Фандъкова къса договори с лоши строители

В началото на следващата седмица ще обявя договорите, които ще прекратя за неизпълнение на текущи ремонти.

Обратно в новината

Коментари - Фандъкова къса договори с лоши строители | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Замислете се този трамваен транспорт, дали не е част от миналото, и дали трябва да се развива, или по-скоро да се минава на електробуси.

цяло лято се драпа, а сега се сети, че сроковете изтичат и тръгна да проверява. Цяла София е задръстена от изкопите. Цели улици и квартали са блокирани, а на кметица-даскалица и дреме проскубаната. Щяла да глобява, да къса и др. подобни глупости. Това да не е бележника на първолака, та да го скъсаш, ма, неграмотнице? Ще скъсат общината от дела и пак ще плащаш с нашите данъци!!!

Проектите на СО за това тъй мащабно строителство във всички посоки говорят за проектирана мащабна деградация. Научените наизуст оправдания на Фънди говорят за абсолютна липса на здрав разум , воля и професионализъм! Нетърпимо!

Ко стана с ремонта на Прага? Трябваше да го ремонтират за 44 дена, а старта беше на 3 Юни. Днес все още правят тротоарите и е мазало навсякъде.

Браво на ФАНДЪКОВА! Увеличи билетите на градския транспорт. На софиянци и несофиянци им е по-евтино да не слизат от леките си коли и да бълват пушеци из целия град, а градския транспорт да пътува полупразен. Прекара и пътническите самолети да летят ниско над града с риск някой ден самолет да се приземи върху главите на софиянци. Пукотевица над квартала в който живее кметицата няма. БРАВО ФАНДЪКОВА, ПАК ЩЕ ТЕ ИЗБЕРЕМ АМА ДРУГ ПЪТя

Колко стриктна кметица и как брани парите на софиянци... А ето къде е уловката: "нашите момчета" са усвоили едни милиони чрез фирмата Х с некачествен ремонт..... На фирмата Х няма да се дават повече обекти... Обаче същите тези момчета, които продължават да са си "наши" регистрират фирмата У и с нея печелят новите поръчки. Фирмата У е чиста, срещу нея никой не може да каже нищо. Следват нови некачествени ремонти с тази нова фирма, глоби и късане на договори, но и нови усвоени милиони от "нашите момчета..." После се ражда фирмата Z и така до края на света

А кога софиянци ще скъсат договора с измислената кметица?

Кой е Цоло Вутов?

Д-р инж. Цоло Вутов е основател, управител и собственик (заедно със съпругата си Снежана Вутова) на 50% от Геотехмин ООД - група, която включва над 26 дружества[1] от различни сектори - миннодобивна индустрия, строителство, инфраструктура и екологичен инженеринг. Сред тях са Елаците-Мед АД, Хеликс ЕООД, Експлозивпрогрес-ГТМ ЕООД. Негови съдружници в Геотехмин са Eлена Стоянова и Виктория Тодорова - съпругата и дъщерята на Величко Стоянов, един от тримата основатели на дружеството.[2] Цоло Вутов е председател на Научно-техническия съюз по минно дело, геология и металургия в България и учредител на Балканската минна асоциация Балканмин. [3] През 2010 г. Цоло Вутов е обявен за най-богатия българин от вестник Пари, след като оглавява ежегодната класация на изданието 100-те най-богати българи. По това време състоянието му според вестник Пари се изчислява на 438,2 млн. лв.[4]

Чрез Елаците Мед Цоло Вутов приватизира и общински фирми за пътно поддържане в България, сред които е и столичната компания Пътно поддържане[2]. Негови са също и Пътища и съоръжения - София, столичното Улично осветление ЕАД и СКГТ Трансремонтстрой АД - фирмата, която поддържа техническото състояние на трамваите, тролеите и автобусите в столицата. Собственик е и на фирмите, които поддържат инфраструктурата в Лом и Берковица

Ако някой си е мислел,че наглостта има граници-дълбоко се е лъгал. Тази на Фандъкова граничи с безкрайността. КОЙ изпълни тъй"блестящо"ремонтът на "Шипченски проход",един основен булевард?ВЛАДКО ВУТОВ,синчето на не кой да е,а на самият ЦОЛО ВУТОВ!Пълна случайност-това е била "най-достойната и добра "фирма за тази ОП.СО брои милиони-"санкцията"....скромните 138 К....Тормозът върху софиянци!?Нервите,загубата на време,гориво,прахта,в продължение на месеци?Те,разбира се,са за сметка на самите софиянци,верни избиратели и последователи на мащабната доктрина"ГЕРБ-Фандъкова". Срам и позор!

И като скъса договора с Дани 2001 ЕООД и ще преподпише с Дани 2002 ЕООД. Ясно е че Фандъкова, макар вероятно да не е съучастник, е помощник в изтачането на Столична община.

Да си скъса трудовата книжка и да се прибира на село, че картофите чакат....

На "Шипченски проход" работят хора, които сякаш за пръв път се сблъскват с подобна дейност. Подскачаш по асфалта като пинг-понк. Сервизните шахти - дупки. И това продължава, инфо - 26.09.2017.

БРЦК

Тия дето работят некачествено ги изключвайте от обществените поръчки за 10 години. Какво като не сте им приели тротоара и ги карате да си го оправят? Тапите и неудобството си отават. Трябват по реални санкции за некадърниците и тарикатите!

Законът не го позволява!

Лоши са тези, които не дават комисионни.

Кефи ме как сте пренесли само "г." на нов ред в заглавието. Браво! Гениално!

Йорданке, Крадлива Йорданке, по изброените обекти ли комисионната е най-голяма?

Като не се прави нищо - мрънкане. Като се прави - пак мрънкане.

Ти как разбра, че взима комисионни?