Спасиха от застрояване зелена площ в район ”Изгрев”

Столичният общински съвет на вчерашното си редовно заседание реши един от щекотливите казуси, свързани със зелените площи.

Обратно в новината

Коментари - Спасиха от застрояване зелена площ в район ”Изгрев” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И какво точно получи собственика в замяна? Защото той надали е алтруист. Дали сте му дали терен недей в Северна София или пак нещо така полу-легално като градинката в Стрелбище?

Собственика да не е майка Тереза?? Най-вероятно, щом дарява на общината парцел в София отреден за застрояване!!!! За какво ще да са му едни 1000000-2000000 евра печалба?! Ае стига бе герберасииии! Побъркахте ни!

За да се избегне замяната,той дарява своя имот на СО,а СО Му дарява друг равностоен илил по-добър имот. Защо не се казва цялата истина.

а какво е получил собственика? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Според публикацията- поздравително писмо от фъндъкова и китка с майски рози

Хвала на такива на такива землевладелци и още по-загрижени общинари. Трижди ура....

А какво стана с къщата с "покрива" на Позитано?

сигурно е 300 квадрата и до напролет ще е градинка, после - друго, обаче колко патетично и патриотично, важното е да се шуми

Спасили са гледката на някой баровец, живеещ в района на Незабравка Не са го направили за гражданите

И какъв е този "консенсус" със собственика, та се отказва от строеж и дарява земята? Поне да беше отчуждена, щях да се вържа...

А казват, в наше време не стават чудеса! И как да не вярваме моля? Някакви фантастични преговори и, о чудо, собственикът дарява имота на Общината! На всичко отгоре гадните ДСБ и гадните Зелени се въздържали, значи!... Ха, ха, ха! ..... Аз лично имам големи съмнения!? А вие???.... Също както Бай-уй, бил дал на Емко да си изнесе продукцията,нали? И това безплатно почти, но за Бай-уй няма никакъв подарък, нали българино?... А казват приказките били само за децата!