Съдят Столична община за отказ да признае брак между жени

Българката Лили Бабулкова съди Столичната община заради отказ да признае брака й с друга жена, сключен в чужбина.

Обратно в новината

Коментари - Съдят Столична община за отказ да признае брак между жени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Напускам тази страна,докато браковете между мъжете не са станали ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ. Къде отива този Свят. Луда работа. Гейове и лесбийки-ще погубят Земята

Аз пък без хонорар - ей така безвъзмездно ще заведа второ дело на общината, пак от името на тези двете с искане по-често глупотевините и идиотията да бъдат издигани в култ. В противен случай ще претендирам за строг, тъмничен затвор и бой с тояги лично на кмета на София.

Дали ни харесва или не това явление съществува и трябва да има законови механизми, по които да съществува нормално, защото в момента ставаме свидетели на правни абсурди. Не виждам какъв е проблема да се признаят браковете между хора от един пол и те да могат да живеят нормално, защото в много от случаите имат и деца, а със зариване на главите в пясъка, обществото и държавата не печелят нищо, а създават само проблеми в случая.

което ше кажа е малко извратено, но вече ми се гади от такива"сбъркани", т.е. различни! Правилно, да ги пращаме такива в арабския свят, там няма да останат подминати и ще има секс колкото искат и какъвто искат! Тъкмо и мигрантите оттам ще намалеят у нас!

ДОКОГА ЩЕ НИ НАТРАПВАТЕ ТАЗИ " НОВИНА " РАЗНИ МЕДИЙКИ ? БАС ДАВАМ, ЧЕ ТЯ ВИ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА- ЗАДЪЛЖИЛИ СА ВИ, ЗА ДА Я ПИШЕТЕ ! И ТИЯ ЛЕЗБИЙКИ СА ТЪПИЧКИ, НЯМА КАК ОБЩИНАТА ДА ИМ ПРИЗНАЕ БРАК, СЛЕД КАТО НЯМА ЗАКОН ! ЕДНОПОЛОВИТЕ БРАКОВЕ У НАС НЕ СА РАЗРЕШЕНИ, ЗАЩОТО НЕ СА ЕТИЧНИ, А ПРОТИВОЕСТЕСТВЕНИ ! КАКТО И ДВУПОЛОВИТЕ ЖИВИЯТ БЕЗ БРАК ВЕЧЕ, НЕКА И ТИЯ СИ ЖИВЕЯТ ТАКА, НИКОЙ НЕ ИМ ПРЕЧИ, НО НЕ ТЕ СА РЕШИЛИ ДА ИЗВИВАТ РЪЦЕТЕ НА ОБЩЕСТВОТО НАГЛО И ПРОСТАШКИ ! ДЕЛОТО ИМ Е ОБРЕЧЕНО.....ЗАЩОТО ОБЩИНАТА НЕ МОЖЕ ДА ПРИЗНАЕ НЕЩО, ДЕТО ГО НЯМА И Е ПРОТИВОЗАКОННО !

Какво има да се коментира? Съгласно българските закони брак между еднополови не е разрешен. Толкоз!

Това ни е едно от последните достойнства: да сме по-консервативни и да не приемаме тези извращения... Иначе сме загубени!

Как не ги гнус да се лижат?????

Излез от пещерата. След от камилата. Свали си феса.

Цялата тази парлама много ми мирише на вече забравения случай, дето една "голяма бяла птица" се беше почувствала засегната от рекламата на "Загорка" Беше вой до небесата за човешкото достойнство, сексизма, равенство на половете и всяческо подобно словоблудство. Накрая данданията свърши с пачка в устата извън съда и всичко утихна...

Не става ясно коя е булката и коя е жениха. Нещо не ми са ясни отношенията между обратните.

Ако само това ти е проблема - да те светна:"мъжката" страна е тази с къдравата коса и бузите.

Едно смислено нещо направи Столична община, и те пък тръгнали да я съдят!

Скоро ще дойде време да се обясняваме, защо сме предпочели брак с разнополов партньор при наличие на толкова самотни хомосексуалист(к)и.Пренасели се Земята с нашето човешко племе и явно започна процес на задържане на размножаването - иначе не мога да си обясня това избухване на ошашавени хора.Не мога да си обясня и желанието им всички да се съобразят с тях и нежеланието им те да се съобразят с другите.

Обсесивно разстройство, което е декласифицирано с цел PSYOP(психологическа операция). Прочети какво е и ще се сетиш. Прочети още как е създадена гей индустрията и кой, и как печели от нея.

Аман от обратни, абе да си ходят по чужбина тук не са добре дошли.

Педалите са 70 пъти по-вероятни носители на ХИВ от хетеросексуалните хора. Хомосексуалността/Педерастията е гнусотия пред Бога!

вземи се образовай малко преди да пишеш подобни глупости..

нагласихте ли си коментарите, изтрихте ли мнението на отвратните и погнусените от вас християни, на всички нормални!?

Какво става с тази държава, отсекъде ни заливат изроди,орки, гоблини,канални бактерии и др. Това требе да се трепе на место!

Съгласен съм... ще съдят общината, ами стойте си там където сте сключили брак с всичките ви извратени роднини. В България боклуци и отрепки не ни трябват!

Да са живи и здрави, важното е младите да се обичат, но аз като мъж съм против толерирането на лецбо браковете. Передасти - може, намаляват конкуренцията, ама жени - само ако са грозни !

прост егоист

оня горе го е казал - Адам и Ева. недоволните да се жалват на него.

А къде е "оня" когато политиците в България окрадоха държавата???

кой е оня?

И това цунами ще ни залее, по европейски...

АЛОООО, Л Е С Б И, НА КРАЯ НА СТАТИЯТА ИМА СПИСЪК НА К О Ч И Н И Т Е, КОИТО СА НАРУШИЛИ БОЖИЯ ЗАКОН, ЧЕ БРАКЪТ Е СЪЮЗ МЕЖДУ ЖЕНА И МЪЖ, И СА РАЗРЕШИЛИ БРАКА МЕЖДУ ЕДНОПОЛОВИ. И З Ч А Д И Я. ТАКА.ЧЕ ХВАЩАЙТЕ СИ ДЪРМИТЕ И ЗАМИНАВАЙТЕ НАТАМ ИЛИ В ОНЯ СВЕТОВНО УТВЪРДЕН БОКЛУК - ЛОНДОН, КЪДЕТО СЕ РАЗПИСАХТЕ!!! ДЕЦА ЩЕ ГЛЕДАШ??? ОТ КЪДЕ ЩЕ ГИ ВЗЕМЕШ ТЕЗИ ДЕЦА? ИЛИ ВЕЧЕ СЕ ВЖИВЯВАШ В РОЛЯТА НА БОЖИЯТА МАЙКА????? Д Е В А. МАРИЯ!!!!

Идете да живеете и съдите Саудитска Арабия за правата си да се ожените. Те са високо демократични, даже наскоро промениха закона и вече жените могат да карат автомобили.

Като не и харесва да си ходи в Англия, тук педали и лесбийки не щем. Тая да не се мисли за по голяма от Конституциата! Марш на болната измет навън!

В БЪлгария сме приели, че Брак е между Мъж и жена, както е в Природата. И освен това, в България трябв да се сключват Бракове САМО между Българи.. АКо някой иска да се жени за чужденци, нека ходи в Чужбина... Ако иска да се жени за животни, кучета, слонове, също нека ходи в чужбина да се жени и там да живее... Така трябва да бъдем, за да я има България и да нарастваме като държава... Повечето от тия Олигофрени, искащи да се женят за животни или за хора от същия пол, са бивши затворници- Шизофреници и геиове. Най- големите престъпници в БЪлгария са били Шизофеници и Психопати... Тия на снимката, нека ходят в Болница да се лекуват.

"...брак както в природата" - ти чуваш ли се кви ги дрънкаш бе? Да си виждал прасета да вдигат сватба? Бракът е измислена простотия от църквата.

Ще ми обясниш ли как тогава хората са сключвали брак стотици и хиляди години преди християнството? Ебати дебила, заклевам се.

Плюя на такъв съд в България, който би им признал брака за законен .

Мойто козичка много сгодна. Аз дали може да осъди общината в Кърджали, да се оженим!?

Тези някой ги е излъгал, че могат да вземат някакви пари ако съдят страната за правата си. Това е основният им мотив. И ако им откажат, ще се отнесат към някой от "демократичните" правозащитници. Нали и те трябва да имат какво да правят.

Крайно време е България да е сред първите по един добър показател и да бъде първата държава от източния блок, която да признае еднополовите бракове. Много от тези двойки са по-добре функциониращи от много други хетеросексуални двойки. Защо ги възпират да изразят любовта си и им отнемат права? Пожелавам на момичетата да се справят в българския абсурд и да имат една малка, но важна победа, в това опако общество. Пък да продължават да живеят в друга държава, където никой не ги съди за тяхната идентичност.

Какви права им отнемат, които не бипха могли да се оформят юридически и сега съгласно законите на България- унаследяване и т.н.? Като изключим основния, който природата им е отнела интересно защо.Това ли е най- големия на държавата?

А кой каза, че тоя "показател" е добър!?!?!?!?

Ами живейте си в държавата, която ви е признала брака бе, лелки льоляви .... що щете в държава, която не признава тези съжителсва за брак. Пробвайте се и други части на света. Омръзна ми да съдят България за глупости!!!!

Хомосексуализъм съществува откакто свят светува и никой не е в състояние да го забрани! По-лошото е, че се съгласихме да ни натикат в тоя ЕС и никой, или почти никой не се противопостави на идеята като цяло, защото това в цивилизования свят става с референдум (допитване) до народа! Е, сега се радвате на "плодовете" на това членство - нещо повече, вероятно скоро ще ни задължат да приемем закон за гей-браковете а ако не го направим, ще последват непоносими санкции за България! А честито ви членство в ЕС!!!

Айде да не бъркаме понятията, благодарение на ЕС мога да пътувам до Рим, Приж, Барселона и т.н. прекрасни места само с лична карта, за 20- 30 лева нискотарфни полети.

На цената на загробен малък и среден бизнес, корпоративен, политически и лобистки слугинаж. Хак да са ти 2-те пътувания в година, които ти спестяват има-няма 500лв. ти си ги плащаш двойно под друга форма.

заради твоето пътуване на нас ни ги натрисат тези обратни. заради твоето пътуване трябва да приемем другите пътуващи и да се радваме , че сме още живи. защо нас да ни клъцкат отзад като може ти да си предложиш дупарата ? сключи еднополов брак с римлянин/ка и ще пътуваш из мечтаните от теб места

цяла България ще се занимава с кретенки. та и форум ще има. тия путки недоебани не са яли бой ми се вижда........та да видят права...

е какво пречи ние да застанем твърдо и да не позволим тука някакви си простакини да си спретват правосъдие.там където са се оженилии и онождали да йм го осигуряват.ние сме правова и православна държава.ще се сключва брак само по закон Божи.а те като искат ако искат в ушите да си првят секс не ми пука ,но да опорочават божите закони вън!!! нека да не е европейско.Като искат да има в личните карти графа гей мей и разни лизбийки но да се дава за осиновяване дете на тези божи изчадия да се криминализира... деца раждат жените мъжете ги правят .... другото си е тяхен проблем но да има морална полиция....!!! да правилно написах морална полиция... деца за осиновяване и отглеждане от кретени криминално деяние............това е моето и на баба ми европейско мислене.Преди и сега!

Ами като няма мъже, какво да правят горките жени, не искат да са сами, какво толкова, много преекспонирате ситуацията!

разрешат еднополовите бракове,аз веднага излизам с надървен и почвам дъ им пълня дупките и на едните и другите

Ако почнеш да им пълниш дупките и си надървен от тях, значи и ти си гей.

moket1

Интересно ще е основанието на съда да признае подобен брак у нас. При наличието на ясна дефиниция за брака в основния закон на Р България, а именно Конституцията. Чакам съда да определи отказа противоконституционно. :)

Хетеросексуална жена съм и не мога да разбера, толкова жлъч и омраза към тези хора, и толкова толерантност към истинските виновници за нашето положение. Има други групи от хора, които наистина ще ни доведат до 100 % дебилно население, не го ли виждате, ама за това мълчите нали, просто така ви е удобно и по-лесно естествено!!!!

И аз съм хетеро, но съм мъж. Това, че политиците ни практикуват вече почти 30 години геноцид към българското население е ясно и никой не го отрича. Не е ясно защо трябва да обръщаме внимание само на това и трябва да си затваряме очите за тотално неприемливи за нас еврогейски практи. Тази кака като се е харесала с друга кака да си живее тихо и кротко с нея. Никой няма да им пречи. Ако искат хомо бракът им да е признат да живеят в държава, която приема подобни норми. В България към момента това не е така.

Нямах предвид само политиците, а и други групи вкл. крими и т.н., в анонимността на сайтовете сме много активни, но ако трябва да излезем с лицата и имената си, сме пълна мъгла. Колко пъти съм правила забележки в рейса за абсолютно неприемливо поведение, но никой не ме подкрепя, ама като сме анонимни много сме серт, я да ги видя тези в някоя конфликтна ситуация - по-ниски от тревата, това искам да кажа, ако ме разбираш!!!

Стар, но много точен: - Уилсън, каква е тази гюрултия навън? - Гей прайд, сър. - Това пък какво е? - Гейове протестират за правото на еднополова любов. - Че някой забранява ли им тази любов? - Не сър. - Тогава защо е тази гюрултия? - Педераси, сър.

е създадено с ЕДНА ЕДНИЧКА ЦЕЛ-РАЗМНОЖАВАНЕ.....Хора, животни, растения, имат една задача-да се размножават...Само така се запазват отделните видове...И когато няма два пола, както е при еуглените, те се делят на две с цел размножаване...При гейовете това е невъзможно......ЕТО ЗАТОВА ИНТУИТИВНО НЕ ГИ ПРИЕМАМЕ! /НИТО ОБЩИНАТА, НИТО СЪДЪТ, НИТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВОТО, МОГАТ ДА ПРОМЕНЯТ ПРИРОДНИТЕ ЗАКОНИ/

Защо активистите на рпедерасти и лесбийки постоянно крещят,че не можели да се унаследяват, МОГАТ- отиват при нотариус, пише жена си или мъжа си за наследник, не е нужно да вдигат толкова врява. Сега ще осъди съкварталците си да и платят отсъденото от съда, щото няма кмета да плаща, а после ще искат да ги "толерират". И защо винаги са грозни и дебели.

Не е така, защото данъците стават различни, когато наследяването не е по права линия. Също така няма да са равнопоставени и на децата си. Но Ганьо си е дърво и такъв ще е още петилетки наред!

За какви деца говориш, бе, малоумник? Къде си видял жена да опложда жена или мъж-мъж! То бива да си дебил, но твоето е патологичен случай!

Те НЕ са равнопоставени на децата си, не можете да се бъркате в природните закони, колкото и да пискате

В България не толерираме извратеняците. Като не им изнася...свят широк.

"Бракът е съюз между мъж и жена" - пише не само в Конституцията на България, но и в Библията, която е основната книга на нашата религия! А тия кат не искат да живеят според Конституцията и законите в страната ни, нито според духовните ни традиции - да вървят някъде другаде, където може да си правят каквото им скимне и днес да се женят хомо помежду си, утре да се развеждат и групират по някакви други начини - тяхна си работа! Може ли най-накрая да спрат да ни занимават със себе си?! Толкова са малко тези хора като част от народа ни, но са толкова шумни и нахални, че вече ми идват в повече! Отдавна вече!

Това са болни същества и не трябва да им се дават допълнителни права. Опасно е хомосексуалните индивиди да имат повод за надигане на главички. За съжаление, еврейска, толерастка Европа им клекна :(

защо съди общината а не, примерно, ловнорибарския съюз.

че бракът е съюз между мъж и жена. В България сме и няма закон, който да ги признае. Между еднополови не може да има брак, защото не могат да създават поколение. Няма място за сърдене и съдене.

НЕ СЪМ МОРАЛИСТ,АСЪМ ВЯРВАЩ ХРИСТИЯНИН.ПОЧИТАМ ЗАКОНИТЕ В ДАДЕНА СТРАНА,НО НЕ ЖЕЛАЯ ДА МИ НАЛАГАТ ДРУГИ ЦЕННОСТИ ОТ ДРУГИ СТРАНИ,ДАЖЕ ТОВА ДА Е ЕС.ВСЕКИ Е СВОБОДЕН ДА ИЗПОВЯДА СВОЯТА СЕКСУАЛНОСТ,НО НЕ ДА МИ Я ЗАВИРАТ ПОД НОСА НЕСАВИСИМО ДАЛИ СА МЪЖЕ ИЛИ ЖЕНИ.ПОЗНАВАМ ТАКИВА ХОРА С ДРУГИА СЕКСУАЛНОСТ И ГИ УВАЖАВАМ,ЗАЩОТО НЕ ПАРАДИРАТ С ТОВА.СВОБОДНИ СА ЖЕНИТЕ ДА ОСИНОВЯВАТ ДЕЦА,А НЕ ДА ГИ ПРАВЯТ С МЪЖЕ,НЕ ГО ПРИЕМАМ ИЛИ СИ С ЖЕНА ИЛИ СИ С МЪЖ ТАКЪВ БЪДИ ДО КРАЯ НА ЖИВОТА СИ.