1883 нови абонати на Топлофикация София” за 2017 г.

През 2017 г. "Топлофикация София" присъедини към топлопреносната мрежа нови 85 жилищни и офис сгради с 1883 абонати, съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Обратно в новината

Коментари - 1883 нови абонати на Топлофикация София” за 2017 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сметките за Ноември са двойни по сравнение с тези от миналата година, при положение, че месеца тази година беше доста по-топъл от миналата! Тъ догодина може да има 50% абонати по-малко, ако топлофикаторите не престанат да крадат! Сметката ми, даже с изключени радиатори и само една малка лира в банята е 100.53 лв. Говорят, че правителството били бандити и обирджии, ама не са си видели сметките на касапите от Топлофъкация, по 2-3 кожи дерат!

Всеки реве против парното но спрат ли го за ден настава вой. А най-много реват тия дето крадат парно. Хващайте ги с FLIR камери

Платена реклама, за колко кинти!

Ако знаят само какъв таралеж си вкарват в гащите... ще предпочетат да си носят дърва от Витоша, вместо да участват в масовото зашеметяване...

............и то голям при свалени радиатори,само за тръбите +т. вода на месец плащам от 90 до 110лв. Изравнението лятото доплащам 300-400 лв.,при положение че в отоплителния сезон радиаторите 2/3 са ледени и само 1/3 хладки

А кога се приспадат тези 3 % бонус ?От написаното разбирам, че това гс е имало и през миналия отоплителен сезон. Ние си плащаме сметките редовно и при това още веднага щом излязат - около 15- 16 число. До сега нито веднъж не са ни дали 3 % отстъпка. Явно е не винаги и не за всички.

Ако нямаш задължения! Отстъпката я дават и я пишат на касовата.

Повече от 20 години сме на парно и то все в панелни блокове в квартали, които са топлофицирани, но нямат топла вода. На месец сметката ни за ток за два бойлера е чувствително по-висока от сметката за парно на 3-стаен апартамент. За целият отоплителен сезон от 4-5 месеца плащаме около 400-450 лв. без да правим драстични икономии. Навсякъде ми е топло, спирам, пускам, когато си поискам. Плащаме си сметките редовно и се чувстваме чудесно. Преди години сме се отоплявали на ток, газ, дори с нафтова печка, но няма нищо по-безопасно и удобно от централното парно. Проблемите идват от тези, които ползват парно, но не плащат. Имахме съседи, които пускаха радиаторите на макс, но не плащаха и стотинка и дължаха по 5-6000 лв., което си е чиста наглост. Запорираха им заплатите и си платиха като попове. Факт е, че няма как да се откажеш напълно от тази услуга, защото едно време така е била изградена системата, но на който не му харесва да се премести в жилище без ТЕЦ и няма да плаща нищо на топлофикация.

И аз съм доволен. От 8 години съм на ТЕЦ. И не бих го заменил за друго отопление, макар да имам климатици. За отопление на 3 стаи, миналата зима имах малко над 150 лв. сметка. Това е без топлата вода. За ЦЕЛИЯ отоплителен сезон.

Такаааа!Аз откога питам,защо в октомврийските сметки е начислено парно,след като то официално е пуснало през ноември!?Някой ще ми каже ли!!

Ама тука има дежурни хейтърчета по минусите.Ей така си ги цъкат-за кеф!

В София го пуснаха по-рано. В моя вход имахме парно още на 26.10.

Бе и аз съм от София,ама в нашия блок го пуснаха в началото на ноември,даже не беше първо число!

То добре, че са се "закачили" нам колко си, а колко са се "откачили" и колко искат да се "откачат", не казват!?

На който не му харесва парното или да си ходи обратно на село или да живее в блок без парно. Просто е, но всички дето твърдят, че не искали парно, непременно държат да живеят в блок с парно. Селска му работа.

тези които превъзнасят парното са дошли от село. Продали земи и хоп в София, купуват апартамент. И ти да видиш! Дяволска работа! Не цепиш дърва, не мъкнеш кюмур, не чистиш сгур, пък топло навсякъде! Хич го не еня, че го чакат със сградната инсталация и цената на топлата вода. За него от па(о)рното, по-добро няма!

Размекнали са му се бабалугите по гъза ,но още му бият като кастанети при ходене. Абе ще стават софиянци,нема лабаво.

като плащаш по ипей как ползваш тая отстъпка????????

бонуси, монуси, дрън-дрън, ала-бала! Крадците от ТС да кажат цащо сметтките за този ноември са с 40-50= по-високи от сметките за ноември 2016 година?!?!?! Добре, цената на 1 MWh от 65 лв без ДДС миналата година сета е 80 лв без ДДС, т.е. увеличението на единичната цена е с 23% (заслугата е на КЕВР, и на тях да им ... майката!). Но откъде дойдоха още толкова проценти отгоре? Започвам да мисля, че ще отчетат печалба и ще си разделят бонуси и наградки за наша сметка - с надвзетите без основание пари... Както всъщност правят другите големи крадци - "естествени монополи" - Софийска вода и ЧЕЗ...

А Комисия за защита на потребителите, КЕВР, Софийска община (като принципал на ТС и дала концесията на СВ), икономическа полиция, правителство нищо не правят. Както и ние самите като потребители - плащаме и траем, незнайно защо - сигурно за да не развалим комфорта на властта, че видите ли, ако дойдат други - по-лошо ще стане! Роби сме и това ше е завинаги, защото робска ни е психиката! И точно това се използва от т.н. "естествени монополи", правителство, контролни органи и всякаква друга сган.

Ма човека не беше прав-за 80-те %.Повече сме!

Закривай тази топлофЕкация

Качени на сайта, ама друг път.

А колко са се отказали?

1883 нови абоната които ше почнат да псуват още след първата сметка, а при изравнителната направо ше вият ! е а да им е честито парното!!!

Истината е в това, че града е предвиден да бъде отопляван по този начин - централизирано - харесва ли ни или не! Но тарикати, крадци и дребни мошеници решиха да се освободят от Топлофикация, мислейки си, че ще спестят парици... И ето сега - и парното е скъпо, и въздуха е мръсен!!! Чудя се на глупавите и неадекватни мерки за изчистване на въздуха - прикачете отново всички отвързани отказали се абонати и ще има поне двоен ефект - и по евтино парно и по чист въздух! А като допълнителна екстра и спестяване на енергия!

няма по-добро от Топлофикация. Колкото абсурдно да звучи за крадливите панелни плъхове...Разбира се само в нов блок и с индивидуален топломер. Може нещо да е една идея по-евтино, но шума, теченията, вероятността да гръмнеш и блока да падне, пушека правят ползването им като огромен компромис поради липсата на топлото...Лично мнение

ОК, ама мнозинството не са в нов блок и с отделен топломер. Затова им дерат кожите както си искат...

Като е тоооолкова ефтино с топлофикация и т.н. Защо тогава мъчат хората които не им искат услугата със сградна инсталация? Логично би било сградната инсалация да бъде пренебрежимо малка а не нереално висока :))))))))

Именно, сградната инсталация е над 40%, а реално не би трябвало да е повеече от 20%.

Ето резултата от проверка на сметка Server Error in '/tSite' Application. Runtime Error Description: An application error occurred on the server. The current custom error settings for this application prevent the details of the application error from being viewed remotely (for security reasons). It could, however, be viewed by browsers running on the local server machine. Details: To enable the details of this specific error message to be viewable on remote machines, please create a tag within a "web.config" configuration file located in the root directory of the current web application. This tag should then have its "mode" attribute set to "Off". Notes: The current error page you are seeing can be replaced by a custom error page by modifying the "defaultRedirect" attribute of the application's configuration tag to point to a custom error page URL.

някаква PR акция на топофикация ли е? Отоплението с топлофикация далеч не е евтино, екологично, енергоефективно и безопасно! Топлофикация, най-нагло и по законов път обира своите клиенти. Веднъж като се обвържеш с топлофикация, край. То е до гроб. Даже и след това!

Който иска да мръзне заради аварии в средата на Януари, когато е -20 градуса, да се присъединава

Според теб сигурно на въглища е по-добре. Иначе ЧЕЗ да не би да нямат аварии?

Фалит, одит, съд !!!

Съд за тези бандити не съществува, защото съдиите са им пряко подчинени и като проститутки ги обслужват в грабежите им.