да откраднат помощите и проектите, нямат никаква солидарност , в никаква общност не са с еврппейците , а в постоянна кражба и мамемне , врагове и само вредят. Заради тях и някои друго балкански и източни боклуци, доверието към съюза в белите държави се изчерпва, силни настроения за разпад.Ако съм на тяхно място ще изключа балканците , ще оградя с истинска ограда и няма да пускам местния боклук даже и с визи, а само при драстично нарушени права , а за преговори за присъединяване не само няма да има помощи и проекти , а ще карам да си плащат услугата преговори и поне 20 години встъпителни вноски плюс резултат от реформи, а не обещания. Като не искат има Ердоган, Путин, те ще ги оправят. Да се научат да ценят

Точно.

няма какво да се добави!

Като гледам тая карта почти не ми прилича на моята която е същто от новите черно бела снимка и отгоре на фотото не се вижда защтитният знак .Това ча на запъд са малко не компетентни как изглеждат нашите карти и си нямат понятие то е дроуго нещто.и мисля че снимката е малко голямя.мисля че тая карта няма нищто общто с българските

Отдавна нещТо не съм срещал неграмотник като теб!!!

Абе ТЕМБЕЛ да не би да съм в час по граматика.Пък като ти чета името ти нещто е много ДЕБИЛЬНО звучи.Мисля че си някъкъв идиот и ако е идиот то то е за дълго

Тази статия е от серията "дайте да държим България далече от Шенген". Немецът иска да оплюе ТОЧНО българския документ, подразбира се от статията. Предлагат се паспорти и на други държави. Можеше да демонстрира с итаиански или какъвто иска друг. Пътуването на "бежанците" из Европа го направи възможно танте му Меркел. Тя създаде и "професията" каналджия, та Кристоф да не търси под вола теле. а да види гредата в очите на немските политици, които поканиха утайката на света в Европа, а сега се правят на умни.

JsT

Картата е издадена от гърци, второ е фалшива. В статията изрично е написано, че може да ти издадат и Канадски паспорт.

И какво общо има това с българските власти и България? Немския репортер да се жалва на византийските шмекери...

АКО ГЕРМАНЦИТЕ СЕ ЗАТВОРЯТ САМО ГЕРМАНИЯ ЩЕ ПОЧНАТ ДА ЯДАТ ТРЕВА ДО 3 ГОДИНИ ... ПРИМЕР АУРУБИС АГ ИМАТ 4 ЗАВОДА В ГЕРМАНИЯ И 1 В БЪЛГАРИЯ ... - ЗАВОДА В БЪЛГАРИЯ - ВСЯКА ГОДИНА КРАДАТ МЕД 99.9999 ЗА 1 МИЛИАРД ЕВРО - ЗАВОДИТЕ В ГЕРМАНИЯ - ПРАВЯТ ОТ ОТКРАДНАТА МЕД ГЕРМАНСКИ КАБЕЛ СИМЕНС :)))

примерът ти е тъп като теб самият Германците се биха до последно когато ги бомбардираха ден и нощ и не клекнаха, та даже и свариха да изобретят ФАУ1 и ФАУ 2, най-добрият танк Тигър, и най-добрият реактивен самолет. Та викаш сега щели да пропасат трева. Кретен си ти момче, кретен кат тейко си, онодил проста жена и сдобил прост наследник

ЗАПАДНА ГЕРМАНИЯ, 15 ГОДИНИ СЛЕД ВОЙНАТА ДЕКЛАРИРА ЧЕ ИМА ЗЛАТЕН РЕЗЕРВ 3600 ТОНА ЗЛАТО ... И ВСИЧКОТО СЕ НАМИРА ВЪВ ФЕДЕРАЛ РЕЗЪРВ БАНК НЮ ЙОРКСКИЯ КЛОН - В ЕВРЕЙСКИЯ КВАРТАЛ :))

Sm3hurk0

Ако иска още една лична карта, да ми даде някой лев и ѝ я давам моята ... Приемам пари в брой, кеш и на ръка !

метни я от балкона, таксито ще ти донесе скоро лева

А има такива които мятат 2000 евро през балкона и да чакат ... да им дойде акъла!

И какво, най-много ще влезе в някоя дискотека с нея. Митничарите не пасат трева, и компютри имат.

Няма бежанци.. Трябва да вземат да пукнат от бой някой арабин или негър, влязъл в България, да му пукнат занника от ебан и ако се самоубие, да дадат клипа по Интернет, като пишат само че е станало в Европа. . А ако успее да избяга обратно в Турция, повече няма да дойдат араби и негри в България... Тия турци, араби и негри мислят че ще намерят жени и пари в Европа и затова са тръгнали. Но като разберат че тука ще получат само бой и ебан, ще бягат ОБРАТНО към Африка и Саудитска Арабия.

Прекрасна идеа, но кой ке си прежали патката, да я пуха в задника на черното негро? Идеята на френския полицай с палка да го отакова беше по-цивилизована.

Само като я прокарат на четящо устройство веднага ще се разбере, че е фалшива. Две хиляди евро, хвърлени на вятъра!

Откъде знаеш ???

ПЕЧАТНИЦИТЕ СА В ХОЛАНДИЯ .... АЗ ЕДНО ВРЕМЕ ЖИВЕЕХ В ХОЛАНДИЯ С ФРЕНСКИ ДОКУМЕНТИ :)

"След репортажа на Кристоф Корбел последвали арести в Гърция." А ако беше в България, щеше да последва ... арест на журналиста... Или нищо!

Дълбок Поклон, многоуважаеми Herr Christoph Korbel, чупя се виртуозно-престисимо като младонагъната фиданка в кръста, за да Ви се поклоня благодарствено-обожателно в един гальовно-аллахопочитателен метан, загдето свалихте пред невярващо-същисания поглед на Цяла Европа и Целия хуманно-цивилизован Свят изцапано-подрисканите долните гащи на Българчетата, показхте и ги развяхте толкова мощно като Знамето на Демокрацията и Толерантността, та да се видят по тях мерзките кафяво-жълтеникави Петна на слагаческо-мазнярската Подкупност, стряскащо-ужасяващата Подмолност и Всеобхватната байганьовско-анрешковска Корупция!!! Нека цялата Вселена на Струните затрепти гневно в Знак на Протест срещу Продажността на подмолните български мъже, жени, хермафродити и трополови същества и засвири Мощната Мелодия за Защита на Правата и Свободите! Нека ярко мажорните й акорди отекнат като Една Втора "Голяма Полунощна Музика-Апотеоз, Музика-Протест срещу тайно-субтилното прокарване Нов Възродителен Процес! Danke, danke, vielen und besten Dank Herr Christoph Korbel за вашата невероятна постъпка-Подвиг! Поклон!

Първо не е лична карта, а паспорт. В други медии даже има и снимка на страница от въпросния паспорт със снимка на журналиста. Доколкото България не е част от Шенген, най-вероятно с такъв паспорт няма проблем да се излезне от Гърция в посока Италия например. На такива хора, поръчващи си фалшиви БГ документи, изобщо бе им трябва да влизат в България. Те просто се възползват от свободното движение в останалата част от Европа.

Защо пак българските документи са най-ефтини? Трябва да се подаде протестна нота пред Ципрас!

Са най-безполезни, а и вероятно най-лесни за фалшифициране.

за толко пара аз ще му дам мойта истинската карта , даже с коледно намаление

Таз пък вместо да си купи диплома от ХАРВАРД за 20.000 $ както направи бг министърка на тОризма Николинка Ангелакова тя си купила лична карта

Е КАКВО ЩЕ ПРАВИ С ТАЗИ КАРТА??????, Е ЩЕ ПЪТУВА В ШЕНГЕН

за какво е дал толкова пари,че в Европа се пътува без документи по ефтино ще му излезе????

Гадни византийци! Не ходете в Гърция за Нова година! Само Банско и Пампоровец!

Даже християнството са ни пробутали.

Е, и? В репортаж по телевизията, същият този каза, че без проблем е щял да си купи всякакъв друг паспорт, включително и канадски, ама трябвало да се изръси с още 10 бона. Дори не стана ясно, дали не са му продали някакъв сурогат, защото не се е опитал да мине с картата граничен контрол, нито да я ползва в банка, а вдига олелия, все едно, че я е ползвал да се кандидатира за президент.

Тоя защо не си прави репортажите от неговата Амуджиланд ,че дошъл трафиканти да лови!

Едно уточнение: Тези продават всякакви паспорти от ЕС, не само български. Много манипулативно е написано тука, България е винаги виновна!!!!

Да така е педала може да си купи всякаква но са му платили за Българска за да може да ни плюе евро-гея смотан!

Хайде сега, Варненският военен съд беше издал фалшив паспорт на Куйович, та някакви си трафиканти няма да се справят...

Някакви тарикати с малко Фотошоп и експлоатиране на надеждата и несгодите на наивни хорица за да им вземат и послединете пари дето са им останали от цял живот бачкане... Това е гадното. Тия ментета не могат да минат граница...

Ама аз мога да си отпечатам на шурето бялалайката, ама като не е регистрирана в сървърите на МВР си гризя ноктите.

Спите ли или сте само задрямали? Ако ставаше дума за френски, холандски (ГЕЙ-овски) или германски паспорт, щята да ореват ЕС и Азия, до Господа! Българското МВн.Р защо мълчи? или трае защото пак се е насрало?

Статията е напълна. Продават всякакви паспорти на ЕС, просто тоя е извъртял да вземе български.

Някакви тарикати с малко Фотошоп и експлоатиране на надеждата и несгодите на наивни хорица за да им вземат и послединете пари дето са им останали от цял живот бачкане... Това е гадното. Тия ментета не могат да минат граница...

"Наистина харесах името, което ми дадоха. Не знам дали това е истински човек, но според мен, щеше да мине обикновен паспортен контрол." Айде у лево! И аз мога да ти принтитам и луминирам снимка на лична карта на обикновен принтер. И ще изглежда супер с няколко ваденки... И малко дете ще го направи. Виж ако беше минал границата друго щеще да е. Хибриден журналисти...

Какво да правят завалиите,нали все трябва да се работи нещо.

Този журналист е натоварил поне 1000 евро шефовете си , и си е направил каше хилка ! Няма как да го хванат , фалшификатора не дава фактура !

Охарчил се е!Бих му спестил поне 1000 евра.

Това си мислех, тази жена ако беше дошла в България щеше да си спести значителни средтсва. Тук сме значиелно по-зле от Гърция като правосъдие.

Каква жена бе, човек... Журналистът от статията е мъж. Купеният му паспорт е на името на Петър Иванов, а снимката е илюстративна и няма общо с конкретния случай.

Ето го истинският облик на ЕУ, Шенген и т.н. Преди 28 години пиле не можеше да прехвръкне, и полунощ да беше жените можеха спокойно да вървят без някой да ги закача. Ето я демокрацията при която сме безсилни, но за сметка на това можем да седим пред компютрите и цял ден да се дърлим, защото има много безработни.

ми отивай в Северна Корея...тя е единствена останала с този режим..

Тоест искаш да кажеш, че на тебе ти харесва всеки да може да си купува документи и който където иска да шари с фалшиви документи? Ти си нещастник в такъв случай, но с компютър за да ръсиш глупости.

Това не е демокрацията съжалявам, на запад има свобода, но и службите пипат здраво. Тук свободата се разбира като анархия и държавата е разграден двор.

Само не ми говори за свобода на запад. Да пипат яко, но още по актуално може да се каже задкулисно.

ехеее , тоа баламурник са го курдисали, гръцки паспорт с твоето име плюс книжка-700$

Е какво, нима в Германия не можеш да си купиш германски паспорт? И то в Гърция? Аз разбирам, да беше и минал през Капитана, без да му направят проблем за ПАСПОРТА . . . . това си е ЦЦЦИСТО "подправена" новина, защо изобщо я излъчвате? И ди сега доказвай, че нямаш сестра? Е, вероятно и в България може нещо подобно, но това се случва във всяка "демократична страна" от ЕС . . . .

В България, в МВРто по евтино ще му вземат за истински паспорт

Коментари - Германски журналист си купи БГ лична карта за €2000 | Днес.dir.bg

Германски журналист си купи БГ лична карта за €2000

Германски журналист от в. "Билд" успя да си купи фалшива българска лична карта срещу 2000 евро.

Обратно в новината

Коментари - Германски журналист си купи БГ лична карта за €2000 | Днес.dir.bg

Коментари

Очевидно е,че това е пропаганда против влизането на България в Шенген.Скоро имаше очерняне на българите в Холандия,сега това с фалшивата лична карта.Хайде сега един български журналист да купи една лична карта в Германия от някой наркоман,вероятно и за по-малка сума.

Българите и особено циганите си продават документите за самоличност. Купуват ги предимно бежанци

Ало редакцията? "...той се превърнал в българина Петър Иванов..." А тази лична карта на Ралица Иванова какво прави при вас? Нищо не казвате.

божеее пак промиват мозъците на швабите вкараха съвсем легално 500000 араби и африканци без документи сега бг паспорти им били виновни смях в залата

Купи си документи от пазара дето е на входа на Венеция - гарантирано качество и цена до 10 евро

Тоя запад не спира с клепането по България! Германка отишла в Гърция за да си купи фалшива карта за да отиде в турция и от десетките националности от които имала избор , на нея и предложили Българска, заащото е съседна страна. Е от цялата работа, България с косвено замесена в цялата простотия, ама иначе клепната за заглавие на статията и всичко с върти около нея. Абе, ва'ща м......а

То като ви лъснат посраните задници, все дойчевелето ви е виновно.

В Бългапия не може да стане това, защото е правова държава. Питайте Петьо Блъсков.

ехеее...бравоо...открил топлата вода...пак много са му взели...има ги по 1000 в базар бг.

А дипломите по колко са, че ще ставам горски инжинер и ще строя втория лифт в Банско. Искат ми диплома,

Немският журналист Иванов е толкова добър в занаята си, че би спрял бежанския поток, който фрау Меркел отпуши. Предполагам, че може и да спре терористичните атаки в Германия с новия си документ за самоличност. Да, ама няма, защото не са му дали такава мисия "свободните" медийни шефове.

тази "новина" е сбъркана още по заглавие. в германия няма журналисти, а само добре платени нпо тролове, левичари безродници... с една дума - еФтина, продажна сган промиваща мозъци. "разследващият" джурналис може ли сам да си отговори на въпроса: за какво му е на някого да хвърля толкова пари за паспорт, след като от всяка част на света европа е достижима, стига да се пишеш "мигрант". и на какъв български език ще проговори на границата? на иврит с пущунски диалект, може би?

Редакторът на ДИР.БГ е представил некоректно новината. Снимката на лична карта, която ни показва, не е личната карта, продадена на пишманразследващия журналист. Журналиста си е купил фалшив паспорт, а не лична карта. На снимката на паспорта, която си е купил нещастника, ясно се вижда, че ЕГН-то, което е изписано, на Петър Иванов Тодоров е ЕГН на жена - 8801290312. С такова ЕГН и най-неграмотния селски пъдарин ще го задържи.

Виж сега, не е некоректно предадена. Нагласена е с антибългарска насоченост. Да ни се вменява вина, която реално нямаме. Някакъв шибан византиец прави фалшиви паспорти, а ние сме били виновните.

Да, необяснимо е, защо и в самата България токова активно се работи по осуетяване приемането ни в зона "Шенген"? Само запознати знаят истината, а тя е, че с приемането ни в зона "Шенген" ще секнат много трансгранични далавери, за милиарди! Обикновените хора това не го знаят и се връзват на уловката, че "Шенгеня ич и не ни требе!" Жалко, за което...

На снимката се вижда лична карта на жена,при това нарисувана,с измислени лични данни. А иначе нашите трафиканти са света вода ненапита спор няма.

В Германия има над 100 хиляди фалшиви сирийци на които с радост полицията им издава истински документи, тоя бил път до Гърция за българска карта - хахахах

На "Пикадили" вървят "само" за по300-400 паунда, даже с екстри като багаж и двукрак спътник или спътница за седем нощи.

Тоя немски журналист бая са го преметнали 2000 евро за фалшива карта при положение,че у нас в Бг щяха да му издадат истинска за 200 евро.Да не говорим,че в Турция се влиза с международен паспорт,а не с лична карта и се проверява идентичността им с баркодскенер в системата на България,сиреч не можеш да влезеш в Турция дори и с фалшив паспорт камо ли карта.

Ами точно пред мен мангал , си беше изгубил личната карта за трети път пррз годината. Служителката го знаеше добре , намигваше съучастнически , обслужи го моментално и му се радваше на това къв играч и го майтапеше на тема лична карта. Не са тайна, че масово особено сред мургавия контингент постоянно се уж "губят" лични карти, които после се преправят с чужда снимка и продават, после се вади нова и тка постоянно. Реакцията на МВР е положителна поне от от това , което видях и дори има овча възхита от номера. Като се прибави и организирания от службите трафик на хора , става ясно защо Обединеното кралство напусна "общността". Общност няма , българите са предатели отвътре , не са солидарни, а създават проблеми, като те самите прехвърлят бежанци в Европа, а не пазят от тях, европейците само си хабят парите, българите участват в съюза само , за да откраднат помощите и проектите, нямат никаква солидарност , в никаква общност не са с еврппейците , а в постоянна кражба и мамемне , врагове и само вредят. Заради тях и някои друго балкански и източни боклуци, доверието към съюза в белите държави се изчерпва, силни настроения за разпад.Ако съм на тяхно място ще изключа балканците , ще оградя с истинска ограда и няма да пускам местния боклук даже и с визи, а само при драстично нарушени права , а за преговори за присъединяване не само няма да има помощи и проекти , а ще карам да си плащат услугата преговори и поне 20 години встъпителни вноски плюс резултат от реформи, а не обещания. Като не искат има Ердоган, Путин, те ще ги оправят. Да се научат да ценят

Точно.

няма какво да се добави!

Като гледам тая карта почти не ми прилича на моята която е същто от новите черно бела снимка и отгоре на фотото не се вижда защтитният знак .Това ча на запъд са малко не компетентни как изглеждат нашите карти и си нямат понятие то е дроуго нещто.и мисля че снимката е малко голямя.мисля че тая карта няма нищто общто с българските

Отдавна нещТо не съм срещал неграмотник като теб!!!

Абе ТЕМБЕЛ да не би да съм в час по граматика.Пък като ти чета името ти нещто е много ДЕБИЛЬНО звучи.Мисля че си някъкъв идиот и ако е идиот то то е за дълго

Тази статия е от серията "дайте да държим България далече от Шенген". Немецът иска да оплюе ТОЧНО българския документ, подразбира се от статията. Предлагат се паспорти и на други държави. Можеше да демонстрира с итаиански или какъвто иска друг. Пътуването на "бежанците" из Европа го направи възможно танте му Меркел. Тя създаде и "професията" каналджия, та Кристоф да не търси под вола теле. а да види гредата в очите на немските политици, които поканиха утайката на света в Европа, а сега се правят на умни.

JsT

Картата е издадена от гърци, второ е фалшива. В статията изрично е написано, че може да ти издадат и Канадски паспорт.

И какво общо има това с българските власти и България? Немския репортер да се жалва на византийските шмекери...

АКО ГЕРМАНЦИТЕ СЕ ЗАТВОРЯТ САМО ГЕРМАНИЯ ЩЕ ПОЧНАТ ДА ЯДАТ ТРЕВА ДО 3 ГОДИНИ ... ПРИМЕР АУРУБИС АГ ИМАТ 4 ЗАВОДА В ГЕРМАНИЯ И 1 В БЪЛГАРИЯ ... - ЗАВОДА В БЪЛГАРИЯ - ВСЯКА ГОДИНА КРАДАТ МЕД 99.9999 ЗА 1 МИЛИАРД ЕВРО - ЗАВОДИТЕ В ГЕРМАНИЯ - ПРАВЯТ ОТ ОТКРАДНАТА МЕД ГЕРМАНСКИ КАБЕЛ СИМЕНС :)))

примерът ти е тъп като теб самият Германците се биха до последно когато ги бомбардираха ден и нощ и не клекнаха, та даже и свариха да изобретят ФАУ1 и ФАУ 2, най-добрият танк Тигър, и най-добрият реактивен самолет. Та викаш сега щели да пропасат трева. Кретен си ти момче, кретен кат тейко си, онодил проста жена и сдобил прост наследник

ЗАПАДНА ГЕРМАНИЯ, 15 ГОДИНИ СЛЕД ВОЙНАТА ДЕКЛАРИРА ЧЕ ИМА ЗЛАТЕН РЕЗЕРВ 3600 ТОНА ЗЛАТО ... И ВСИЧКОТО СЕ НАМИРА ВЪВ ФЕДЕРАЛ РЕЗЪРВ БАНК НЮ ЙОРКСКИЯ КЛОН - В ЕВРЕЙСКИЯ КВАРТАЛ :))

Sm3hurk0

Ако иска още една лична карта, да ми даде някой лев и ѝ я давам моята ... Приемам пари в брой, кеш и на ръка !

метни я от балкона, таксито ще ти донесе скоро лева

А има такива които мятат 2000 евро през балкона и да чакат ... да им дойде акъла!

И какво, най-много ще влезе в някоя дискотека с нея. Митничарите не пасат трева, и компютри имат.

Няма бежанци.. Трябва да вземат да пукнат от бой някой арабин или негър, влязъл в България, да му пукнат занника от ебан и ако се самоубие, да дадат клипа по Интернет, като пишат само че е станало в Европа. . А ако успее да избяга обратно в Турция, повече няма да дойдат араби и негри в България... Тия турци, араби и негри мислят че ще намерят жени и пари в Европа и затова са тръгнали. Но като разберат че тука ще получат само бой и ебан, ще бягат ОБРАТНО към Африка и Саудитска Арабия.

Прекрасна идеа, но кой ке си прежали патката, да я пуха в задника на черното негро? Идеята на френския полицай с палка да го отакова беше по-цивилизована.

Само като я прокарат на четящо устройство веднага ще се разбере, че е фалшива. Две хиляди евро, хвърлени на вятъра!

Откъде знаеш ???

ПЕЧАТНИЦИТЕ СА В ХОЛАНДИЯ .... АЗ ЕДНО ВРЕМЕ ЖИВЕЕХ В ХОЛАНДИЯ С ФРЕНСКИ ДОКУМЕНТИ :)

"След репортажа на Кристоф Корбел последвали арести в Гърция." А ако беше в България, щеше да последва ... арест на журналиста... Или нищо!

Дълбок Поклон, многоуважаеми Herr Christoph Korbel, чупя се виртуозно-престисимо като младонагъната фиданка в кръста, за да Ви се поклоня благодарствено-обожателно в един гальовно-аллахопочитателен метан, загдето свалихте пред невярващо-същисания поглед на Цяла Европа и Целия хуманно-цивилизован Свят изцапано-подрисканите долните гащи на Българчетата, показхте и ги развяхте толкова мощно като Знамето на Демокрацията и Толерантността, та да се видят по тях мерзките кафяво-жълтеникави Петна на слагаческо-мазнярската Подкупност, стряскащо-ужасяващата Подмолност и Всеобхватната байганьовско-анрешковска Корупция!!! Нека цялата Вселена на Струните затрепти гневно в Знак на Протест срещу Продажността на подмолните български мъже, жени, хермафродити и трополови същества и засвири Мощната Мелодия за Защита на Правата и Свободите! Нека ярко мажорните й акорди отекнат като Една Втора "Голяма Полунощна Музика-Апотеоз, Музика-Протест срещу тайно-субтилното прокарване Нов Възродителен Процес! Danke, danke, vielen und besten Dank Herr Christoph Korbel за вашата невероятна постъпка-Подвиг! Поклон!

Първо не е лична карта, а паспорт. В други медии даже има и снимка на страница от въпросния паспорт със снимка на журналиста. Доколкото България не е част от Шенген, най-вероятно с такъв паспорт няма проблем да се излезне от Гърция в посока Италия например. На такива хора, поръчващи си фалшиви БГ документи, изобщо бе им трябва да влизат в България. Те просто се възползват от свободното движение в останалата част от Европа.

Защо пак българските документи са най-ефтини? Трябва да се подаде протестна нота пред Ципрас!

Са най-безполезни, а и вероятно най-лесни за фалшифициране.

за толко пара аз ще му дам мойта истинската карта , даже с коледно намаление

Таз пък вместо да си купи диплома от ХАРВАРД за 20.000 $ както направи бг министърка на тОризма Николинка Ангелакова тя си купила лична карта

Е КАКВО ЩЕ ПРАВИ С ТАЗИ КАРТА??????, Е ЩЕ ПЪТУВА В ШЕНГЕН

за какво е дал толкова пари,че в Европа се пътува без документи по ефтино ще му излезе????

Гадни византийци! Не ходете в Гърция за Нова година! Само Банско и Пампоровец!

Даже християнството са ни пробутали.

Е, и? В репортаж по телевизията, същият този каза, че без проблем е щял да си купи всякакъв друг паспорт, включително и канадски, ама трябвало да се изръси с още 10 бона. Дори не стана ясно, дали не са му продали някакъв сурогат, защото не се е опитал да мине с картата граничен контрол, нито да я ползва в банка, а вдига олелия, все едно, че я е ползвал да се кандидатира за президент.

Тоя защо не си прави репортажите от неговата Амуджиланд ,че дошъл трафиканти да лови!

Едно уточнение: Тези продават всякакви паспорти от ЕС, не само български. Много манипулативно е написано тука, България е винаги виновна!!!!

Да така е педала може да си купи всякаква но са му платили за Българска за да може да ни плюе евро-гея смотан!

Хайде сега, Варненският военен съд беше издал фалшив паспорт на Куйович, та някакви си трафиканти няма да се справят...

Някакви тарикати с малко Фотошоп и експлоатиране на надеждата и несгодите на наивни хорица за да им вземат и послединете пари дето са им останали от цял живот бачкане... Това е гадното. Тия ментета не могат да минат граница...

Ама аз мога да си отпечатам на шурето бялалайката, ама като не е регистрирана в сървърите на МВР си гризя ноктите.

Спите ли или сте само задрямали? Ако ставаше дума за френски, холандски (ГЕЙ-овски) или германски паспорт, щята да ореват ЕС и Азия, до Господа! Българското МВн.Р защо мълчи? или трае защото пак се е насрало?

Статията е напълна. Продават всякакви паспорти на ЕС, просто тоя е извъртял да вземе български.

Някакви тарикати с малко Фотошоп и експлоатиране на надеждата и несгодите на наивни хорица за да им вземат и послединете пари дето са им останали от цял живот бачкане... Това е гадното. Тия ментета не могат да минат граница...

"Наистина харесах името, което ми дадоха. Не знам дали това е истински човек, но според мен, щеше да мине обикновен паспортен контрол." Айде у лево! И аз мога да ти принтитам и луминирам снимка на лична карта на обикновен принтер. И ще изглежда супер с няколко ваденки... И малко дете ще го направи. Виж ако беше минал границата друго щеще да е. Хибриден журналисти...

Какво да правят завалиите,нали все трябва да се работи нещо.

Този журналист е натоварил поне 1000 евро шефовете си , и си е направил каше хилка ! Няма как да го хванат , фалшификатора не дава фактура !

Охарчил се е!Бих му спестил поне 1000 евра.

Това си мислех, тази жена ако беше дошла в България щеше да си спести значителни средтсва. Тук сме значиелно по-зле от Гърция като правосъдие.

Каква жена бе, човек... Журналистът от статията е мъж. Купеният му паспорт е на името на Петър Иванов, а снимката е илюстративна и няма общо с конкретния случай.

Ето го истинският облик на ЕУ, Шенген и т.н. Преди 28 години пиле не можеше да прехвръкне, и полунощ да беше жените можеха спокойно да вървят без някой да ги закача. Ето я демокрацията при която сме безсилни, но за сметка на това можем да седим пред компютрите и цял ден да се дърлим, защото има много безработни.

ми отивай в Северна Корея...тя е единствена останала с този режим..

Тоест искаш да кажеш, че на тебе ти харесва всеки да може да си купува документи и който където иска да шари с фалшиви документи? Ти си нещастник в такъв случай, но с компютър за да ръсиш глупости.

Това не е демокрацията съжалявам, на запад има свобода, но и службите пипат здраво. Тук свободата се разбира като анархия и държавата е разграден двор.

Само не ми говори за свобода на запад. Да пипат яко, но още по актуално може да се каже задкулисно.

ехеее , тоа баламурник са го курдисали, гръцки паспорт с твоето име плюс книжка-700$

Е какво, нима в Германия не можеш да си купиш германски паспорт? И то в Гърция? Аз разбирам, да беше и минал през Капитана, без да му направят проблем за ПАСПОРТА . . . . това си е ЦЦЦИСТО "подправена" новина, защо изобщо я излъчвате? И ди сега доказвай, че нямаш сестра? Е, вероятно и в България може нещо подобно, но това се случва във всяка "демократична страна" от ЕС . . . .

В България, в МВРто по евтино ще му вземат за истински паспорт