Изгорялата спирка ”Вишнева” още не е ремонтирана

Близо три месеца след пожара на любимата на столичани спирка “Вишнева“ в столичния квартал “Лозенец“, ремонт не е започвал.

Обратно в новината

Коментари - Изгорялата спирка ”Вишнева” още не е ремонтирана | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Йорданке, Крадлива Йорданке, комисионната ли ти е малка, че не се заемеш с възстановяването?!?

В задачката се пита какво ще се строи там, кой ще го строи и на кого колко е кихнал.

"Столичният кмет Йорданка Фандъкова тогава заяви, че къщичката ще бъде възстановена в най-кратки срокове." Тая на вързано куче хляб не може да даде.

Разследването по случая установи, че инцидентът е умишлен И ПРОКУРАТУРАТА СЕ САМОСЕЗИРА

Доста се съмнявам да е умишлен палеж. В нощта на пожара правеха ремонт на линиите(заваряваха нещо) на Джеймс Баучер, малко по-нагоре от спирката. Ако там са си съхранявали някакви неща от поддръжката най-вероятно те са си я запалили.

В жк Свобода последна спирка 86 нито табло , а е една кочина .Нещо и за нас ще има ли ????????? В един от блоковете наоколо живее депутатка от ГЕРБ , обещаха разни хубави неща , но май всичко се забравя .

Спокойно Боби, депутатката от герб ще се изнесе към Банкя или Бояна и готово. Не я мисли, може и да се е изнесла вече.

Хубаво изглеждаше. Последните години си мислех, че някой живее в нея. А когато бях дете я позваха работниците по подръжката на релсовия път. Тогава нямаше спирка, но баба ми разказваше, че се е движел лятен трамвай без стъкла.

Споко. Щом Фандъкова е обещала ще стане. Някога. Може би. Тя и бул. Монтевиео обеща да е готов на 15.10. Ама май е имала предвид догодина.

Спирката от детството ми. Не знаех, че е горяла :(