Поскъпва нощното каране на ски на Витоша

Картата за нощно каране на ски на Витоша става 26 лева, при досегашна цена 22 лева, поскъпва и полудневната карта.

Обратно в новината

Коментари - Поскъпва нощното каране на ски на Витоша | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Доскоро се твърдеше гордо, че този сезон цените остават същите, а услугите са на нови висоти.

Това с дигането на цените не е добре. Сега още повече гадни шопи ще тръгнат по другите курорти и пак няма да има къде да се паркира. Съветвам всички шопари да си стоят у гнусната столица и да се бият в гърдите как те са най-големите благородници и да злобеят срещу всички не шопи.

Драги ми Смехурко, нали ако не сме ние да ви оставим по някой лев ще си умрете от глад, чужденците са скъсани и не харчат пари по механичките ви, а в хотелчетата ви спят почти без пари. Парите от продажбата на нивите свършиха, а на вас все така не ви се работи и учи. Шопите да не идват ама ти ако може да си пратиш децата у шопско и да им купиш по един таралясник на 15 години, дизел с отрязан катализатор естествено и провинциален номер, сега няма да им плащаш данъци на шопите, я.

аз те съветвам да вземеш майка си и сестра си от София ма селянко утрепана... вземи сси ги всички, да не ви молим да ни серете в града ма мършо ?

само заплатите ни остават същите от години

Цеко иска софиянци да ходят на Банско, защото там дават пари за хотели, механи и т.н. На Витоша дават само за карта и то полудневна обикновено (затова и вдигнаха цената). Според мен планът му е да унищожи Витоша като ски дестинация освен ако не му разрешат да строи нови лифтове, писти и хотели. Какво му пречи сега да подмени съоръженията с нови, с по-голям капацитет, какво му пречи на Лале да пускат лифта на по-бърза скорост, а не да пестят ток, какво му пречи да сложи още машини за сняг, какво му пречи да обработва пистата като хората, а не след 2 пускания да е като разорана нива. Все въпроси, на които всички знаем отговора и той е АЛЧНОСТ.

Личи си,че си само лаик......отдавна не се произвеждат двуседалкови лифтове и най-малките са вече 6 седалкови а за да се монтира такъв лифт трябва да се разшири просеката но зелените рекетьорчета не дават......да те попитам само ти през живота си качвал ли си се на лифт?Излишен въпрос но ако ти засиля лифта(не че няма ограничение от техническа гледна точка) знаеш ли как ще се качиш и най-вече как ще слезеш от него.....аман от лаици които вместо да изчистят градинката пред блока си седят тук по цял ден и само тъпотии раждат....айде пенсиите да си разменят рецептите и да се броят колко са останали от набора им а младите ще мислят за техните неща!!

Лале не е двойка, а е тройка и може да стане 4ка без никакви просеки и т.н. глупости. Скоростта може да варира от 20% до 100% според оператора, натоварването и атмосферните условия. Ако не си чувал и виждал модерните лифтове имат променлива скорост и забавят значително по време на качване и слизане. Няма да ти обяснявам как се случва технически, че си далеч от грамотен като те слушам. Аз колкото лифтове съм ползвал и ски съм карал, ти толкова не си гледал по телевизията, но това не е предмет на спора. Бъди жив и здрав и дано някой ден се качиш на нещо по-различно от найлон или шейна.

Тази година Дана май няма да открива сезона?!?

цЕКО МРИ!

Когато беше държавна Витоша, всички можеха да карат ски, беше достъпно, съоръженията работеха, хората спортувана. Дойдоха скапаните лообисти, бизнесмижатурки задавени от АЛЧНОСТ. Всичко спря! Скапана държава....

Из Алпите се кара целогодишно (лятото има писти по ледниците) и картата е 350 Е за цяла година. Не се сещам как да направя сравнение!

Цеко Минев взе концесията на Витоша. За да я съсипе и да си налива бетон в Банско.

не е толкова важно каква е цената, а за какво се плаща! За стари съоръжения, зле обработени писти, по-малко от 1/4 от съществувалите писти, липса на каквито и да е нормални условия за отмора или поне да пийнеш чайче. МИЗЕРИЯ това е Витоша в момента. Кога общината ще поиска от Цеко да изпълни условията по концесията и кога продажните зеленики ще разберат, че планината се поддъжа с пари а не с протести. Общината стига рушвети свършете си работата!

Нема им стъпим!

ujabg

Утрепах се да карам нощно време!

Да им Е..А майката

Да мрат.

Снемам всички свои колебания и се отказвам тотално със семейството ми да посещаваме Витоша, нищо че сме от София. Австрия ми е по изгодна и с условия и с цена.

още преди 3 години свърших тази работа, в БГ ските са ужас а цените са почти същите

Щом и памперсите започнаха да карат ски и да разбират от тях значи нещата вървят на добре......айде разбирачите тук да ми напишете колко струва едноседмична карта в Австрия и колко ще ви струва пътя до там?Внимавайте,че аз всяка година съм там и Алпите ги познавам повече от Пирин

На мене нервите обаче са ми по-скъпи, така че си заври счетоводните сметки знаеш къде

Щом ходиш всяка година, явно не си ходил в Банско, за да сравниш цените. Края на Януари т.г. ходих в Ливиньо и всичко на всичко ми излезе 1100лв с автомобил. Не съм се лишил от нищо, всяка вечер бях в ресторат. Отидими на Банско за 1 седмица при същите условия да видим дали ще ти стигнат тези пари. Успех.

а хyя ми познаваш ли добре курBо богата

Недоумявам защо пистите на Витоша, влековете и като цяло условията за зимни спортове не са добри. Странно е да обяснявам на колеги от чужбина например, че пистите в близост до София са пренатоварени, няма отделни писти само за деца и начинаещи и че трябва да изберем друга локация, искаме ли да покараме спокойно... Нека да е по-скъпо, но да е уредено, т.е. да е както трябва. Дано нещата се нормализират по-скоро.

само да кажа на незнаещите,че на Витоша има само една къса писта и това е долното Лале....всичко останало което се ползва не са писти а стената си е един склон с огромни камъни и трябва да навали поне 2м сняг за да стане нещо като писта та за да има ски на Витоша трябват много пари за да се направят,нови лифтове и разни зеленени идиоти които едно дръвче не са засадили да ги няма

болен съм ве... тия ни излъгаха най-нагло и заграбиха клета майка България... без срам, ограбиха ските, ограбиха спорта, ограбиха хората, туристите, децата... бъдещето е обречено! Болен съм, ваш СИК

болните умират и други се раждат по умни и по нормални