Мъж разби устата на млада жена на пътя

Млада жена е била ударена брутално от мъж, който я засякъл на пътя в София. Тя търси свидетели на инцидента, за да не се измъкне безнаказан той.

Обратно в новината

Коментари - Мъж разби устата на млада жена на пътя | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

или е надрусан, или не му става ерекцията или е психопат, затова не се опитвайте така наивно да превъзпитавате мъж с агресивно поведение. Обикновено превъзпитателят си изпаща

Къде е ПОЛИЦИЯТАААААААА!!!!!! И ГЛОБИ, ГЛОБИ за НАРУШИТЕЛИТЕ!!!!

Алооооо ДИРаааа, стига с тези манипулации и сексизъм в полза единствено на жените и във задължителна вреда на мъжете! Тази идиотия че задължително мъжът е виновен ме кара да изляза от обувките си! А и медиите са така първосигнални - обажда се някоя за възникнал спор между жена и мъж и веднага медията започва да опонира на представителката на уж "слабия пол"!! Във връзка със случилото се свидетели казват друго - тази рожба е притиснала човека! Преследвала го е по уличките и когато човека е излязъл от колата си тая "хубавица" го е нападнала като го е удряла с чистачката на автомобила си! При това му е счупила и очилата!!

Като влезнат в ролята на "многострадалната Геновева"... той я бил засякал и тя го пуснала, защото е много добра. Ама той после, явно щото се е престроил вече, започнал от нищото да й ръкомаха. Въпреки това, тя, Майка Тереза, нищо не казала, просто му махнала веднъж с ръка и леко му свирнала с клаксона с цел приключване на "разговора". Но той, видиш ли, слезнал и отишъл при нея, а тя като вежливия лос си свалила прозореца и му казала "Извинете уважаеми господине, какво ще желаете?". Тогава той от нищото й шибнал един - мръсник! Дори след тази постъпка на говедото, тя продължила да бъда културна и извисена личност и "настояла" той да остане до идването на полиция. За капак на всичко, животното както стояло до нея, ангелчето решила, че той ще я удари пак и затова взела превантивни мерки и му счупила очилата. Тази жена да не е писателка или сценарист, че ги измисля такива истории. Или просто й идва от вътре...

НЕМА ОПРАВИЯ С ТИЯ ШОФЙОРКИ,ПА АКО Е БИЛА И ОТ СЕЛО.

За съжаление такъв ни е правилника за движение . След като там няма забрана за побой или за лъгане или за изопачаване на фактите и доказателствата . А и каквото е управлението на държавата такива ще са и гражданите . При управление от силоваци - силови методи на саморазправа . Иначе регистраторът - МВР е установил и регистрирал това нарастване на побоищата .

I arabin da beche nyamache da postapi taka s jena.V Maroko dori jenata da ne e mnogo napred v chofiraneto i pravyat pat i sa tolerantni.

в друг сайт пише съвсем друго нещо - тя го е подгонила и започнала да го бие с чистачка.. какво да прави човека - да се остави някаква пикла да го бие ли?

Сложна ситуация. Наистина, не трябва да се стига до бруталност, но честно казано, аз също съм изумен от наглото поведение на дами-мутреси по пътищата. Не отстъпват на никого, карат с цигара в едната ръка и телефон в другата, не спазват никаква толерантност. Ето, това са нашите родни джигитки. И между другото, ако видите статистиката, най-голям брой от тежките катастрофи са дело или на такива наперени шофьорки, или на млади гъзарчета, току-що взели книжка, или дори без такава, които с таралясниците си убиват невинни хора на пътя.

За жалост поредната простотия, по никой начин нямаш право да удряш НИКОГО, какво значение има дали е жена или мъж? Що се отнася до "етикета" да не забравяме че за да има истински кавалери трябва да има и истински дами ...

на всяка крачка, и по улиците, и по магистралите, и дори в метро обикновено стоят седнали здрави юнаци и мъже, виждат възрастни жени - никой не отстъпва място. Педали - бол!

В метрото ставан само на: бременни жени, майки с малки деца и възрастни хора с бастуни. Който е намерил място - седнал! Всички си плащаме билетите и картите и никой няма предимство за място.

И правилно! Ще добавя само "и болни", че един път станах на някакъв иначе здравеняк млад пич, ама куцаше брутално. Не знам жените защо смятат, че мъжете им дължат нещо с всичката еманципация и феминизъм, за които настояват!

При толкова много нагли шофьорКИ (то не е свирене, бутане, без да коментираме уменията им) ясно е че в един момент на някой няма да му издържат нервите и въпреки че са "дами"(по-скоро селски каруцарки) ще се опита да им налее малко мозък.. не че ще успее.. родфи ме мамо руса..

като гледам ти май нямаш какво да наливаш!

се е проявил, дори мога да кажа, че колата ти вътре е мръсна като кочина, в багажника - всякакви боклуци, мигачи не даваш или даваш вече в последния момент, нико йне пускаш, псуваш и кряскаш за най-малкото, защото си простак - това отдалече ти личи!

Нервите са за да се въздържаш от ненужни жестове и думи. Абсолютно никой няма право да размахва юмруци и лакти. Има етика и възпитание липсващо у нас. Джунгла и мутри - това е днес България. Възпитаните и умните отдавна я напуснаха. Неуките никой не ги иска и се завърнаха, но с още по голямо самочуствие. Безвластие, анархия и беззаконие.

Анархията не е безвластие и беззаконие .Някъде видял ли си анархия та да казваш че не е добра . Някой някога да е живял в анархия та да я охарактеризира така ?

"мъж" да бие жена е само едно нещо комлексар!

Много жени се държите на пътя по-просташки от мъжете. Заслужавате шамари и ще ги получавате!

Трябва да се показват бабаитите, за да ги видят всички

Ако всички простаци знаят, че както в Тексас, имам право да нося оръжие за да зщитавам конституционните си права, дали ще имат кураж да демонстрират наглоста и простотията си.

Няма толерантност и уважение. А нищо не пречи да дадеш път някому.

Тоя гамен, след като е подал мигач, не означава че това му дава някакво предимство! Да върви да научи ЗДП и тогава да се прави на бабаит! Идиот такъв!!!

Елементарна шофьорска колегиалност е да пуснеш подалия мигач - това не е някакво съревнование кой е по-добър шофьор. Мили дами, признайте си, че 90% от вас въобще не би трябвало да имат книжка.

Но това не е задължително!!! Правилата са си правила, като не си се престроил когато е трябвало - кой ти е крив?! Не можеш да задължиш някой да ти прояви толерантност, още по-малко пък нещо да ти дава право да го пребиеш за това! ОК??