Омбудсманът: Сюжетът със Стефан от Смолян е абсурден

Сюжетът със Стефан от Смолян, който бе осъден за неплатено парно в София, без да е живял в жилището, е абсурден, сюрреалистичен, каза омбудсманът Мая Манолова.

Обратно в новината

Коментари - Омбудсманът: Сюжетът със Стефан от Смолян е абсурден | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази година и аз резнах всички радиатори, топлоФекация да се оправя.

Мая става все по-хубава, а иначе тя си е умна и работи безупречно.

Имидж?? След вальо топлото, касичката на р.овч вече няма имидж. Една от стотиците партийни хранилки.

червена свиньо, имиджът на порнофикация винаги е бил един и същ - обирджийски!

комунистически боклук. От това , че нечий рейтинг пада, не значи, че твоят се вдига. Червено нищо.

Осъден е на две инстанции без да знае, защото така са измислили закончето едни престъпници в НС и съда само изпълнява, както е удобно за тях и спуснато от нашите "партньори така са го одобрили и на съда не му остава нищо друго освен да го изпълнява, хората дори не забелязват колко антинародни и геноцидни закончета приемат престъпниците там. Но подписчето им стои и рано или късно ще си получат наказанието.

Я да се намери някой честен журналист да провери как е гласувала Мая Манолова в позицията й депутат в четири народни събрания по отношението на законите свързани с монополистите. Имам много съмнения към тази "боркиня" срещу монополите?!

МНООООГО ТОЧНО КАЗАНО ДАНО ТОЧНИТЕ ХОРА ДА ГО ПРОЧЕТАТ И ДА РАЗСЛЕДВАТ ГОСПОЖАТА...

Топлофикация си е организирана престъпна група, но проблема на българите е в съдебната система в която 99% от съдиите обслужват като проститутки тази организирана престъпна група наречена топлофикация, а прокуратурата е и глуха и няма.

Имиджът на Топлофикация няма как да пострада, защото си е на най-ниската точка много отдавна, но съдът, дето е успял да го осъди на две инстанции без да го уведомят даже ... И те са стигнали дъното, но дълбаят.

дира нещо много се впечатлявате от коментарите и нещо набързо ги подменяте, кой чел, чел, а защо не отварят коментарите за валерко и вожда слънце, ай умници такива, с подмазване далече се стига. Аз мислех че вие сте по-интересни заради коментарите ама и без вас ще минем, защото вие няма какво да ми кажете,а само коментарите са интересни.аре чао, прав ви път.

Да добре че съм с PROXY че от дира ме баннха заради коментар за вожда!

Госпожо омбутсман Мнолова и вие сте смешна. Тези които се излагат най-много са съда, а не Топлофикация. Съда е този който е осъдил невинен човек, Топлофикация само го е е обвинила. Българската съдебна система е ЦИРК. А моралнитеи професионалните качества на омбутсмана Манолова цяла България ги знае. Помноим Костинбротската афера, заради която сега изборните бюлетини са ценни книжа с номер. А пък преброителите и изборните комисии в същото време продължават да са пълни с неграмотнции и корумпирани политичски функционери.

Ха сега този апартамент му дойде дюшеш на човечеца - да им плаща таксата на Топлофикация, да си взима заверен препис от решенията, с които е осъден, защото те доказват по безспорен начин, че е собственик, да хвърли някой и друг лев да си извади препис от нотариалния акт, една скица и една данъчна оценка и да го продава по-найбързия начин. Никой не може да докаже, че не е собственик след като съда го е признал за такъв и тарикатчето от Люлин да пие една студена вода.

На теб ако ти го продаде смолянския Стефан този апартамент за 10 000 лева ще го купиш ли? Много изгодна сделка е. Нали с един установителен иск ще се докаже, че си купил апартамент от несобственик и ще ти изгорят парите.

Ще го препродаде три пъти докато някой се усети да заведе установителен иск и ще излезе с бонус от сделката.

Имиджът на топлофикация има много да страда още докато стигне в това отношение нашите джобове. Това е система от която доста хора печелят лесни пари. Топлофикация, съдебния състав, чси-та, адвокати, всички те са в тази огромна измама и нито един кабинет до сега не е посмял да и посегне.

Българският юрист с малки изключения на две магарета слама не може да раздели, но знае как да се представи пред чужвдоземния инвеститор, така. че и ризата от гърба на родителите си да свали.

Смолянчанинът да осъди топлоФикция за щетите от запора, от разкарването до София и нуждата да доказва правотата си. ТоплоФикция да плати за сметка на печалбата, а не на абонатите.

Топлофикация трябва да плаща НАЕМ на всички през чийто имоти минават тръбите им... Или да плащат НАЕМ или да си сложат тръби които не минават през чужди имоти.Топлофикация са по- НАГЛИ и от Иво Карамански, ама оня го застреляха на Нова Година.

Нали като платят наем на собственика и ще си го включат в сметката с разходите, която пак вие с тръбите ще платите. Направо се чудя оня от бсп как разправя само за 80% от народа, а тук гледам, че всички освен мен ти вЕрват.

Топлофикация - имидж. Две абсолютно различни неща. Няма нищо общо едното с другото.

сега след увеличението през април с 22% ще крадат още повече за да наваксат, в тази мутренска държава всяко печелившо предприятие може да бъде унищожено, но топлофикация софия никога, защо ли

Трудно, но и този проблем ще бъде решен от Мая!!! Естествено с подкрепата на хората, пострадали от тези гадове от Топлофикация!!!

И кой точно проблем ти разреши Мая?! Нито един, само много хвалби. тя сама си призна, че е безсилна и всичко е в ръцете на депутатите! Докато не бъде променен закона за енергетиката, мая само ще бие тъпана и ще става още по-смешна на смислените хора. За останалите - ще е майка-закрилница, ама друг път!

Леля Мая не е съвсем безсилна, защото има доста специфични права като омбудсман. Май трябва да въведат и понятието омбудсмаман.

...и то е толкова просто и ясно: Едно леко допълнение към закон, което да урегулира изграждането на ГЕОТЕРМАЛНИ съоръжения, за което съм й писал още докато беше депутатка. Но, явно и Майчето си е част от статуквото. Та по този въпрос дори не се дава гласност по медиите. Бе да го....потребителите... Да ама енергията за промишлени нужди в България е доста по-скъпа от тази в някой по...страни като САЩ, Германия и тям подобни. И ко праим с промишлеността и тукашното работещо население след голямото лапане покрай конфликта в Сирия... Ами те ще се доизнесат...

Како-о-о-о! тази фирма никога не е имала имидж сред т. нар. "Потребители", а де-факто крепостни до гроб роби!!!!

Фалит, одит, съд !!!

Г-жа Манолова, обяснявам. В България Топлофикация е монополист, имиджът няма значение. За по-лесно си спомнете Миташки от Оркестър без име: Къде ще идат, като на 10км друга топлофикация няма.

По същата схема осъдиха баща ми, разведен от 25 години с майка, живеещ в собствено жилище, съвършенно отделно от майка ми... На Въпроса, "Защо го е направил и е разделил делото на две при наличието на официален развод?" Юриста от Топлофикация заяви "Защото - Така съм РЕШИЛ" и така, другият ми родител е солидарен длъжник, заради произволите в Софийска Топлофикация!

Това всеядно плямпало нищо не е довело до край, единствено само плямпа по медиите!

проблемът не в манолова , А В ТОПЛОФИКАЦИЯ. Права е М. Манолова, че там не знаят какво вършат. Ама трябваше този човек да им поиска да му издадат нотариялен акт- за апартамент в София. Пълни некадърници.

Топлофикация, прости човеко, не издава нотариални актове /научи се да пишеш на правилен български, не се пише "нотарялен". Каквото е записано в имотния регистър-това е. И защо този същия човечец е имал запор на имота от банка и частен съдебен изпълнител?! И дали няма там някаква схемичка, за да се отърве някоя фирма я от данъчни, я от други бирници? Хайде да не правим изводи без да сме видели документите. Този човек нещо криеше и това му личи и по телевизията!!!