Големи ремонти променят трасето на трамваи догодина

Нов трамвай ще тръгне по столичния булевард "Тодор Каблешков", той ще свързва "България" и "Черни връх". Доста от трамваите обаче ще спрат и ще бъдат заменени от временни автобусни линии, заради ремонти на трасетата им.

Обратно в новината

Коментари - Големи ремонти променят трасето на трамваи догодина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не спирайте 306!!!!!

Не спирайте 306!!!!

Някой да прочете някъде за някакви срокове??? Така могат да обещаят каквото си искат, колкото да се намират на приказка. Ама друго си е да кажеш за конкретни проекти с конкретни срокове!

Като се има предвид, че смятат да затворят и Граф-а за ремонт на трамвайните линии, аз мисля, че просто следва някои хора да си ходят. Ако до днес имаше хаос от ремонтите последните години, то за следващата година не ми се мисли какво ще бъде и за тези, които шофират, и за ползващите транспорт. Метрото не може да поеме всички "софиянци"...

Въпрос: Защо трамвайните трасета не се ремонтират след пускане на метрото, след като то е алтернативата им? Отговор: Няма!

Крусев не пипай 306, и не се прави на хитрец във форума на скайскрейпърсити, че ще те пратя по пътя на Ленин!

А кога ще я пуснат прословутата 5-тица до Централна гара и да махнат тази кочина 4 -творката. Не че не спираха в отделни участъци 5 -цата и по-рано.

Не знам дали е кочина, но дали не си се замислил/а, че тя свързва Княжево не с гарата, а с кв. Орландовци. Ама то толкова мозък къде....

Значи, западните квартали могат просто да ги закрият - като задръстят и разкопаят и трасето на вечния трамвай 5 - и край, трябва да се купят въртолети, за да се премести човек от Овча купел, Княжево, Горна Баня към столичния град! Монтевидео, който трябваше по грандиозните планове и светли обещания на кметицата-учителка и фаворитка да заработи на 15 декември - още е затворен, няма никакви сигнали за отваряне ... Напролет, може би, а може и да не ни огрее - но какво ѝ пука на фаворитката - тя открива няколко отсечки по него между малките преки, какво ли не обеща ... Поне по линията на петицата, дори и без автобуси (които обикалят през Бъкстон и се бавят много), можеше някак да се излезе към по-редовен транспорт ... Сега - край! Данче, Данче, и твойто момче Крусев, резултатите от предстоящите избори много ще ви изненадат - това сериозно ти го обещавам!

И да обещаваш и да не обещаваш, той Цв. Цв. се е погрижил да се спечелят....

Абе на'л таз година прключи ,, грандиозния ремонт на борис III ?

Тез дир-а пак разцепват. ПЪРВО трамвай 5 отпадна за догодина, заради глупости по обществената поръчка ВТОРО по Каблешков никой никога не е обещавал, че изобщо ще се прави трамвай - има само планове за това за някога си ... ТРЕТО това за седмицата СО само си измива ръцете, че удобно "забрави" обещаното двуетажно кръгово, което от 7 години "ей са го започваме"

И да допълня - това за тунела на НДК, ако се случи догодина, курбан ще направя

От преди 30 години има планове за този трамвай, но преди се говореше, че ще свързва Цар Борис III и Черни връх

Айде, честити ви нови допълнителни задръствания по Каблешков... Някоя евролиберална велоалейка няма ли да плесне там другарката ?

На тия,джобовете им са бездънни. Не ги напълниха..

Еми 1.5 милиарда лева са "трудни" за усвоявяне от правилните фирми...Та това са 1 500 000 000 лева, как да ги "гепиме по-добре"....Трудничко е....