Коли стоят с години на паркинга на Летище ”София”

Автомобили стоят с години на паркинга на Терминал 2 на Летище София. Много хора оставят колите си там при пътуване в чужбина и ги прибират след месеци.

Обратно в новината

Коментари - Коли стоят с години на паркинга на Летище ”София” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това с билетчетата по паркинги и молове е пълна простотия. Решението е просто, камера ти записва номера, вкарва го в системата с дата и час, и бариерата ти се вдига. Когато приключиш отиваш на терминала, въвеждаш си регистрационния номер, плащаш си, отиваш на изхода, камерата разпознава номера и бариерата се вдига. Няма билетчета, бавене чудесии, да не говорим при минус 20 градуса ако ти замръзне прозореца.

на обикновени, случайни хора, колите им няма как да стоят с дни и месеци там, само на свои и на тези, дето им е казано за далаверата със 100 лева и 100 лева за тях е като 1 лев е за нас.

Не съм сигурен колко ги проверяват отдавна съм писал за това, че всякакви съмнителни таратайки има в гаража!!!

Блондинка влиза в банка на Уол Стрийт в Ню Йорк, и се насочва към служителя по заемите. Казва, че ще пътува по бизнес до Европа за две седмици, и иска заем от $5000. Банковият служител иска някаква гаранция за заем от такъв размер. Русокоската предлага да остави за залог чисто новия Ролс Ройс, паркиран на улицата пред банката. Служителя се съгласява, отпуска заема, взема ключовете на колата и я откарват в подземния гараж на банката. Всички в банката се смеят на акъла на блондинката, заложила... а кола за $250 000 за заем от $5000. След две седмици тя идва отново, връща заема заедно с лихвите, възлизащи на $15.41 и си взема клйчовете на колата. Служителя и ги подава и и казва: - Госпожице, нашата банка е щастлива, че Ви помогна във Вашия бизнес, и се надяваме да работим заедно отново в бъдеще, но сме малко учудени. Когато вие си тръгнахте ние проверихме, и се оказа, че сте мултимилионер. И се чудим, за какво са ви тези $5000? А блондинката отговорила: - А къде другаде в Ню Йорк мога да паркирам лимузината си за две седмици срещу $15, и да съм сигурна, че ще я намеря като се върна

Същото е и на паркинга на Т1. И там има зарязани коли, някои от които си седят от години. С тази разлика, че паркингът на Т1 не е покрит, в окаяно състояние е (дупки, локви, няма маркировка) и тъй като вече има много полети на нискотарифни компании, е непрекъснато пълен. Цената му е като на Т2, но на Т2 поне е закрито и има много повече места, защото е на няколко нива. Та, проблемът с паркинга на Т1 е доста по-голям и належащ за решаване, да не говорим, че и метрото стига на Т2, а не на Т1.

На светофара преди Т1 си има чуден паркинг.От поне 8-9 години го ползвам.И цените им са нормални...за сега:).На Т1 два пъти съм висял по час да влезна и да излезна.Кат им се брачен бариерата или има наплив и гарантирано изпускаш полета.Е,мерси!!

От години не ползвам паркинга на Т2 когато заминавам за седмица-две или за месец, откакто направиха цените там космически. Има изгодни алтернативни варианти.

например?

Например градски транспорт. Метрото почти спира в самолета!

Не е луд, който я яде, а който му я дава! Безхаберие, мързел, неграмотност и т.н. Все неща, за които дори само едно е достатъчно, за да се уволни ръководството. Ама като и неговото ръководство е същото... и така до ББ, който сега с един СМС ще реши въпроса. Мила родна картинка: мафията си има държава!

Някой направил ли си е труда да провери дали автомобилът не е откраднат или дали изобщо собственикът е жив?!

"... Цената за паркинг за 6 дни е 75лв, като след 6-тия тарифата е по 5 лв. за всеки следващ. Така за 20 дни трябва да платите около 100 лв. .." ------------------------- Дадено: 6 дни = 75 лв от 7ми ден = по 5 лв на ден Да се намери: дължма сума за 20 дни Решение: 20-6= 14 дни дължими по другата тарифа 14х5=60 лв дължими за 14те дни по 5 лв на ден 75 лв+60 лв=135 лв дължими за 20 дни 135 ЛВ НЕ СА ОКОЛО 100 ЛВ 100 ЛВ СА = НА 6 ДНИ(75 ЛВ) +[(100-75)/5ЛВ]=5 ДНИ ПО 5 ЛВ, T.E 11 ДНИ

Му-ха-ха-хаха-хааа!!!

Преди публикацията трябва да има предупреждение,че има продуктово позициониране. Парите ги събират мутрите на Бойко и следователно обслужва тяхни интереси.

Представяте ли си ръководството на летището колко дълбоко спи. Тея са се уяли до 9-то коляно като шопари :)

Само да вметна, че се пише "оял", а уя е друго.