Славчев: Вдигат цената на водата в София неаргументирано

Цената на водата в София отново ще поскъпне през 2018 г. Предвиденото увеличение е 9%.

Обратно в новината

Коментари - Славчев: Вдигат цената на водата в София неаргументирано | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И КОГА ще има КАНАЛИЗАЦИЯ в цяла СОФИЯ ( 18г Концесия ви е малко )???? Половината от ВиК услугата не се предоставя поради КОРУМПИРАНИ ЧИНОВНИЦИ, одобряващи НЕНУЖНИ РАЗХОДИ И ПЛАНОВЕ... ПРИМЕР: Поставяне на ВИК Пожарни КРАНОВЕ на места, където никои не живее...

Тези се самозабравиха , като всичкси монополисти с подкрупата на държавния орган ДКЕВР.Тази вечер някъв член на измисления орган ми обяснява , че ако не си изпълнявали плана за инвестиции щели да намалят водата.По-вероятно е вярваш в извънземни отколкото нещо да се намали в тази държава.Хора вижте си фактурите за вода.Там пише , че колкото количоство вода ви е доставена толкова е и е таксуваното количество на пречистената.А някои е посмял да пикае извън къщи или да вари супа от която се изпарява водата веднага да се обади на ДАНС.Няма по-голямо безумие от тази наредба защитаваща монополиста.Така е и с Топлофикация,ЧЕЗ , мобилни оператори.Едиственото право което имаш е ДА ПЛАЩАШ колкото се може повече и по-често.Стига вече.

Какъв е смисълът всички тук да пишат като Общината не си мърда пръста защото знае,че ние сме съвестни платци и само лаем по форумите.

Да ти вземат имота, заради някакви съмнителни проекти - може. Да развалят неизгоден концесионен договор - не може.

.... Софийиска вода са въвели с вътрешна наредба десетки начини за събиране на суми от ползвателите, които плащат без да си анализират фактурите. За две години ми начислиха над 400 лева недължими суми и с много скандали и разправии успях да си възстановя някакви 200-250 лв.за другите пих студена непречистена миризлива вода.... защото ДКЕВР нямал нищо общо с вътрешните им наредби... за кражби.... Бандити, допуснати до извора, съчинили и озаконили наредба с участието на Столична община, ОПГ неподлежащи на санкции .... най добре да се анулира концесионния договор но не им стиска, защото остават без комисионни...

Много на дребно играят още тия от софийска вода. Да въведат едни електронни водомери тяхна собственост, с дистанционно отчитане и настройки и после с едно копче само ще навъртат кубиците. Върви после доказвай ... И джипове ще си купят, банкети ще има и пари достатъчно, да запушат устата на всеки.

ujabg

Щото е по-чиста водата...

-Алоооо, топлофикация ли е? -Не г-не, софийска вода. - И на вас да ви еб маката!

Дираджиите като слуги на монополисти и уравляващи непрекъснато ми затриват коментарите които нито са обидни, нито са спам.Това си е класическа форма на цензура.