ЧЕЗ променя обслужването

Потребителският съвет на ЧЕЗ България обсъди обслужването на клиенти и подготовката на електрическата мрежа в Западна България за зимния сезон.

Обратно в новината

Коментари - ЧЕЗ променя обслужването | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

A какво правим с убийците от ОПГтата ТоплоФЪКация, ЧЕЗ, ЕВН, ЕнергоПро, Веолия, банките, ЧСИтата и подобна проклета надконституционна сган?!? До кога ОПГ ЧЕЗ ще минтират незаконни несертифицирани манипулируеми електронни електромери? Кога ще им бъдат прибрани лицензите, конфискация на имуществото за милионите престъпления спрямо милионите потребители? РАЗСТРЕЛ за всички престъпници в ЧЕЗ!

Ако не съм достатъчно ясен , ще го кажа отново : ЧЕЗ вън,вън, вън !

НО КАКТО И ДОСЕГА ЩЕ НИ ОБСЛУЖВАТ ИЗОТЗАД!

CEZ си живеят като крале. В тях са и хляба и ножа. Надписват сметките, плащат си процент на лобитата и си свиркат.

" Това позволява да се пренасят на ръце когато пътищата са непроходими", допълни той. " с ЧЕЗ към нови висини :-) сигурно канцеларските плъхове ще са първите желаещи за този фитнес :-)

Ти някога опитвал ли си да изправяш стълб? А трай си тогава. С тези стълбове работниците ще се родят.

Тия нямаше ли да си ходят, нямаше ли да ги гонят, нямаше ли да продават? Ей, наглост крадлива, безскрупулна. От сега са се подготвили за надписването на зимните сметки и с отделни гишета за лъжеобслужване. Окрадоха медните кабели, оставиха алуминиеви, изпонасваляли са паралелните трасета, разпродадоха де що има активи и само реват за увеличения. И мрежата и екипите за поддръжка са на абсолютният минимум, загубите по мрежата от мекадърният пренос ги плащат крайните потребители - нито на ЧЕЗ, нито на тиквона му пука, щом е за сметка на тези, които не могат да гъкнат. И на чандала сметките са към "загубите" и пак крайните потребители ги издържат и пак на никой не му пука щом керванът си върви. Долни мошенници. Нали разследват костовата приватизация - ето пример за костова приватизация. Взеха и тук едни пари на куп, да има за източване, а активите и сметките са за обикновенният българин. С евтин пиар, тръгнали да си градят положителен образ, дето няма как да го добият с театри, нито някога, на фонът на досегашните престъпления, за които никой не им потърси сметка. Тиквоча им се озъби само защото падна от власт заради тях, сега не го е*е. А и тия "патриоти", се оказа, че за чеп за зеле не стават. Крепят на власт най големият мафиот, престъпник и лъжеполитик в историята ни и се правят, че това било по-малкото зло. За кой път (3-ти) по-малкото зло? Приказката за стълбата, направо са жалки.

Това ще го осчетоводят като инвестиция и ще бъде платено от нас потребителите.

Ама ще удвоят администрацията! И ще ти отнемат всякаква възможност да се ориентираш, какво точно плащаш.

Да попитам ЧеЗ: Защо след като техния "мой" електромер е двутарифен (дневна и нощна), но понеже ми водили партидата еднотарифна, искат 36 лв. за да имам и по-евтината нощна тарифа. Ей п*дали мръсни, какво ви струва 36 лв.?

защото и да искаш да пъднеш, ще ти искат пари

пръднеш

kakva e taia mega prostotia

Да разбирам ли, че вече ЧЕЗ-та ще ни бъде указвана и от двете дружества?

Монополиста cez нямат страница за проверка на сметка.

Имаше някаква форма за регистрация с име и парола на сайта на чез.