ЧЕЗ: Потреблението на ток скача до 40% през зимата

С понижаването на температурите в последните дни потреблението на електроенергия се повиши., съобщи ЧЕЗ и призова за разумно потребление на ток.

Обратно в новината

Коментари - ЧЕЗ: Потреблението на ток скача до 40% през зимата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Елементарна манипулация, що не напишете заглавие "Потреблението на ток пада с 56% през лятото" /което буквално означава същото/, и така няма да заблуждавате тъпаците колко е нужна съветската фабрика в Белене.

Психологическата атака започна.Изявлението на ЧЕЗ ще рече Дупе да ви е яко сега.Лошото е че манипулират електронните електромери и надписват да пушек се вдига.Лабораторията за проверка е тяхна и като всеки уред подлежи на манипулации.Естествено те са в полза на ЧЕЗ никога в полза на клиента.Албанците ги изгониха и изглежда се по-умни от нас.През януари ми надписаха 3600 киловата ел.енергия при условия , че се отполявам с камина с водна риза и готвим на газ и рекордомата е 6 квадрата.На ден се падат по 120 кв.ч. ако ни ги изразходвам на другия ден трябва да употребим 240 и т.н.След жалба получих един по..........отговор.Вън дъртите чехски комунисти от България.Да си оповестят публично заплатите членовете на съвета на директорите.Писна ми да плащам на роите които за включили цели пружини и ходят по фланелки но не плащат нищо.Всичко се трупа на гърба на бледоликите.

Айде, дойде първия сняг и се почна. Разходът се вдига, да се чете "почваме да променяме коефициентите на електромерите".

Не всички се отопляват на ток, така че не вдигайте изкуствено цените, а спрямо изразходваната енергия.

Продажбата на твърдо гориво скача със 100 процента ... тъп начин на запълване на колонка в сайта.