Общински съветник иска проверка на трасето на трамвай № 5

Общинският съветник Стефан Марков инициира проверка за качеството на извършения ремонт на трасето на трамвай № 5, което е по протежението на „Цар Борис III“.

Обратно в новината

Коментари - Общински съветник иска проверка на трасето на трамвай № 5 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кога най-после ще асфалтират булевард Цар Борис III. С тия павета сме като в 18 век. Другите булеварди всяка година ги правят по няколко пъти, а този стои така от бай Тошо.

Културно наследство. ЛаЙно от миналия век да има няма да го пипнат. Как може път да е културно наследство и каква културна стойност има. Да не е картина или статуя. От тоя век какво културно наследство ще оставим?!?!

Трябва да бъдат ремонтирани абсолютно всички трамвайни спирки в цялата градска трамвайна мрежа така, че да са достъпни за ХОРА С УВРЕЖДАНИЯ, ИНВАЛИДНИ КОЛИЧКИ, БЕБЕШКИ КОЛИЧКИ И ВЪЗРАСТНИ ХОРА.

не ми стана ясно само Този г-н Марков в качеството на какъв пита??!?!?!!? ...извадка от сайта на столична община: Стефан Марчев Марков От групата на Реформаторски блок - София. Роден е на 04.08.1990 г. Студент в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Член на постоянната комисия по финанси и бюджет; на постоянната комисия по опазване на околната среда, земеделие и гори; на постоянната комисия по устройство на територията, архитектура, достъпна среда и жилищна политика. че той е ЧЛЕН на комисията по устройството на територията!!! НИЕ трябва не го да го питаме ЗАЩО е в такова положение булеварда и спирките. НЕ ТОЙ!!!

Те ремонтирали ли са изобщо? Всеки ден минавам от 10 години насам и ремонтни дейности не съм видяла...

на кого платиха 60000 лева за 4 неграмотни страници на английски, възхваляващи София за седалище на ЕМА , класирана последна от 20 кандидата и изпратени в последния момент.

некадърна калинка, силно крадлива калинка, невероятно некадърна калинка и т.н избрани с 16 %, ог гях 10% купени роми, останалите роднини на калинките

Браво, Стефчо, само така!

Чакам с нетърпение ,някога да прочета ,че някакъв ремонт в страната и в София в частност е извършен качествено, и в срок.Но най-вероятно това няма да се случи в обозримото бъдеще , а най-вероятно никога повече.Тези строители и монтажници придобили квалификацията си по време на тъмния и човеконенавистен социализъм все повече и повече намаляват, /но това се отнася и за всички останали професии независимо от степента на образование/.В информационното пространство непрекъснато се появявят информации за некачествено извършени строежи и ремонти,като се почне от санирането ,магистралите ,метрото ,улиците ,водопроводити и т.н.Предприемачите прегърнали неолибералните ценности и в желанието си за колосална печалба наемат все по-евтинички работници , а те са такива защото нищо не могат, и защото тези ,които можеха и знаеха придобили, квалификация по време на социализма все повече и повече намаляват едни в пенсия ,други в чужбина , а трети в един по-хубав свят

Абе кога от Столична община ще премахнат шибания "руски паметник" и ще поставят там паметник на Цар Борис ІІІ Обединител. Не можаха ли да го направят когато правиха ремонта на района. Сега пак ли ще трябва да плащаме нова реконструкция.

няма па се издрискаш.

Нали знаете как се нарича човек рестеж на педи.Педе-раст

Ами попитай самия цар Борис III, бе тикво, че този паметник е строен по негово време. Стои си там от 100 години, тоя сега почна да дига пара...

Ако не греша този паметник е построен през 1882 година ,когато княз на България е Ал.Батемберг.А Борис 3-ти е цар от 1918

Олигофрен!

Да се провери, защо Кръстовището на Красн Село е затворено наполовина, защото трябваше да е отворено на 10.06.2017г.

Защото най-лесно се краде от изкопни работи и последващото им укрепване. Затова точно там се бави работата и се измислят редовно събития и пропадания, за да се "харчат" пари (т.е. за нашите и за още по-нашите). Акога някой ще запита кой ще регулира движението така, че на Кр. Село, Бъкстон и Павлово да се забрани левият завой от най-дясната лента? 6-то районно спинка всеки ден от 7 до 19, после ченгесарите се прибират по домовете си.

начин съветника да не е с червена козина.

Тия лафчета и за тоалтната не стават ВЕЧЕ. Много си изостанал, като истински Герберист

Ние в Пресцентъра на Партията за българия държим да ви напомним, че като кажете едно такова лафче 1000 пъти, то вече се изтърква. Вече го казвате за 154402-и път, затова няма как да бъде вярно.

Точно така.Проверете спирката на Пирогов по посока Руски паметник. Миналия месец я ремонтираха безобразно.Незалепени плочки,паднали кошове за боклук,ама просто ужасно. Фандъкова я подвеждат и само хвалби. Проверете.

Подадох сигнал в общината за тази спира и ефектът е никакъв

Никой не я подвежда Фъндъчката, тя също е в "играта".....Тоалетната срещу тази спирка беше ремонтирана/ пардон реновирана старата/ срещу скромните 93 000лева и разполага с 3/три/ кабинки-м-ж, каквито си избереш......