Буркани с чист въздух раздадоха на софиянци

Пред Съдебната палата се предлагаха буркани с чист въздух в публична акция „Зимнина за софиянци“

Обратно в новината

Коментари - Буркани с чист въздух раздадоха на софиянци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Срамота е, че се раздухва една лъжа. В София въздуха през зимата е много по-чист от повечето еко места в Бг. Всички понински градчета, например като Самоков (кметицата е в час) поради факта, че се отопляват на твърдо гориво, са в пъти по-големи замърсители спрямо голямата София.

А в София при Н по голям брой на населението и то в в подножието на планина с какво мислиш, че се отопляват бе, малоумник?

когато тези пришълци се добраха до скапаната т.н. Столица, и няма какво да правят, си спретват разни идиотщини, само и само да не се върнат на село, където са оставили ниви и градини да буренясват. Така загива България... Защото умре ли селото, умира и държавата. Ядем и пием чужди лайна, но сме "столичани" и се срамуваме от това, което беше гордостта на Родината, а именно селското стопанство!!!

Много добре казано. Сега дай светъл пример и на останалите. Мотичката и на село, да ни изкарваш прехраната.

А защо умира селото ни: 1. НАП те налазва от зародиш и те торози до стотинка (за сравнение на Запад има куп НЕОБЛАГАЕМИ ставки за селски ПРОИЗВОДИТЕЛИ) 2. Прекупвачи мутри и местни дерибеи те рекетират да работиш само през тях. 3. Тръскат ти глоби от куп инстанции (50% от бг "работещите" са ДЪРЖАВНИ ЧИНОВНИЦИ НА ХРАНИЛКА от данъците ни) Така излиза че имаш по-малко ядове да си и ти чиновник в града или още по-добре - като мен, с частен бизнес но В ЧУЖБИНА и да не хрантутиш ГОВЕДА И МУТРИ В БАНТУСТАНА НА РазБОЙКОТО ТИКВОЧ. Ай със здраве и да ви е честито!

А защо никой не иска оставката на тъпата Фандъчка?

Данъци, данъци и данъци. Увеличете всички данъци, цигари, хранителни продукти, бензин и др. в София 10 пъти и да видим дали някой ще иска да живее в София. София трябва да е само за богати хора.

Глупако, точно заради това че с данъци НАП-а убива ОЩЕ В ЗАРОДИШ голяата част от дребните селски производители, те нямат избор освен да бягат към градовете или направо вън от страната. Жителство не щеш ли да върнат, крепостен РОБ ЗАГУБЕН ?!!!

Като се спре застрояването на София и се възстановят зелените площи ще има голяма промяна. Просто кмета и столичният съвет не са на мястото си.

Ами ,тези дето плачат за "онова време", да им пуснем пак Кремиковци ..

Хайде "пуснЕТЕ" го да ВИ видя :-)))

преди Желю Желев си беше чист въздуха. Имаше жителство. С наредба за предотвратяване на жилищната криза в София, приета през 1942 г., се ограничава заселването в столицата и записването на нови софийски жители.

Софиянецът се различава от това, което той нарича селянин, само по това че си затиска зелето с жълто паве.

Крепостен РОБ ЗАГУБЕН !!! Сами си мечтаете за РОБСТВО. Нищо - почакай сао малко и Турция пак ще си вземе територията и пак ще си РАЯ и ще имаш жителство... Тъпотията на Ганю е безгранична. Заслужавате си мутроподобното пожарникарче за "премиер"...

Няма надежда да дишаме чист въздух

Утре кът си додат на село, ше ги напълнят с медец и туршия.

В Пловдив как е качеството на въздуха?

Вън Крадлива Йорданка от общината!

Вън червени тролове от планетата.

Вън всички "Еко активисти", които само гледат да цоцат от парите на различни НПО-та и изнудващи когото могат ...