Засаждат 1350 дървета по булеварди в София

В празни обособени места по булевардите "Мария Луиза", "Патриарх Евтимий" и "Витоша" са били засадени 22 нови дървета през изминалата седмица.

Обратно в новината

Коментари - Засаждат 1350 дървета по булеварди в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не можах да открия на никоя карта бул. "Г.Димитров"?!

да не коментират софиянци!

за всички изсечени дървета, за съсипването на Борисовата градина, за превръщането на София в най-замърсения град в Европа.Ашколсун!!!

Първо режем многогодишни дървета, до крак, а после садим нови щото сме много еко. Я вижте кръстовището на Житница и Гоце Делчев на какво прилича - всичко бе изсечено и прилича на пустиня. Пълно безумие!

Вуерно софиениецу .

Супер! Дано се полагат и грижи след това за тях дълги години. Обаче, онзи ден на Слатинска и Гео Милев видях поредното очистване на полянка и подготовка за кубици бетон. Хората се спираха и гледаха - не видях нито едно доволно лице.

Подкрепям, даже лично бих се включил. Дано не е само накаква показна акция.

А на бул.Три уши ще садите ли ???

Незабавна забрана за велосипедисти по бул. Малинов! Това, че интензивно вдишват отровни отработени газове - да им е сладко от всички страни, НО пречат страхотно на движението. И без това, безумната бус-лента на бойковата слугиня създава ежеминутно конфликтни ситуации. Напушените мотористи продължават да са на терена. Скоро, велосипедист ще бъде размазан на бул. Малинов. Спрете ги, докато не е станало късно. Днес поне десетина "хубавци" на колела объркваха тотално движението по Малинов, един го проснаха на тротоара. Беше с каска и го спаси. Псуваше яко по колите. Поздрави, доктор Стефанов.

всички селяндури, които бръмчат с трошките си и замърсяват въздуха в София!

Някаде засаждад дървета, на улица 638 в Горна баня погловно ги изсичат на някаи им пречели .Винаги ги исичат в неделя.

Бе те асфалта не можаха да оправят, но дървета ще садят моля ви се!

А нещо по крайните квартали някога да се засади?

Голяма далавера си е озеленяването. Едни добри пари се плащата за фиданкии и работа, а след това поради липса на поливане 70 процента загива и се презасажда.

Засаждането е половината работа. По-досадната половина е редовното поливане и грижи, за да не загинат новите дръвчета

Изсякоха хиляди дървета в София и продължават да ги изсичат, сега ще ми засадят няколко фиданки, от които половината няма да се хванат, а докато пораснат ще минат много години. Друго трябва - забрана на изсичането на дървета в София и засаждане на дървета на мястото на отсечените по улиците и булевардите, както и на много нови места. Това сегашното е имитация на дейност.

Това направиха в еднно междублоково пространство в моя кварта. Окастриха самораслите дръвчета и едни здрави тополи, които няма шанс да убият човек. Даже на тополите оставиха да стърчат само стволовете по 3 метра...грозотия. След 2 седмици насадиха някакви млади фиданки и половината вече загинаха

Не може селянка да управлява град! Затова е така!