Парното е включено в 184 сгради в София

"Топлофикация София" има готовност да започва новия отоплителен сезон в столицата, съобщиха от общинското дружество.

Обратно в новината

Коментари - Парното е включено в 184 сгради в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как мислите дали заплатите на персонала в топлофикация зависят от количеството топлина отчетено от топломера в абонатната станция.Тоест,по-голям отчет-по-големшки заплатки.Ако е така не се чудете че и при 20 градуса на вън,техниците които отварят вентила в абонатното ще ви сложат бележка на входа,да си отворите радиаторите щото щели да пускат парното.Както беше при нас.

баш ме брига казват сърбите 5 милиона се оправяме сами , само новоизпечените софианоселяци не могат на студено селяните от село да не се обиждат моля

Защо, една от любимите министърки на премиера, не измени чл.3 от Наредбата за топлоснабдяването, където е записано това изискване за три последователни дни среднодневните температури да са под 12 градуса. Това е пълна отживелица, и не е в крак с измененията на климатичните условия в България. А, пък Топлофикация, ако не спази чл. 3 от Наредбата и пусне парното, какво ще стане..... да не би същата министърка ще вземе да ги глоби.... Тя не им наложи никакви санкции за аварията от февруари, че сега ли?

Бандитската топлофикация е за затвора, заедно с нейните крадливи клиенти.

Най ми харесват платените съобщения по всички медии от типа "Кога ще пускат парното.Има възрастни хора ,малки деца ,болни.Те студуват." Тогава топлофикация с грейнало лице откликва незабавно

Моето съобщение НЕ Е платено, а Вие явно не сте от София! Къде е Столична община? Вече са изпълнени изискванията за пускане на парното, а хората мръзнат, защото монополистът Топлофикация - София явно не може да сметне средно денонощната температура в София, която е сума от минималната и максималната, разделена на две. Условията в София са налице, а и прогнозата е за трайно застудяване. Ако беше Петровден, щях да ги разбера, но утре е Димитровден. Кметицата г-жа Фандъкова е длъжна да им разпореди НЕЗАБАВНО да пуснат парното! Стига геноцид над хората от София!

Да публикуват методиата, по която изчисляват среднодневната температура. Отдавна е под 12 грдуса. Хората масово се изпоразболяха

Как да я публикуват ,като сами не я знаят , а ако има нещо то е измислено и няма нищо общо със статистиката и математиката

Аз не съм комунист и никога няма да бъда. Аз не съм нихилист и никога няма да бъда. Аз не съм антихрист и никога няма да бъда. Аз съм просто човек. Аз съм просто човек! Аз не съм екстремист и никога няма да бъда. Аз не съм шовинист и никога няма да бъда. Аз не съм терорист и никога няма да бъда. Аз съм просто човек. Аз съм просто човек!

А порното е включено в цялата държава.

Един,ама много изпушил. Неговите безумия ги допускат,а невинни коментари трият. Не разбирам какъв е критерият тук.

"От "Топлофикация София" уверяват, че дружеството следи ежедневно прогнозата за времето и когато бъдат изпълнени изискванията, ще започне общото включване на отоплението в столицата." Тази фирма докога ще живее в миналия век! Вече няма от старите абонатни станции, които трябва да се включват на място. След като уредите по които уж става отчитането на индивидуалната ПОТРЕБЕНА енергия, се нулират на 1.10, и всеки може да си върти кранчето на радиаторите, те са длъжни да "пуснат" парното. Следели били прогнозата! СМЕХ! Отдавна средно дневната температура е по 12 градуса както е записано в наредбата. Но те се движат по друга - приравнена, според посоката на вятъра и тем подобни щуротии, които нямат нищо общо с елементарната физика и термодинамика. Грабежът на хората ще продължи докато тази общинска фирма (вече собственост на герб) не се реформира и не навлезе в 21 век, където отоплението с парно вече не е най-евтино.

колко отдавна е под 12,като в събота и неделя беше 26градуса

Средната Температура се изчислява като събереш минималната и максималната, и разделиш на две. За събота и неделя се получава съответно 13,5 и 12,5! През изминалите дни имаше и доста по-ниски средни температури, така, че топлофикаторите да не се правят на ощипани моми! Праното трябваше да бъде пуснато още на 2 октомври. Съвременните абонатни станции имат датчици които спират автоматично подаването на топлина при по-високи градуси. Но тъй като топлофикация е една крадлива общинска фирма, те за октомври ще си начислят подобаващо количество пари за отопление. Идат празници, трябват бонуси!