Тръгна делото за референдума в ”Младост”

Административният съд отложи делото срещу отказа на Столичния общински съвет да се проведе референдум заради презастрояването на квартал "Младост".

Обратно в новината

Коментари - Тръгна делото за референдума в ”Младост” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И какво излиза че хората са компетентни да решат дали да има АЕЦ, но не са достатъчно компетентни да решат дали да се строят блокове в парковете и градинките.

мразя алчните общински съветни ци ,главня архитект и всичката малоумна паплач около тях, те са типичните бг мизерни селяндури готови да продадат и майка си за няколко левчета че после да си купят хубаво возило ,селяците в общимата само докараха още селяци като тях в София!!!!

Йорданка обеща да има парк Въртополо, .вече почти се застрои от парка очакват да направят градинка колкото две футболни игрища.отделно накъсаха парка прокарвайки мост ,път и включително и в Дървеница където се изграждат блокове също.Нещо неописуемо имахме място за отдих сега има наблъскани .

Живея в Младост 2 от 1975 г. В междублоковото пространство между блокове 206, 207, 208 и 209 бяха наблъскани около 10 блока на по 5+2 етажа, през последните години, и като че ли нищо не се е случило...., вонята и липсата на кислород станаха непоносими...., алчните задници са доволни....., нашите деца питат и се възмущават, и всички искат да заминат, и тихо, един по един заминават...., какво да им отговорим - че тъй е рекъл Господ? - Не, не трябва да намесваме Господ, трябва да вземем нещата в свои ръце, да протестираме силно и постоянно и не само РЕФЕРЕНДУМ, а пълно измитане на тези крадливи плъхове от Софийска община - здравковци, йорданки и прочее крадливи "софиянки"..... Както успяхме с избора на новия кмет Иванчева миналата година, така и още по-силно ще успеем с по-силен протест, въпреки яростната съпротива на крадците и техните адвокати...... Да се включим масово в протестите!!!!! Да не допускаме строителството на на високи сгради на парцела на Аско Деница, от турската компания, въпреки че здравко е решил, че до 75 м. височина може.... , тоя здравко ги изяде едни...., да си върви в червен бряг и да не бъде допускан повече до този пост! Да се обединим против крадците от Столична община!

Живея в Младост преди 1980 г. преди това на ул. Париж. Това което се случи с този квартал е ужасно. Беше зеления вход на София. Сега наистина вече смърди, от претоварена канализация и от хора на които мястото им осезаемо не е там. Но най-скъпо се плаща. Какво значение има ВЕЧЕ кошмара в който се живее с милионите които се получават. Няма как да не е така. Но НИЕ и от пари не разбираме.

Иди со кротце со благо Селка чест недооценена, обратно в рая на земята Цървен брег. Да му изсъхнат кунките на тоя дет те ТУРИ та така ти даде възможност да прецакаш София както само човече с дефицит и липса на визия и потенциал може да направи!

Абе празноглавецо. Ако беше припарвал до София щеше да знаеш кой може да си е купил апартамент в Младост през 80 те. Така че не ме пращай на село ами се върни в дупката от която си изпълзял

Софиянците можеха да си купят апартамент през 80-те в София, другите си бяха по селата, а сега са тук и имат претенции

Безобразията са навсякъде в квартала. Заради споменатия блок се усвои около половин метър от пътното платно. За сметка на това не се осигуриха гаражи и се паркират автомобили от двете страни на същия път. Резултат: преминаването по улиците наоколо е кошмар и намирането на паркоместа вече невъзможно. Пък не чакам вече някой да поправи дупките наоколо, защото тези строежи и данъците от настанените в тях хора не носят пари на общината. Явно носят пари за някои хора.

"нямала да може да се смени дори уличното осветление. " Понеже всяка седмица сменяте уличното осветление , малоумници. Забрана за всички междублокови пространства. Има толкова много след Младост 1а и Младост 3/4 , стига набивахте блокове м/у блоковете и унищожавахте инфраструктурата с парковете.

В Младост вече не се диша. От цялостно проектирани квартали през 80 те години се превърна в претъпкана бетонирана лудница. Канализацията вече не може да се справи и откровено си смърди на лай.а. Огромна част от свинщината я забърка бившият главен архитект на София

Ах, Йорданке, Крадлива Йорданке! Колко комисионна гушна, магарице мари!