Уволниха директорка на градина, приемала деца ”с връзки”

Столичната община уволни директора на 164 ОДЗ „Зорница“ в квартал Горна баня заради нерегламентиран прием на 24 деца.

Обратно в новината

Коментари - Уволниха директорка на градина, приемала деца ”с връзки” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така или иначе, директорката е пътник. Ако не приеме децата на високопоставените държавни служители или от общинската квота - уволнение.

Само 2ра английска да проверят, така ще се размирише...Направо вони от някой "елитни училища".

Я някой да каже как и къде се подава такъв сигнал. В градината на щерката от 25 места при кандидатстването бяха записани 34 в яслата, а сега в 2 група вече са 41. Звънях в общината, в министерството, разправях се с директорката и нищо.

Търси TV!

Ха, ама това е публична тайна. Директорката е бушонче, разшумяло се е и сега тя гори, за да прекъснат веригата. Хайде да се самосезира, който трябва и да се стигне до края на веригата. Това вече е публична тайна. Директор сам не може да приеме деца без знанието или мълчаливото съгласие на някой в общината. Да не ни правят на луди.

За да стигнат някой трябва да подаде сигнал и да има поне някакви мижави доказателства. Що не покаже бележките, смс-ите...? То, не че нещо съществено ще стане, ама поне няма да е голословна. Ама няма да го направи щото чака като поотшуми случаят да я назначат нейде другаде и там пак по старому.

Минчева е бая отмастителна.

В системата 25 места, в групата 32 деца, познайте как са влезнали разликата от 7! Естествено, че е права директорката, всички го знаят това... За училищата е същото! И защо я уволняват, защото истината боли!!!

Уволняват я, защото може да е решила да не слуша. Послушковците не ги закачат. Примери бол.

И в училищата е същото. Но директорите си мълчат за да не ги сполети съдбата на тази директорка.

Категорично потвърждавам думите на директорката! Но важи и за всички елитни училища, най-елитните ни гимназии също! Оставете директорката на работа, защото тези горе са в морално разложение, не тя!