Как пенсионер даде 100 000 лв. на ало измамници

73-годишен мъж от София даде рекордната сума от близо 100 000 лева на „ало” измамници.

Обратно в новината

Коментари - Как пенсионер даде 100 000 лв. на ало измамници | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Според мен е изхарчил общите пари на блока и сега измисля небивалици. Да се подлижи на детектор на лъжата.

ТОЛКОВА ГЛУПАВ , ПРОСТ И МАЛОУМЕН , А САМО НА 73 Г.

Хич не мие жал за този глупак. По телевизиите непрекъснато се говори за тези измами, а той пак се вързал.

Освен глоба и да яде сол, заслужава и хубав бой.

Тази история ми изглежда съвсем невероятна . Ако някой е заплашен , че ще му вземат парите , дето ги държи в къщи , какво му пречи да ги внесе в банка , а не да ходи 2 дена насам - натам да ги крие?! Тази история е някаква измислица..

Нищо, другия път като му се обади Наско Сираков от 3-то РПУ ще си има едно на ум.

По-голяма глупост не бях чувал. Абе как не ги е срам да се излагат така тия хора. Хубаво, глупави са и по някакъв начин са заделили, наследили и т.н. суми пари. Ама не им ли е неудобно от собствената им простотия да се излагат така и да разказват на всеослушание колко глупави са всъщност....и то на фона на масата бедстващи и неразвнопоставени такива, които се скъсват от бачкане за да вържат двата края и отгледат децата си...

моите уважения,но 100 000 не се събират от пенсии,и то в БГ-щом дава 100 000лв с лека ръка,значи не са му единствени

Поредното доказателство, че парите са у глупаците!

Заслужава си го тоя посерко.

Искам само да попитам с какъв акъл, парите от продажбата на апартамент ги е държал в къщи. Дори и да не са от продажба на апартамент, да попитам защо са в къщи??? Явно има нещо гнило и мътно тука. Или парите не са чисти, или на този цялата тази история намирисва.

Е как защо- ами така: в нотариалния акт не пише 100, а 20 или колкото е там данъчната оценка и няма как разликата да я внесе в личната си сметка с пенсия от 300 лв примерно щото НАП само такива шарани чакат. Разбира се всичко се прави за да се спестят едни 3-4% от разликата при прехвърляне на имота за сметка на криене на парите под юргани и дюшеци. Те от такива хитреци се хранят измамниците, не от честните хора, които си скъсват гъза от бачкане за единия залък на децата си...

Започвам да си мисля, че парите в живота вървят с глупостта.Да им се чуди човек как не са ги затрили по-рано!От този определено става касиер !

Я да го приберат за няколко дни и психолозите хубавичко да го поразпитат ,че много ми намирисва този случай !

Тоя по ми прилича да ги е профукал на комар и да е скалъпил тая измислица.

Няма да мине... ще му проверят разговорите

мен ми е интересен въпросът как тези телефонни измамници знаят че е продал имот за 100 000

Ти си "разсъдлив" като жертвите май. Толкова време говорят за тези измами и ти пак не си разбрал какво точно става. Измамниците няма как да са разбрали, че е продал апартамент за 100 000 лв. по простата причина, че той не е продал апартамент за 100 000 лв. Парите от продажбата на апартамента са били само една част от тези близо 100 000 лв. Другите пари са били негови спестявания, на сестра му както и парите за ремонт на покрива, които е държал като домоуправител. Пише го в статията. Ти не можеш ли да четеш? Те не знаят колко пари има. Просто този, който му се е обадил и се е представил за полицай, му е казал да даде всичките си пари, за да са на "сигурно място".

боже-е-е-е-е!с какъв акъл трябва да си, за да извършиш подобна глупост!? и то след толкова години писане, говорене, коментиране за такива измами.....!!!