Събориха ромско гето в ”Орландовци”

Ромската махала на ул. „Градините” в столичния квартал „Орландовци” изглежда като след бомбардировка.

Обратно в новината

Коментари - Събориха ромско гето в ”Орландовци” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредната PR акция. Като в "Зах.фабрика" преди около месец!!!Събориха 3-4 бараки, а останалите са си там. Само вдигат шум и парадират с "изпълнени задачи". Хайде вземете се в ръце и свършете работата както трябва! Или си отивайте там, откъдето сте дошли!

Да бяха минали с булдозерите и валяците и през тях самите.

а тази новата барака, дали се заключва, че в този квартал...

Приматска сган.

БРЦК

РОМ е напитка на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК. РОМ на цигански език значи 'човек'. Вие що пишете на цигански език, ДИР-ници?

А циганин значи недосегаем. Не в смисъла който ние влагаме за властта, а нещо което при допир ще те омърси.

Няма сак да останат. Всички терени ще се застроят един по един и мангасарите ще се принудят да си правят кочините в покрайнините.... Лошото е че се множат експоненциално а пък не съм чул някой циганин да е умрял от студ или глад Напротив зимата имаше такива по селата пенсионери замръзнали и прегладняли Само с бой нищо друго нека си живеят свободно но здрав бой да са мирни и да слушат иначе озверяват

Веднъж на пет години се бутат 10 бараки и влизат в новините. Това трябва постоянно да се случва. Има ли закони в тая държава? Без компромиси и ще се научат. А не постоянно да се оставят да правят, каквото искат.

Ако има нещо по-нахално от циганите, то е софийските цигани!

Мирише общежитието, как да не мирише, като пак цигани са живяли в него..

Браво, само така ! А защо никой не взема мерки срещу десетки незаконни постройки на цигани в Панагюрище ? Част от тези постройки са издигнати върху земеделска земя, собственост на мои познати, а други са "застроени" директно върху съществуваща улица, с което напълно блокират достъпа на панагюрци до техни парцели и ниви. Ако не вярвате - проверете в Google Earth ! Когато панагюрци са се оплакали за това на съответно отговорната госпожа в община Панагюрище, тя най-спокойно заявила : "Знаем за незаконното циганско строителство, но нищо не можем да направим". Питаме - кой покровителства циганите, които нарушават закони и регулативи в България ? В случая става въпрос за дискриминация срещу българите, спрямо които законите се прилагат в пълна сила ! Защо законите не се прилагат за циганите ? Кой има интерес от това ГЕРБ, БСП или ЕвроГейския съюз ?

Щото нямате връзки, за съжаление. Явно "частният имот" принадлежи на доста платежоспособен собственик /, лошо няма, лошото е, че иначе с пръст не ги побутват.

Само там ли има незаконно гето? А ми другите язви в столицата кога? Ами бараките до влаковата линия Перник-София?

Пращайте ги на бригада в Сирия. Да възставяват страната.

Ами, почистете си това общежитие! Все някой друг да свърши нещо вместо вас!

В Красна Поляна няма място за повече сган, да се маха и сегашната събрана там !

договори с гробарите ....

Нагли, по-нагли, най-нагли, цигани! Това е градацията на понятието "нагъл".

с врейте ,поддържат се взаимно !

Я сега кажи и определението за българите, дето в собствената им държава само се оплакват и възмущават колко били нагли циганите.

Защо сте блокирали коментарите?От БХК ли ви наредиха?

Защото темата е щекотлива ;)