Обявиха София за столица на спорта през 2018-а

София бе официално обявена на столица на спорта през 2018 г. по време на церемония в Брюксел, съобщиха от Столична община.

Обратно в новината

Коментари - Обявиха София за столица на спорта през 2018-а | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

както и 14 плувни басейна ДРУГАРКО ФАНДЪКОВА, КЪДЕ ТОЧНО СА ТЕЗИ БАСЕЙНИ? - ПРИ 8 МИНЕРАЛНИ ИЗВОРА НА ТЕРИТОРИЯТА НА ОБЩИНАТА КОЛКО БАСЕЙНА С МИНЕРАЛНА ВОДА ПОСТРОИХТЕ С ТЕЗИ МИЛИАРДИ ЕВРО/ЛЕВА ?ЦЕНТРАЛНА БАНЯ , ОВЧА КУПЕЛ , ГОРНА БАНЯ ,КНЯЖЕВО , ПАНЧАРЕВО И Т.Н.

в държава управлявана от физкултурници, на какво да сме столица! смех...

Това е чудесна новина и фандъкова трябва да дава пример. Да се вземат всички служени автомобили на на всички общини в София и да се нареди на Фандъкова и всички кметове и зам. кметове, както и на всички деятели имащи принос за таз прекрасна мрежа от велоалеи да се движат само с велосипеди, целогодишно.

Пълна пародия. В моя квартал и в съседните нему два няма едно футболно игрище. Като изключим тези, които са на училищата. Ходим да плащаме на час в центъра, та да поритаме малко. Има 1 парк, който не е осветен и няма къде да се тича. Ако излезеш да тичаш между блоковете, ще те подгонят бездомните кучета. Ама иначе столица на спорта. Къде го тоя спорт?

В целия южен парк има само едно подобие на фитнес и един бивш фитнес, за който не се положиха никакви поддръжки. Няма нищо вечно,

един нормален човек само да види какви "велоалеи" са направили тези идиоти, ще ги осъди за гавра, защото в цял свят велоалеите се намират сред широки тротоари, а не режат пътното платно така, че създават само и единствено задръстване и предпоставки за ПТП

Съгласен съм, че са велоалеите им са трагични, но обичайно са на пътното платно. Просто не са направени по този неадекватен начин.

Падам от смях

В северната половина на София няма НИТО ЕДИН плувен басейн.

Абе гребния канал на бул. Дондуков откриха ли го официално или имат още довършителни работи?

е столица на рака на белия дроб,

Вземете Витоша от Цеко, че я съсипа. Каква столица на спорта със улични фитнеси?

Столица на спорта, втф? София може да е само столица на мръсотията, мизерията и наглостта!

Големи леваци фотографи имало, като гледам снимката! Чак не мога да позная човека кой е!