Общинар реагира остро на некачествените ремонти в София

Общинският съветник Стефан Марков реагира остро за качеството на ремонтите, извършвани на територията на София.

Обратно в новината

Коментари - Общинар реагира остро на некачествените ремонти в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

все пак е само учителка по руски, не може да смята и да дава обосновани отчети, милата, а и какво разбира от градоустройство, ми бъдете снизходителни, след още 5-6 мандата може и да разбере. Бъдете търпеливи и послушни както досега

Няма средни специалисти и това се знае, отдавна се дъвче и нищо не се прави по въпроса. Закриха се цели техникуми, а там където ги има учениците не влизат в час.

Елате в Банкя да видите некачествено поставяне на паважна настилка , Вълните са като на Черно море но никой не взима мерки

Какво искаме от хора, които са живяли в кочина?! Те толкова знаят и могат. Такова са ни майсторите, такива са ни общинарите, такава е Фандъкова.

Поздравления за Стефан Марков!!! Сега очакваме Фандъкова да се пробуди, осъзнае и реагира светкавично. Сега е момента Фандъкова да направи кадрови промени. Т.е. очакваме оставки. В най-лошия случай на нея самата.

Защо питат кмета Фандъкова- тя е само за "фасада".Други са тези, които селектират фирмите и които"дърпат конците ". Отново "парата отива в свирката на локомотива", шуми се и имитира активност!

Тъпото е, че след ремонт започва ремонт на ремонта?!? Трябва да търпиш две години неудобство заради ремонт, който може да ес направи за половин година, а след това трябва да изчакаш още половин година за ремонт на ремонта(намесила се кметицата и казала да се направи ремонт на ремонта?!?)!?!? Справка - Шипченски проход, Дондуков(който още не довършен защото не е станало 31 октомври!?!) Овцата Данче може да я наследи друга Доли - те всички са клонирани от една овца - за съжаление всичко читаво избяга през оградата, а матрияла остана тук да ес прави на велик.....

Най-добри сме в това да обясняваме колко велика нация сме.И това е...

""""""Проблем с качеството на ремонтите има, но той няма да се реши с декларации, а с контрол"""""".Проблем?????По-скоро трагедия, не проблем

ощипаната госпожица и да реве по лицемерника все тая ... пак ще дойдат чернилки да ядат парите МИ, а той ще си получава процентчето под формата на заплатка независимо от всичко. Може да е млад и красив, но аз предпочитам да се върши работа.

Колко инженери има в Общинския съвет?

Никъде по света няма толкова некачествено изпълнение на ремонти на публични пространства, при това търпяно толкова дълго време. Немислимо е да се сравняваме по това даже със съседните ни страни. Всичко това е проекция на цялото ни "общество". Почти никой не реагира, а на тези които реагират, гледат с насмешка и им се чудят на акъла. Всички си мислят, че са големи гяволи и че ще се спасят поединично. Колкото и някой да гяволее, накрая все му се налага да гази кал и лайна, когато излезе от къщи. А също и да диша мръсотии, да се отбранява от озъбени индианци, да си троши краката в подобия на тротоари, да се разправя с изроди, решили да паркират в градинката.